Árva angyal 181-190. rész tartalma

ˆhirdetés

Árva angyal 181-190. rész tartalma

 

 

2019.07.15., Hétfő 19:00

181. rész

Juan Miguel és Marichuy együtt töltik a műtét előtti napot, s végül rátérnek a műtéttel járó kockázatok átbeszélésére is. Beatrizék épp a vérvizsgálat eredményeiért indulnak, amikor belefutnak Amadorba, aki a fiáért jött. Ana Julia a műtét napján elmegy a kórházba, mert beszélni akar Marichuyjal, akit nagyon felzaklat az események alakulása. Dr. Ballesteros aggályai miatt eközben Patricio meg akarja akadályozni az operációt.

182. rész

Marichuy szerencsére túléli az operációt, s már csak azt kell megvárni, hogy felébredjen az altatásból. Juan Miguelt azonban eközben az Orvosi Kamara elé idézik, mert el kell számolnia minden tettével. Beatriz elmegy Amadorhoz, és a segítségét kéri. Ana Julia pedig meglátogatja Mayitát, ami újabb bonyodalmakat szül.

2019.07.16., Kedd 19:00

183. rész

Onelia elmegy Ana Julia lakására, mert beszélni akar a lány fejével. Daniel aggódik Rocióért, amikor nem tudja elérni telefonon, miközben a lány éppen Vicentével találkozik. Marichuy véletlenül belebotlik egy ifjú orvosba. Juan Miguel végre leveheti Marichuy szeméről a kötést, és kiderülhet, hogy a műtét sikeres volt-e. Amador megfenyegeti Vicentét, aki szörnyű tervet eszel ki, azonban balul sülnek el a dolgok.

184. rész

Juan Miguel felismeri a telefonban Vicente hangját. Patricio hajlandó kölcsönadni Simarro felügyelőnek, így kifizetheti a váltságdíjat, ám neki jobb ötlete is van. Marichuy szeméről végre leveszik a kötést és fény derül az igazságra. Ana Julia eközben a ház körül ólálkodik, azon gondolkodva, hogy hogyan jusson be a Velarde házba.

2019.07.17., Szerda 19:00

185. rész

Anselmo atya az egyetlen, aki tud hatni Marichuyra. Eközben elérkezik a váltságdíj átadásának napja, s Juan Miguel kíséri el Simarro felügyelőt a megadott helyszínre. Marichuy pedig elfogad egy ajánlatot, amely költözéssel jár. Vicente később választás elé állítja Rociót.

186. rész

Roció komoly döntés előtt áll. Vicente pedig nem hajlandó tovább részt venni Amador tervében. Marichuyt mindenki megpróbálja lebeszélni a költözésről, és szeretnék maradásra bírni. Juan Miguel eközben megbeszéli a műtét részleteit Rafaellel.

2019.07.18., Csütörtök 19:00

187. rész

Daniel és Vicente összeverekednek Roció miatt. Ana Julia továbbra is követi Juan Miguelt, majd vitatkoznak Marichuy szeme láttára, aki épp munkába készül. Az új munkahely körüli viták pedig nemcsak állandó konfliktushoz vezetnek, de Patricio szíve is újra rendetlenkedni kezd. Dr. Iturbe eközben egyre jobban beleszeret Marichuyba. Amador pedig erővel akarja rávenni Ana Juliát, hogy azt tegye, amit ő akar, de a terve balul sül el.

188. rész

Vicente rátalál, a lakásán eszméletlenül fekvő Ana Juliára, ám a lány a maga előnyére fordítja a történteket. Simarro felügyelő eközben nehéz helyzetbe kerül. Rafael műtétjéhez pedig minden készen áll. Mayita később olyan dolgot ígértet meg Marichuyjal, amely mindenkit megdöbbent.

2019.07.19., Péntek 19:00

189. rész

Rafael most látja meg a szeretteit életében először. Dr. Iturbe pedig nem tudja felvenni Marichuyt, mert sürgős dolga akadt, így a lány egyedül indul útnak, Amador pedig pont erre vár. Vicente és Ana Julia összefognak, mert nem hagyhatják, hogy Amador győzzön. Összevitatkoznak és egy fegyver is eldördül, majd mindnyájan követni kezdik a lányt. Simarro felügyelő eközben kihallgatja Oneliát és Juan Miguelt a feljelentés miatt.

190. rész

Amador mindent megtesz azért, hogy elhagyhassa Mexikót, mielőtt még a rendőrség vagy az alvilág alakjai megtalálják őt. Vicente eközben haldoklik, s így mindent bevall Simarro felügyelőnek, majd még utoljára beszél Rocióval. Marichuy pedig, miután megtudja az igazságot, megbocsát Juan Miguelnek.