Éjjel-nappal Budapest 1548-1552. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1548-1552. rész tartalma

 

 

2019.07.01., Hétfő 21:30 - 1548. rész

Dia reggel ideges, mivel egyre világosabb lesz számára, hogy Zsani és Vitya együtt maradnak, hisz a lány lefeküdt Vityával. Mikor Zsani később a buli közben túl sokat iszik és kiüti magát, Dia először aggodalmat tettetve próbál gondoskodni róla, de végül magára hagyja és elcsábítja Vityát.

Bence reggel próbál békülni Bagollyal, de a lány sértetten eltaszítja őt magától. Bence zavart, mert Bagoly kétségek közt hagyta, és tovább unszolja a lányt, hogy akarja – e még ezt a kapcsolatot, de Bagoly a nagy nyomás alatt megbántja Bencét.

Tivadar reggel meglátogatja Evelinéket, mert Szofi teljesen magába fordult, miután előző héten Tamás kitálalt. Tivadar azt reméli, hogy együtt tehetnek valamit. Evelinnek az-az ötlete támad, hogy vigyék el Szofit wellnessezni, hogy kicsit kikapcsolódjon.

2019.07.02., Kedd 21:30 - 1549. rész

Reggel Teót egy boksz edzőteremben megfenyegetik a póker tartozása miatt. Szofival egy kávézóban találkozik és segítséget kér, de a húga nem tud és nem is akar segíteni neki. A kávézóból kifelé jövet a feszült Barbi és Teó összeütköznek, és rövid flört után elmennek kajálni, sétálni, segway-ezni. Barbi elveszítette a telefonját. Amikor visszahozták neki látja, hogy rengeteg nem fogadott hívása van Istvántól. Barbi elrohan.

Bagoly még kevésbé hisz magában, mint azelőtt, titkon féltékeny Karola sikereire. Bagoly véleménye szerint az itteni zűrös magánélete hátráltatja a zeneszerzői karrierjét. Ismét összevesznek, majd ez kibékülős szexbe torkollik. Bence ezután azt reméli, hogy minden rendbe fog jönni – de Bagoly fájdalmasan ébred rá arra, hogy nem akar békülni.

Laura minden eddiginél erősebben elhiteti magával, hogy Matyi az igazi, amikor a férfi egy elegáns koktélpartit szervez estére a divatszakma fontos embereivel. Laura nagyon boldog, amikor Matyi a bulira még egy gyönyörű ruhát is vesz neki. De hamar visszazuhan a valóságba, amikor Matyi autójával a parkolóban éppen Dávid autójának hajt neki. Laurát bántja, hogy Dávid szerint ő zaklatja.

2019.07.03., Szerda 21:30 - 1550. rész

Reggel Vitya nagyon feszült, hozzá sem akar szólni Diához. Kiderül, hogy Vitya előző nap szakított Zsanival, aki dobta őt, és Vitya szerint mindez Dia miatt van. Zita, hogy oldja a feszkót felveti, hogy mindannyian menjenek el ma strandra. Közben megjelenik Bence, és Dia megtudja, hogy szakítottak Bagollyal. Dia és haverjai elhívják Bencét is strandolni. Útközben azonban nagyon izgalmas helyet találnak, így elvetik a strandot és belevetik magukat az újdonságba. Zita próbálja figyelmeztetni Bencét, hogy ne nyomuljon Diára, mert az tönkre fogja tenni. Később Dia rábeszéli Bencét, hogy költözzön hozzájuk az albérletbe. Diával együtt áthozzák a holmiját az albérletbe, már majdnem lefekszenek egymással, mikor Vityáék megjelennek, és nagyon kiborulnak, hogy Dia a megkérdezésük nélkül akarja beköltöztetni a lakásba Bencét.

