Éjjel-nappal Budapest 1553-1557. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1553-1557. rész tartalma

 

 

2019.07.08., Hétfő 21:30 - 1553. rész

Joe már reggel két tűz közé kerül Szofi és Tamás között, mikor Tamás meg akarja őt látogatni, és az albérletben találkozik Tamarával és Szofival. Joe elviszi magával Szofit a terembe, hogy egy bokszzsákon vezesse le a feszültségét. Míg ők a teremben vannak, Lali és a többiek egy meglepetés welcome bulival készülnek a két új lakónak. Szofi mindenféle pletykákat hall és ebből azt szűri le, hogy Joe biztosan végig fedezte Tamást.

Dia rájön, hogy magabiztosság ide vagy oda, neki hiányoznak a barátai, ezért eldönti, hogy megpróbál kibékülni velük. Elmegy hozzájuk, de Zita ridegen elkergeti őt. Este Dia elmegy egy buliba, ami egy maszkos bál, hogy ott kibékülhessenek. Mikor Vitya nem ismeri fel Diát a maszkja miatt, és flörtölni kezd vele, a lány egy rövid ideig reménykedik, aztán gyorsan fény derül az igazságra.

Bence reggel összeveszik Diával, amiért az ki akar békülni a barátaival. Ráadásul a szalonban megismeri Vandát, Krisztián unokahúgát, aki náluk fog dolgozni, és elég magas lóról beszél mindenkivel. Amíg Vanda a segítségét kéri munka közben, Bence egyik vendége fizetés nélkül távozik. Bencének és Vandának sikerül a potyázó nyomára bukkanniuk, a lány ötletének hála.

2019.07.09., Kedd 21:30 - 1554. rész

Tamás reggel Flóra kedvéért elhatározza, hogy elpakolja Szofi dolgait és a közös ágyukat. Tamást és Flórát a bútoráruházban házaspárnak nézik, ez ráébreszti Tamást, hogy még mindig hordja a jegygyűrűjét. Szofi eközben elmegy a holmijáért, alig akarja elhinni, hogy Tamás milyen gyorsan kitörölte őt az életéből. Amikor a két fél összetalálkozik Tamás lakása előtt, vita robban ki közöttük. De Tamás nem akar mindig a hibás lenni mindenért, így beolvas Szofinak.

Laura nagy lelkesedéssel vág bele az elutazása előtti utolsó napjába. Szex Matyival a férfi lakásában, az utolsó műszak a munkahelyén, a fitnesz teremben, és az utolsó összeveszés a volt barátaival. Meg akarja mutatni az egykori barátainak, hogy egyáltalán nincs már rájuk utalva, de a Dáviddal folytatott utolsó beszélgetése során Laura ismét ráeszmél arra, hogy még mindig mennyire szereti a fiút.

Bence Vandával töltött éjjel után másnaposan visszamegy a Bécy házba, ahol mindenki az ő magánéletét tárgyalja. Bencének ebből elege van. Vehemensen győzködi Rolandot arról, hogy ő nem olyan pasi, aki egy lánnyal fekszik le azért, hogy kiverje a másikat a fejéből, akivel éppen problémái vannak. Ám, amikor Bence egy egész napot tölt el Vandával, egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

2019.07.10., Szerda 21:30 - 1555. rész

Bence még mindig nagyon feldúlt, mert Dia meglátta, amint Vandával szexelt. Reggel szeretné elmondani a lánynak, hogy Vanda számára semmit sem jelent. Dia azonban, hűvösen közli vele: Bencének nem kell magyarázkodnia. Nem is jártak, csak lefeküdtek egymással, belefér. Ez a megjegyzés szíven üti Bencét, ezért röviddel ezután az egész megbántottságát Vandára zúdítja, akit ezzel nagyon megsért. Miután Bence hazaér a munkájából, Dia a sértettségében továbbra is levegőnek nézi, amin Bence besokall, és úgy dönt, visszaköltözik a Bécy házba, egyedül hagyva Diát.

Alesszia a kocsijában ébred, ekkor rájön, hogy ez így nem mehet tovább, attól, hogy épp nincs munkája, nem lakhat a kocsijában, ezért úgy dönt, hogy albérletet keres magának. Próbálkozása sikerrel jár, és még aznap el is megy az egyik hirdetésre. Ott azonban óriási csalódás éri. Natália, a leendő lakótársa egy rideg, jégszívű hisztérika. De mivel nincs más megoldás, Alesszia beköltözik. Nagyon magányosnak érzi magát, ezért később elmenekül a lakásból, és beül egy bárba, ahol megismerkedik egy sármos sráccal. Ám váratlanul betér a bárba a dínó jelmezes Lali is. Alesszia nagyon nem szeretné, hogy lebukjon, hiszen ismeri Lalit, régebben ő is Joe-k albérletében lakott és mindenki úgy tudja, külföldön van évek óta, ezért inkább össze-vissza kamuzva kimenekül a Lalival való társalgásból.

