Vadmacska 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Vadmacska 6-10. rész tartalma

 

 

2019.07.29., Hétfő 17:50 - 6. rész

Luis Mario elmegy Rosaura házához és apjától megkéri a lány kezét az egész család előtt. Karina és María Julia irigykednek, de saját tervükkel nyugtatják magukat, ami egyre közelebb viszi őket a gazdagsághoz. Karina Rosauraként mutatkozik be az Olivares családnak. Eközben a halottnak hitt Camelia Madridban új életet élve házasodni készül, viszont nem tudja kiverni a fejéből Luis Mariót. Eva Granados haragjában látogatást tesz Rosauránál, pénzt ajánlva fel, hogy cserébe hagyja el Luis Mariót, de a lány visszautasítva elküldi Evát. Ezt követően Eduarda és Eva megfogadja, hogy tönkreteszik a lányt, miután beköltözött az Arismendi házba.

2019.07.30., Kedd 17:50 - 7. rész

Közeledik Rosaura és Luis Mario esküvőjének napja. A férfi meglepi a lányt egy menyasszonyi ruhával, cipővel és egy nyaklánccal is, hogy legyen mit viselnie a nagy napon. Eduarda és Eva azt akarják, hogy a testvérük egy gazdag lányt vegyen feleségül, aki garancia lesz ahhoz, hogy ne menjenek anyagi csődbe, de Luis Mario, hogy ellentmondjon két gonosz testvérének, kijelenti, hogy egy hét múlva összeházasodnak Rosaurával, aki nagyon szerelmes a férfiba, bár ő nem viszonozza az érzéseit. Eközben Karina és édesanyja beférkőznek a gazdag Olivares családba.

2019.07.31., Szerda 17:50 - 8. rész

Rosaura és Luis Mario összeházasodnak és egyből az Arismendi házba mennek, ahol a férfi bemutatja személyesen is a lányt a családjának. Eva is jelen van, aki a menyasszony előtt csókolja meg Luis Mariót. Rosaura annyira dühös lesz, hogy egy "vadmacska" módjára egyből nekiesik Evának. Luis Mario választja szét a két nőt és megfékezve Rosaurát, a saját szobájukba viszi. Az érzelmek annyira elszabadulnak, hogy a lány megkarmolja a férfit. Ezt követően Luis Mario nem szeretné a nászéjszakát a lánnyal tölteni, de végül tisztázzák a dolgokat. Miközben Rosaura alszik, Luis Mario elmegy egy bárba a barátjával és elmeséli neki, hogy úgy érzi elhamarkodottan döntött a házassággal kapcsolatban és mindezt Bruno is meghallja. Eközben Camelia is feleségül megy máshoz, de továbbra is Luis Mario jár a fejében.

2019.08.01., Csütörtök 17:50 - 9. rész

Claudia meglehetősen bizalmatlan Karinával szemben, de szívbeteg édesanyjára való tekintettel felhagy a nyomozással. Rosaurát a vacsoránál újabb megaláztatás éri. Jimena és Ivan már az első találkozásnál szimpatikusak egymásnak. Camelia pedig egy véletlen telefonhívás kapcsán megtudja, hogy Luis Marionak új felesége van.

2019.08.02., Péntek 17:50 - 10. rész

Az egyik szobalány újabb bajba keveri Rosaurát. Mindenki lázasan készül Eduarda közelgő születésnapi estjére. Az előkelő vendégsereg lenézi és megjegyzésekkel illeti Rosaurát a ruhája miatt. Eva és barátnője egy aljas csellel elérik, hogy újra előtörjön a lányból a „vadmacska”. Luis Mario az incidens után válni akar a feleségétől.