Éjjel-nappal Budapest 1558-1562. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1558-1562. rész tartalma

 

 

2019.07.15., Hétfő 21:30 - 1558. rész

Szofi fáradtan már nem tudja jó ötlet volt – e beköltözniük Tamás lakásába, hogy azzal zsarolják Flórát, hogy menjen el a fodrászatból. Szofinak pokoli kínokat okoz a szerelmesek látványa. Flóra és Tamás is szenved a kialakult helyzettől. Tamás önmagát is hibáztatja, és egy megható szöveggel megpróbálja észhez téríteni Szofit. Szofi viszont rosszul értelmezi Tamás szavait, és dühbe gurul.

Dia igyekszik összeszedni minden erejét, nem akarja hagyni, hogy legyőzzék. Próbál kemény maradni, mióta mindenki a Bencével készült szexvideója miatt cikizi. Össze is verekszik Zitával, ami által kivívja a tiszteletet a többi srác előtt, de közben Dia szenved. Később Dia találkozik Bencével, akinek elmondja az egész szexvideós sztorit, de továbbra sem akar kibékülni Bencével, és ismét keménynek mutatva magát közli vele, hogy egyedül is meg tudja oldani a problémáját.

Karesz kiakad, mikor megjelenik Bella és követeli a közösen készített anyagukat. Karesz mérgesen megtagadja a lány kérését, mire ő elmondja, hogy egy új producert talált magának. Nem sokkal később az új producer felkeresi Kareszt a DJ Sportfitneszben, és pénzt ajánlj neki a zenéért. Karesz büszke, nem akarja aprópénzre váltani az álmát, de a producer emlékezteti őt rá, hogy adósságai vannak, és élnie is kell valamiből. Karesz beletörődik, felkeresi Mesit, hogy elmondja, végleg elengedi őt és az álmát is. Mesinek a szíve szakad meg, hogy ilyen szomorúnak látja Kareszt.

2019.07.16., Kedd 21:30 - 1559. rész

Flóra reggel megint kénytelen elviselni Szofi felé irányuló gyűlöletét. Ezért dühösen megpróbálja megértetni vele, hogy Szofi nem csak egy ártatlan áldozat – ő is tehet arról, hogy tönkrement a házassága Tamással. Flóra reménykedve már azt gondolja, hogy végre sikerülne beszélnie Szofival, ha Kinga nem lenne ott, így Tamással Joe-hoz fordulnak segítségért, hogy nem tudna-e beszélni Szofival. De Joe semmivel nem tudja őket biztatni. Flóra igyekezve erősnek mutatni magát elmegy a fodrászatba, ahol ma egy menyasszonyt kell kicsinosítania. Flóra gyanútlan beszélgetése a menyasszonnyal annyira felidegesíti Szofit, hogy lejáratja Flórát a vendég előtt. A megsértett Flóra később ellenlépésre szánja el magát.

Bencéhez délelőtt Dia jön be a tetováló szalonba, és nagyon hálás neki, hogy megvédte tegnap, és randira hívja, amit a fiú örömmel elfogad. Vanda kihallgatja a beszélgetésüket, és dühösen Krisztián előtt nekitámad a fiúnak. Bence kiáll magáért, és lepattintja Vandát, amikor később békülni akar és moziba hívja Bencét. Az uszodában Dia és Bence felhőtlenül jól szórakoznak, és Dia azt mondja, hogy próbálják meg újra.

Joe kiborul, amikor egy fiatal, vonzó női vendég lepattintja őt a DJ Sportfitneszben. Amikor a lány autója nem indul be és Joe a lány segítségére siet, ezért egy randevúval mond köszönetet Joe-nak. De este a Bécy klubban Joe rájön, hogy ez az egész cirkusz a randevúzással már csak feszültté teszi őt és idegesíti is. Amikor már el akarna menni, a lány flörtölve közli Joe-val, hogy szeretne felmenni Joe-hoz. De Joe reménye egy könnyed szexre elillan, amikor dominaként kezd el viselkedni.

2019.07.17., Szerda 21:30 - 1560. rész

Flóra idegei reggel már a végsőkig feszültek, mivel Szofi és Kinga egész éjjel bulizott a lakásban. De Tamás szavát veszi, hogy kitart, és nem hagyja magát még jobban felhúzni, bármit is tegyen Szofi és Kinga – hiszen erre megy ki az egész! Flóra megígéri, hogy összeszedi magát. Eleinte sikerül is neki, Szofi és Kinga további provokációi simán lepattannak róla. Ám amikor Szofi durván lefikázza Tamást, Flóra türelme is véget ér. Ráadásul a veszekedés hevében véletlenül leönti Szofit hidrogén-peroxiddal, és a sav Szofi szemébe kerül. Tamás nagyon aggódik az exe miatt, és rögtön orvoshoz viszi. Míg a feldühödött Szofi váltig állítja Tamásnak, hogy Flóra szánt szándékkal csinálta az egészet.

