A császárság kincse 13-17. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárság kincse 13-17. rész tartalma

 

 

2019.07.22., Hétfő 13:25 - 13. rész

A császárné gonosz terve visszafelé sül el, így vezekelni kénytelen. Szüng-Nyáng számon kéri rajta korábbi ígéretét, miszerint elbocsátja őt a palotából, csakhogy a császár ezt nem nézi tétlenül. A határ mellett Vang Ju és az elhunyt török hadvezér lánya alkut kötnek egymással. Közben a palotába eljut Vang Ju és Bajan halálának híre. Korjó királya eközben sietősen próbál visszajutni Dajduba Bajan és Tal-Tal társaságában.

2019.07.23., Kedd 13:25 - 14. rész

Vang Ju megérkezik a palotába, ahová azóta már eljutott hősies tettének híre. A császárnénak igencsak kedvére van a délceg király, a császár azonban féltékeny. Vang Ju titokban találkozni készül Szüng-Nyánggal, a császárné pedig gyermekáldásért imádkozik. Közben kiderül, hogy Togon apja, az egykori kán Véresküt hagyott maga után, melyben megnevezi gyilkosát. A Véresküt már keresi egy bizonyos illető, így a régens aggódik, hogy fény derül gonosz tettére. A régens elküldi az őrség kapitányát, a fenyegetés elhárítására. A katona tetemére hamarosan rábukkannak a levéltárban.

2019.07.24., Szerda 13:25 - 15. rész

Vang Ju elhatározza, hogy leszámol a régenssel, melyhez szüksége van a Véresküre, Szüng-Nyáng pedig megígéri, hogy segít neki felkutatni. A király bonyolult tervet eszel ki a régens lejáratására. A császár továbbra is hiába próbálja Szüng-Nyáng barátságát és szeretetét megszerezni, miközben a császárné Korjó királya után sóvárog. Jom Bjong Szu elkapja a pestist, a császár pedig mindenképpen szeretné bizonyítani, hogy van, amiben különb Vang Junál.

2019.07.25., Csütörtök 13:25 - 16. rész

A régens megkapja a hozzá intézett nyilatkozatot, melyben egyértelműen megvádolják a Véreskü hollétéről, aki azóta már a főváros közeli korjói faluban él. A büszkeségében sértett császár tudomást szerez a Véresküről. Jom Bjong Szu az eunuch után kutat a korjói faluban, ahová hamarosan Vang Ju is ellátogat, hogy szemügyre vegye alattvalói életét.

2019.07.26., Péntek 13:25 - 17. rész

A régens megpróbálja kideríteni ki az, aki arcátlan módon ellene mert fordulni. Az Anyakirálynő be akarja házasítani Vang Jut a családba, ami a császári párnak nincs ínyére. Szüng-Nyáng nehezen viseli, hogy tartania kell a távolságot a korjói királytól, aki folytatja a régens elleni hadjáratát. Ezúttal el akarja hitetni a palotával, hogy a néhai kán átka lesújt majd rájuk. Togon úgy dönt, hogy a sarkára áll. Felbukkan az egykori császár kedvenc ágyasa, aki szerelme halálakor elvesztette az eszét és különös dolgokat hord össze.