A császárság kincse 18-22. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárság kincse 18-22. rész tartalma

 

 

2019.07.29., Hétfő 13:25 - 18. rész

Vang Ju megfogadja, hogy elviszi majd Szüng-Nyángot a palotából, ahol közben látszatra valóban lesújt a néhai császár átka. Közben Korjó királya meglepő módon bölcs tanácsokkal látja el a régenst, akire ezzel nagy hatást tesz. Szüng-Nyáng felajánlja segítségét a császárnak. Tovább folyik a hajsza Dzsok-Ho, az eunuch után, aki tud a Véreskü rejtekhelyéről. Közben a császár élete veszélybe kerül.

2019.07.30., Kedd 13:25 - 19. rész

Vang Ju a régenssel kötött alkujának megfelelően elviszi Szüng-Nyángot a tömlöcből, a császár pedig felháborodva szerez róla tudomást, hogy megfosztották kedvencétől. Vang Ju előadja tervét a régensnek, csakhogy Bajan és Tal-Tal kiszimatolják a cselt és kicserélik az altatószert méregre, hogy így végezzenek a régenssel. Jom Bjong Szu beköltözik a korjói faluba, hogy megtalálja a keresett eunuchot, illetve a Véresküt. Szüng-Nyáng és Vang Ju egyre közelebb kerülnek egymáshoz, a lány pedig elmondja a császárnak, miért nem tudja őt megkedvelni.

2019.07.31., Szerda 13:25 - 20. rész

Bajan terve látszólag remekül beválik. A régens haldoklik és Vang Ju-t terheli érte a felelősség, aki tovább folytatja kétkulacsos politikáját. Az Anyakirálynő a régens családjának eltávolítását szervezi. A régens halálának hírére lázadás tör ki a fővárosban. Szüng-Nyáng azonban rájön, hogy a régens életben maradt, így még időben figyelmeztetni tudja Vang Jut és a lázadókat.

2019.08.01., Csütörtök 13:25 - 21. rész

A császár kétségbeesésében úgy dönt, hogy leszámol a régenssel, de végül Tanasirivel együtt megmenti őt a Bajan által küldött gyilkosoktól. A lázadásért csakis az Anyakirálynő kap büntetést, aki nem adja ki szövetségeseit. Bajan még kormányzói kinevezéshez is jut. Vang Juhoz azonban a régens ragaszkodik, így nem kaphatja vissza trónját. Végre megkerül a titokzatos eunuch. Vang Ju átmenetileg hazatér Korjóba, Szüng-Nyángék pedig tovább kutatják a Véresküt.

2019.08.02., Péntek 13:25 - 22. rész

A sebesült Szüng-Nyángot a főeunuch elbújtatja. Pak úrnő a szüléshez szeretne elvonulni egy kolostorba, így azt a tervet eszelik ki, hogy akkor Szüng-Nyángot is kijuttatják a palotából. A bolondos No udvarhölgy örvendetes hírrel lepi meg a lányt, miszerint gyermeket vár. A császárné másállapotáról azonban kiderül, hogy tévedés volt. Hogy elkerülje a leleplezést, Tanasiri elvonul egy kolostorba. Bajan közben igyekszik igazságos módon kormányozni. A palotából távozó Pak úrnőre és kíséretére útonállók támadnak, természetesen a féltékeny császárné jóvoltából. A támadást csak Hong-Dan és Szüng-Nyáng élik túl.