A kétségbeesett Karesz azt reméli, hogy Bellával végre sikerül egy jó tracket felvenni, és ezzel bebizonyíthatja Mesinek, hogy zenei producerként képes lenne karriert csinálni. De aztán egészen másként alakulnak a dolgok, mint ahogy tervezte, ugyanis Bella a pasijával és a bulizós bandájával megrohamozza a hajót. Közben Milánnak végül sikerül rábeszélnie Mesit, hogy jöjjön el a lakóhajóra, és győződjön meg személyesen Karesz ügybuzgóságáról. A lány azonban a serény munkálkodás helyett egy buliba csöppen, miközben Kareszt bezárták a hangstúdiójába. A dühös és csalódott Mesi ismét igazoltnak látja azt a meggyőződését, hogy Karesznek a zenei producerséggel kapcsolatos álma csupán egy rossz ötlet.

Andrét idegesíti, amikor reggel az utcán Orsi jelenlétében egy valamikori egyéjszakás partnernője kikezd vele, és Orsi féltékenyen reagál. Öntudatosan kijelenti a lány és a lakótársak előtt, hogy még soha életében nem volt féltékeny. Amikor azonban Orsival elmegy egy masszázs szalonba, a lány annyira élvezi a jóképű masszőr nyújtotta szolgáltatást, hogy Andrénál betelik a pohár.

2019.07.04., Csütörtök 21:30 - 1551. rész

Dia reggel fölmegy Tamáshoz, hogy elérje nála, hogy ő dönthessen arról, hogy kik lakhatnak az albérletben. Ezután felkeresi Bencét, és közli vele, hogy nyugodtan beköltözhet. Bence, aki már nem igazán találja a helyét a Bécy házban, meg is jelenik az albérletben, ám ezzel rögtön kiváltja Vitya féltékenységét. Dia nem enged nekik, hogy bele szóljanak, és közli velük, hogy Bence ezen túl itt fog lakni.

Az albérleti társaság a Balatonra készül, amikor Dávidnak és Evelinnek támad egy ötlete: hívják meg Lauráékat is, és így nyújtsanak békejobbot. Laura nagy nehezen rábólint az ajánlatra. A hosszú hétvége jól is indul, de aztán Laura belöki a medencébe Evelint a mobiljával együtt, és senki sem tudja eldönteni, hogy véletlen volt-e, vagy direkt történt. Evelin nem akarja elrontani a hangulatot, és úgy tesz, mintha elhinné, hogy véletlen volt.

Amikor Tamara visszajön a nyaralásból, Szofi úgy dönt, hogy lezárja a közös múltat Tamással. Tamara vívódik magában: sajnálja ugyan Szofit, de Tamás oldaláról is ismeri a történetet. Szofi a Tamarával töltött nap után úgy érzi, jó úton jár, de ekkor összefutnak Flórával és Tamással. Szofit elönti a kétségbeesés, és menekülőre fogja.

2019.07.05., Péntek 21:30 - 1552. rész

Reggel Arnold beállít Tivadarhoz, mert nem találkoztak, amióta Szofi és Flóra összevesztek, és hiányzik neki a férfi. Mivel Tivadar Szofihoz húz, Arnold pedig természetesen a lányához, így most mosolyszünet van. Arnold azonban ezt nem bírja tovább, és Tivadar is hiányolja őt. Együtt úgy döntenek, megpróbálják legalább annyira kibékíteni a vitás feleket, hogy újra együtt tudjanak dolgozni. Ám amikor a fodrászatban Szofit Flórával szembesítik, a két nő teljesen kiakad.

Reggel Dávid megkérdezi Evelint, hogy nem lenne-e jobb hazamenni? De Evelin nem akarja elrontani a többiek kedvét, és maradni akar. Laura eközben biztosítja Matyit arról, hogy nem szándékosan lökte be Evelint tegnap a medencébe, és hogy nincs semmi gond kettejük között. A sok konfliktus miatt azonban Evelinék végül hazamennek Pestre, és elbúcsúznak Laurától.

Karesz büszkén meg akarja mutatni Mesinek, hogy bebizonyítsa, a zenei karrierről szőtt álma nem csupán ábránd. Reméli, ezzel meg tudja győzni Mesit arról, jöjjön vissza hozzá. Mesi azonban nincs elájulva: neki nem azzal van gondja, amikor a fiú légvárakat épít, hanem hogy nem tud alapozni rá. Ráadásul, amikor az apja még le is tartóztatja Kareszt, mivel az a videoklip forgatása során felugrott a rendőr autójára, Mesinél végleg betelik a pohár...