Szerelmem, Ramón 90-94. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelmem, Ramón 90-94. rész tartalma

 

 

2019.07.22., Hétfő 15:40 - 90. rész

Ramón magyarázatot vár Fabiolatól arra, hogy miért van újra a férjével, miközben látja rajta, hogy egy szemernyit sem boldog. Sofía mindeközben számon kéri apja embereit, amiért tettlegességig fajult az akció. Francisco odadörgöli Ramón orra alá, hogy Fabiola gyermeket vár. Sofía örül, mert úgy gondolja, hogy így már semmi sem állhat Ramón és közé. Dalia igent mond Rulo vacsorameghívásának, és beveszi azt a mesét, hogy a fiú megváltozott, és adni akar neki egy esélyt. Luisa nem tudja kiverni a fejéből Benitot, azonban azt nem hiszi el, hogy Finito megcsalná őt, akár csak gondolatban is.

2019.07.23., Kedd 15:40 - 91. rész

Roxana elhagyhatja a börtönt, ugyanis Margaritaék lerakták az óvadékot. Antonio meg szeretné beszélni volt feleségével Diego elhelyezését és láthatását, de Roxana nehezen látja be, hogy nincs abban a helyzetben, hogy ne fogadja el, amit Antonio kínál neki. Rosendo átszállítása közben megszökik, és egyenesen a lányához megy, ahol arra kéri Sofíat, hogy ő is szálljon be az üzletbe. Juana félti Ramónt, nehogy bajba kerüljön most, hogy Sofía apja megszökött. Ramón is távol akar maradni a lánytól. Francisco ismét erőszakoskodik Fabiolaval.

2019.07.24., Szerda 15:40 - 92. rész

Antonio megkéri Roxanat, hogy többet ne hagyják, hogy Diego irányítsa az életüket. Margaritanak nagyon rosszul esik, hogy Antonio volt felesége a férfi lakásán töltötte az éjszakát. Sofía megpróbálja meggyőzni Ramónt, hogy maradjon mellette, mikor kudarcot vall, Daliat hibáztatja, amiért kevés információt mondott el Ramónról. Fabiola elszokik Franciscotol és Andreaéknál keres menedéket, ahol összetalálkozik Ramónnal és a karjaiba rohan. Csakhogy aztán megérkezik Francisco…

2019.07.25., Csütörtök 15:40 - 93. rész

Hortensia asszony az éjszaka közepén felébred és ráeszmél, hogy a férje elhagyta, ezért Juananal keres vigaszt. Juana számonkéri Juliot, amiért egyedül hagyta az édesanyját. Ramón rájön, hogy Sofía hazudott neki, és távolléte alatt nem papírokat intézett, hanem az apját látogatta meg. Sofía mérgében teljesen kifordul önmagából. Francisco azt hiszi, hogy hallucinál, mikor meglátja a lakásuk előtt Dariot, aki aztán később jól helyben is hagyja a férfit. Finito, továbbra is Adalgisa után sóvárog és azt hiszi, hogy a szerelme már Benitohoz tartozik. Osvaldo és Rulo nem kevés illegális anyagot szeretnének elrejteni a műhelyben. Fabiola végre elárulja Andreanak, hogy a gyermek, akit vár Ramóné, és hogy Francisco mit tett vele.

2019.07.26., Péntek 14:40 - 94. rész

Margarita csalódik Antonioban, ezért szakít a férfival és bánatában felkeresi Porfiriot. Roxana elmegy barátnőjéhez, aki bemutatta őt Danielnek, hátha rajta keresztül a gazember nyomára bukkanhat. Ramón azt fontolgatja, hogy elköltözik a fővárosból, mert nehéz munkát találnia. Andrea átköltözik Francisco lakására, hogy Fabiola mellett lehessen, azzal az ürüggyel, hogy összeveszett Jorgeval. Sofía elbocsátja Benitot, Adalgisa azonban segít neki új állást találni. Ramón megtudja, hogy Fabiola az ő gyermekét várja, és biztosítja szerelmét, hogy mindenben számíthat rá.