Piszkos pénz, tiszta szerelem 162-164. rész tartalma

ˆhirdetés

Piszkos pénz, tiszta szerelem 162-164. rész tartalma

 

 

2019.08.12., Hétfő 12:30 - 162. rész

Elif ismét arra kéri Ömert Ardáék esküvőjén, hogy hagyja ott a rendőri pályát és együtt kezdjenek új életet, de a férfi nemet mond, ezért Elif elhagyja és egy kisvárosba szökik Ömer tudta nélkül, ahol új életet kezd. 3 hónap múlva, Rifki, Tayyar utódja meg akarja öletni Ömert. Hüseyin és Metin azt tervezik, hogy az éjjel megszöknek a börtönből.

2019.08.13., Kedd 12:30 - 163. rész

Ömer megpillantja egy ékszerüzletben azt az ékszert, amit Elif készített. Mert eljegyzi Demetet. Ömer, Melike noszogatására végül úgy dönt, hogy megkeresi Elifet. Elmegy az ékszerüzletbe, hogy ott kérjen segítséget. Hüseyin és Metin sikeresen megszöknek a börtönből. Rifki, az új maffiavezért a kitüntetési ceremónián akarja megöletni Ömert. Hüseyin is elmegy a ceremóniára és eldördül egy lövés…

2019.08.14., Szerda 12:30 - 164. rész

(befejező epizód)

Metin és Nilüfer elrejtőznek egy félkész házban. Ömer felmond a kapitányságon és Elif után indul. Elif és Ömer kibékülnek és összeházasodnak. Arda elkapja Fatihit de végül megkönyörül rajta és elengedni őt és Nilüfert. Pelin bejelenti Ardának, hogy gyermeket vár. Elif és Ömer egy tengerparti kisvárosban kezdenek új életet, nyitnak egy könyvesboltot. Hüseyin teljesen lebénul. Elvan ápolja a házukban. Melike azzal keresi a kenyerét, hogy gyerekekre vigyáz.