Alessziára egyre nagyobb nyomás nehezedik, miután Márk közli vele, hogy vissza kell adnia az általa kölcsönzött pénzt. A férfi felajánlja a lánynak, hogy web kamera előtt vetkőzzön, és ily módon egyenlítse ki a tartozását, de Alesszia ezt felháborodottan elutasítja. Az új munkája viszont – konyhai kisegítőként dolgozik – egyre elviselhetetlenebb számára. Összetűzésbe kerül a gátlástalan főnökével, és elveszíti az állását. Összetörten be kell vallania Márknak, hogy nem tudja összehozni a pénzt. A kétségbeesett Alesszia végül beadja a derekát, és elfogadja Márk ajánlatát. Amikor azonban először vetkőzik le a web kamera előtt, rádöbben, hogy milyen mélyre süllyedt.

Mesi nagyon sajnálja az elkeseredett Kareszt, aki amiatt szomorkodik, mert meghiúsult a munkája Bellával. Mesi elhatározza, hogy a fiút kirángatja a lelki válságából. Meg akarja értetni Bellával, hogy milyen fájdalmat okozott Karesznek. De a lány makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy inkább a profi producerével folytatja a munkát még akkor is, ha így nem adhatja ki Karesz számát. Hirtelen ötlettől vezérelve Mesi elrabolja Bella kutyáját, Rúfuszt, hogy a kutya segítségével újra összehozza Bellát és Kareszt. Milánnak támad egy fantasztikus ötlete: Mesivel együtt a Ligetbe csábítják Bellát és Kareszt, ahol a lány átveheti a kutyáját. Abban a pillanatban, amikor Bella és Karesz belép a Klubba, megszólal a közös számuk. Mesi ujjongva örvendezik, mert a tervük beválik.

2019.07.18., Csütörtök 21:30 - 1561. rész

Flóra reggel nagyon frusztrált, miután Szofi visszautasítja a békeajánlatát, és további sértéseket vág a fejéhez. Fájó szívvel úgy dönt, hogy kivonul a fodrászatból, mert attól tart, hogy ez a háborúzás rossz hatással lehet a kapcsolatukra Tamással. Megkönnyebbül, amikor Tamás is támogatja az elhatározásában. De amikor együtt elmennek a fodrászatba, hogy tájékoztassák Szofit, megint elszabadul a pokol: Szofi és Kinga ugyanis szemetes zsákokban kirakta az utcára Flóra holmiját.

Alesszia csapdába esve érzi magát, amikor Márk egyre jobban erőlteti, hogy megint vetkőzzön a webkamera előtt, és hogy a markában tarthassa, elveszi tőle minden értéktárgyát. Alesszia úgy dönt, hogy nem hagyja magát tovább megfélemlíteni, és a rendőrségtől kér segítséget, de hiába. Mikor rájön, hogy a rendőrség sem tud segíteni, elhatározza, hogy Joe-hoz fordul. Ám az albérlet előtt összefut Gáborral, Lalival és Dáviddal, és büszkesége megakadályozza, hogy segítséget kérjen.

Karesz reggel pánikba esik, és elbizonytalanodva azon gondolkodik, hogy nem hamarkodta-e el az esti dalbemutató partit. De Milánnak sikerül megnyugtatnia a zseniális ötletével: együtt elmennek, hogy egy kis reklámot csináljanak a bulinak. Este valóban rengeteg ember jön el. Karesz nagyon boldog, egész addig, amíg a rendőrség csendháborítás miatt le nem tiltja a partit.

2019.07.19., Péntek 21:30 - 1562. rész

A lakók teljesen kiakadnak, amikor Lali elmondja nekik, hogy Alesszia jelenleg webkamerás lányként keresi a kenyerét. Mindenki nagyon aggódik érte és meg akarják menteni. Evelint akaratlanul is féltékenység önti el, amikor látja, hogy Dávid mennyire segíteni akar az exének. Dávid később biztosítja arról Evelint, hogy semmit sem érez már Alesszia iránt, csak segíteni akar a lánynak. Alesszia eközben alig bírja elviselni az új munkáját, pláne, hogy most már azt is tudja, a volt lakótársai is követik a show-jait. Márk azonban fenyegetően leszögezi, nincs választása és alkoholt ad neki, hogy kibírja a következő fellépését.

Dia napok óta nem ment be a pótvizsga előkészítőre, mert nem bírja elviselni a zaklatásokat. Amikor Tamás erre rájön és az okot is kihúzza belőle, a férfi teljesen ledöbben. Dia kéri, hogy ne súlyosbítsa a helyzetet, ne tegyen semmit, Tamás azonban mégis közbeavatkozik és beszámol az igazgatónak az esetről. Amikor Zitát emiatt számon kérik, annyira dühbe gurul, hogy megtámadja Diát és megfenyegeti, most aztán végképp pokollá fogják tenni az életét.

André küzd a lelkiismeretével, mert újra megcsalta Orsit. Jóvá akarja tenni, ezért meghívja egy wellnesssre. A hotelben azonban megismerkedik a vonzó szobalánnyal, Monával, aki rögtön szemet vet a fiúra. André próbál ellenállni a kísértésnek, azonban nem bírja sokáig és az eredeti szándéka ellenére ismét megcsalja Orsit.