Vadmacska 11-15. rész tartalma

ˆhirdetés

Vadmacska 11-15. rész tartalma

 

 

2019.08.05., Hétfő 17:50 - 11. rész

Gabriel tanácsára Luis Mario megbocsájt Rosaurának és kibékül vele, ami Eduardat nagyon feldühíti. Claudia újabb hazugságon kapja a betolakodókat, de édesanyja most sem hisz neki. Rosaura visszavágásképp újabb csínyt követ el. A történtek után, Luis Mario magára hagyja a lányt és Eduarda ezt azonnal ki is használja.

2019.08.06., Kedd 17:50 - 12. rész

Rosaura az istállóban tölti az éjszakát, ahol kis híján erőszak áldozata lesz. Eduarda érdekből barátkozni kezd Rosaurával és egy értékes nyakéket is ajándékoz neki. Luis Mario hitelkérelmét elutasítják. Luisana továbbra is félrevezeti Brunot. Camelia rengeteg pénzt veszít a kaszinóban. Eva elcsalja Luis Mariot arra a partra, ahol Bruno dolgozik.

2019.08.07., Szerda 17:50 - 13. rész

Rosaura csalódottságában családjához menekül. Ivan, a történtek után felkeresi Luis Mariot, majd alaposan összeverekednek egymással. Később a férfi megkeresi Rosaurát, bocsánatot kér tőle, s együtt visszatérnek az Arismendi birokra. Claudia sorsa veszélybe kerül. Eduarda egy pillanatig nagyon megijed Luisanatól. Rosaura, Brunoval tölti a délutánt, amit később a férje sérelmez.

2019.08.08., Csütörtök 17:50 - 14. rész

Egy pillanatig úgy tűnik, mintha helyreállna a családi béke, ám Eduarda ezt is tönkreteszi. Sajátos megjegyzéseivel nagyon feldühíti Rosaurát, aki újfent képtelen fékezni magát és jól ellátja sógornője baját. Később Eva és Eduarda, a lány apja elleni aljasságot tervezgetik. Luis Mario mindezek után az átmeneti szétköltözés mellett dönt, ám titokban már a válást fontolgatja. Claudia megismeri Maria Julia múltjának egy részét. Rosaura hirtelen elájul.

2019.08.09., Péntek 17:50 - 15. rész

Cruz asszony nagy örömmel veszi bele végrendeletébe az állítólagos unokáját. Claudia mindennek fültanúja lesz és hirtelen felindulásból megfenyegeti Karinát. Rosaura maga sem érti mi történhetett vele. Luis Mario végleg elhagyja a lányt, de anyagilag továbbra is támogatni szeretné. Jimena és Ivan találkozgatni kezdenek egymással. Luis Mario akarva-akaratlanul még a reptéren is megbántja Rosaurát.