Dávidot nagyon megviseli, amikor reggel fel kell mondania a DJ Sportfitnesz munkatársnőjének. A fiúnak nincs kedve ehhez a hálátlan feladathoz. Képtelen kirúgni őt, mert még az is a tudomására jut, hogy a lánynak magánéleti problémái vannak. Jóindulata azonban nagy hibának bizonyul, mert ismét galibát okoz. Dávid végül a legalkalmatlanabb időpontra időzíti a felmondást, amitől Betti rettenetesen begurul, és Evelint hibáztatja a kirúgásáért. Bosszút esküszik Evelin ellen.

2019.07.11., Csütörtök 21:30 - 1556. rész

Reggel Gábor és Roland elképedve látják, hogy a T.É.R.-ben Teó a legnagyobb lelki nyugalommal tesz-vesz. Amikor ki akarják dobni, Teó közli, hogy ő itt ugyanúgy társtulajdonos, úgyhogy nem tehetnek semmit. Később betoppan a bárba Barbi és Ildikó. Ildikó rányomul Teóra, aki viszont csak nevet a dolgon. Aztán miután taxiba rakják a spicces asszonyt, Teó és Barbi nagyon jól érzik magukat együtt. Ekkor ér vissza a T.É.R.-be Gábor és Roland. Gábor elmondja Barbinak, hogy Teó veszélyes alak. Este Gábor négyszemközt elmondja Joe-nak, hogy Barbi Teóval kavar.

Alesszia összeszedi magát, és állást akar keresni. De ez nehezebbnek bizonyul, mint gondolta, sőt balszerencséjére még az autóját is elvontatják. Kétségbeesésében nem marad más választása, mint segítségül hívni Joe-t. De később aztán megpillantja Dávidot, amitől megdöbben, és belátja, hogy képtelen ilyen kiszolgáltatott állapotban mutatkozni a régi barátai előtt. Annyira kínozza az éhség, hogy még ételt is próbál lopni, és végül odáig süllyed, hogy Natália szemetében kutat valami ennivaló után.

Evelin reggel teljesen odavan egy frissen olvasott pszichológiai elmélettől, miszerint a szerelem nem más, mint kémia. Dávid ezt nem tudja elhinni. Később Evelin szeretne elvégezni rajta egy szex-kísérletet, és le akar vele feküdni az egyik öltözőben. Dávid erre zavarba jön, és bevallja, hogy nem érzi magát komfortosan szűk helyiségekben Evelin erre visszakozik, és attól tart, hogy ezzel az ötletével túllőtt a célon.

2019.07.12., Péntek 21:30 - 1557. rész

Szofi nagyon meglepődik, amikor reggel egyik jó barátnője, Kinga áll az ajtóban, aki azért jött, hogy támogassa a válása nehéz időszakában. Amikor Szofi és Kinga megérkeznek a fodrászatba és ott találják Flórát, aki újra dolgozik, Szofi kiborul. Szofi kijelenti, azt akarja, hogy Flóra hagyja ott a fodrászatot, ám a lány közli, a fodrászat az ő álma is volt, és Szofi csak elriasztja a vendégeket a balhézásával. Flóra az apjához fordul segítségért, aki beszélni akar Szofival, tisztázni szeretné vele, hogy ki tudja tenni az üzletből, ha nem szedi össze magát. Amikor Arnold nem sokkal rá szembesíti Szofit ezekkel a dolgokkal, Szofi összeszedi az utolsó erejét. Nem fogja engedni, hogy Flóra mindent elvegyen tőle.

Amikor elkezdődik a pótvizsga felkészülés, Dia ledöbben, hogy Zita mindenkit ellene fordított. Büszkén próbálja viselni a megaláztatásokat, de belül borzasztóan szenved. Amikor Zita felbújtja ellene a pótvizsgásokat, a lányok neki mennek Diának a vécében. Később Vitya megenyhülne vele szemben egy pillanatra, de Zitát annyira hajtja a bosszúvágy, hogy nem akarja, hogy Dia a fiú közelében legyen akár egy percet is.

Karesz reggel még teljesen euforikus, amikor az esti koncertet promózza. Ezután Mesit is megkéri, jöjjön el, hogy lássa, nem szájhősködik, hanem tényleg alkotott valamit. Ám amikor este Bella nem jelenik meg, a koncert totális szakmai és emberi kudarc lesz Karesz számára.