A császárság kincse 28-32. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárság kincse 28-32. rész tartalma

 

 

2019.08.12., Hétfő 13:25 - 28. rész

Vang Ju kimenti Mu-Szongot Hok-Szu karmaiból. A császár egyre elszántabban folytatja a tanulást. Szüng-Nyáng úgy dönt, hogy fortélyos csellel szabadul meg lassan a császárnétól. Terve sikerrel jár, Tanasirit méregkeveréssel gyanúsítják. A Sasok Házának feje Vang Ju meggyilkolására utasítja Hok-Szut.

2019.08.13., Kedd 13:25 - 29. rész

A méregkeverő utáni vizsgálatot a császárné vezeti, csakhogy Szüng-Nyáng közbenjárására természetesen bebizonyosodik a bűnössége. Az Anyakirálynő száműzetésre ítéli, amit a Jégpalotában kell eltöltenie. Vang Juék megtalálják a Sasok Házának feljegyzéseit, csakhogy nem tudják megfejteni a kódolt szöveget. Vang Ju megtudja, hogy Szüng-Nyáng ismét a palotában él, ráadásul császári hitvesként.

2019.08.14., Szerda 13:25 - 30. rész

Tal-Tal és Vang Ju leszámolnak Hok-Szuval, de Vang Ju megkíméli Bej Szu életét, aki segít nekik megfejteni a titkosírást. A császárné fájó szívvel hagyja hátra fiát, amikor beköltözik a Jégpalotába. Szüng-Nyang hűvösen bánik Bang eunuchhal, amikor az Vang Ju nevében felkeresi. A régens erőszakkal lemondatja a császárt, Bajan és az Anyakirálynő a kormányzók segítségével próbálják semmissé tenni a trónfosztást, őket azonban a régens megfenyegeti.

2019.08.15., Csütörtök 13:25 - 31. rész

A császár ékesszólásával meggyőzi a kormányzókat, akik immár őt támogatják. Vang Ju segítségével megelőzik a váltók ügyében eljárt Tal-Tal seregének lemészárlását. Mielőtt a császár visszakaphatná pecsétjét, Jom Bjong Szu beront a trónterembe és közli, hogy a koronaherceg eltűnt, holott tudják, hogy Tanasiri vitte magával a Jégpalotába. A régens rájön, hogy legnagyobb ellensége egy egyszerű szolgálólányból lett császári hitves, ezért gonosz tervet eszel ki, melyben érintett saját unokája is.

2019.08.16., Péntek 13:25 - 32. rész

A régens alattomos terveit Szüng-Nyang bátorságával még csírájában elfojtja, de az egyik kormányzó életével fizet. A császár hiába szedte össze bátorságát, a megfélemlített kormányzók nem merik támogatni. Tanasiri visszamegy a palotába, és apjával együtt ismét tervet forral a császár és Ki úrnő éltének kioltására.