Éjjel-nappal Budapest 1563-1567. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1563-1567. rész tartalma

 

 

2019.07.22., Hétfő 21:30 - 1563. rész

Dávid és a lakótársai nagyon aggódnak Alessziáért, ki akarják szabadítani őt a web kamerás pokolból. Mivel nem tudják elérni Alessziát, és azt sem tudják, hol van, megpróbálják őt a kolléganőjén, Natálián keresztül elérni. Natália viszont Márktól függ, és csapdába csalja Joe-t, Dávidot és Evelint: Natália ahelyett, hogy elvinné őket Alessziához, egy elhagyatott helyre vezeti őket, ahol Márk és az emberei már várnak rájuk.

Miután az igazgató reggel beszédet tart a bukott diákoknak arról, hogy ebben az iskolában nem tűrik a zaklatást, és pszichológus segítségét is kéri, Dia lassan reménykedni kezd benne, hogy békén fogják hagyni őt. De az iskolán kívül Zita vezetésével néhány osztálytársnője ismét beleköt Diába, és egy szemetes konténerbe dobják. Dia számára ez nagyon megalázó, úgy dönt, maga vet véget a zaklatásainak. Később Dia találkozik Vityáék törzshelyén Bencével, akivel szeretne kibékülni, de a bukott iskolatársnői, majd Zita és Vityáék is megjelennek.

André reggel felháborodik, mikor megtudja, hogy Monának, akivel tegnap megcsalta Orsit, Chlamydia fertőzése van, amit ő is elkaphatott tőle. André nagyon aggódik, hogy egy esetleges nemi fertőzés miatt le fog bukni Orsi előtt. André a biztonság kedvéért egy ideig most nem akar lefeküdni Orsival. Ám Orsi ettől bizalmatlanná válik, és kitör a botrány. André bűntudattól szenvedve elhatározza, ha ezt most megússza, soha többé nem csalja meg Orsit.

2019.07.23., Kedd 21:30 - 1564. rész

Alesszia reggel ledöbben, amikor kap egy fényképet, amin a megsebesült Dávid látható. Alesszia rögtön el is megy Dávidhoz és bocsánatot kér tőle azért, hogy ilyen helyzetbe keverte Dávidot. Alesszia úgy dönt, hogy felhagy a webkamerás munkával és lelép, elmenekül. Visszatérve Natália lakásába Alesszia sarokba szorítja Natáliát, így a lány elárulja neki, hogy Márk hova tette Alesszia dolgait. Ám mielőtt Alesszia elmenekülhetne, Márk bezárja Alessziát. A kétségbeesett Alesszia segélykérő üzenetet küld Joe-nak, aki rögtön értesíti a rendőrséget.

Karesz megdöbben, amikor bevásárlás után véletlenül rájön, hogy Lili a tudta nélkül bébiszitterre bízta Tedit. Karesz úgy érzi, hogy megkerülték őt, mivel véleménye szerint már így is ritkán látja Tedit – miért kellett bébiszitterhez vinni Tedit, amikor ő is vigyázhatott volna rá? Amikor Karesz iszonyú dühösen hazaér a lakóhajóra, ott Lili vár rá. Összevesznek, mivel Karesz nem tudott a bébiszitterről. A vita elszabadul Karesz és Lili között, míg végül Karesz kihajítja Lilit a lakóhajóról. Mesinek sikerül meggyőznie Kareszt, hogy a viselkedésével magának és Tedinek is árt.

Flórát reggel váratlanul éri, amikor Szofi dühösen azt veti a szemére, hogy miatta vannak egerek a fodrászatban. Azért, hogy a rágcsálóirtó orvosolni tudja a problémát, be kell zárniuk a fodrászatot. Tamásnak elege lesz és úgy dönt, hogy elviszi Flórát egy romantikus piknikre a tóhoz. Szofi és Kinga azonban utánuk mennek, és egy perc nyugtot sem hagynak nekik és tönkreteszik a randevút.

2019.07.24., Szerda 21:30 - 1565. rész

Alesszia első napja az albiba való visszatérése után még elég feszült. Evelinnek is furcsa érzései vannak vele kapcsolatban. Joe azonban felkarolja Alessziát, és munkát ad neki a DJ Sportfitneszben. Ott Alesszia jól startol, de kihallgat egy beszélgetést Joe és Dávid között, ami felbőszíti. Alesszia jól odamondogat Dávidnak, és amikor még Evelin parfümjét is leejti, Evelin kiakad Alessziára. Miután azonban Niki keményen beolvas Evelinnek, a lány jobb belátásra tér. Alesszia és Evelin tisztázzák egymással a dolgaikat.

Barbi meglátogatja Teót a bárban, aki ennek nagyon örül, és együtt elmennek egy randi ebédre. Barbi és Teó jól érzik magukat egymással, aztán István felhívja Barbit telefonon, hogy rövid időre be tud ugrani a kisfiához, így Barbi elrohan a gyerekéért. Teó nem érti az egészet, úgy dönt, követni kezdi Barbit. Teó azt hiszi, hogy Barbi babysitter egy játszóházban. Amikor aztán Teó megszólítja Barbit, az zavarba jön, és kiderül, nem itt dolgozik, és a saját fiát tartja az ölében, de mivel fél attól, hogy István megláthatja Teóval, ezért Barbi erélyesen elküldi Teót, aki értetlenül, de távozik. Az este folyamán Barbinak lelkifurdalása van, mert olyan durván elküldte, ezért meglátogatja őt a bárban. Barbi bocsánatot kér Teótól, és kellemesen csalódik benne, mert kiderül, Teó nincs megsértődve, és még az sem zavarja, hogy kiderült, Barbinak gyereke van.

Flóra elmenekül a fodrászatból, miután Szofi félreértésből összetapossa és kidobja azt a virágot, amit Flóra az anyja sírjára szánt. De a lányra otthon is kellemetlen meglepetés vár: váratlanul beállított Szofi apukája, aki még semmit sem tud a szakításról. Tamás is hallgat, megtagadva ezzel új kapcsolatát, és Flórát csupán „lakótársaként” mutatja be. Mikor ezek után Tamás még kedvesen el is beszélget Szofi apjával a gyermekvállalási tervekről, Flóra végképp besokall, és a döbbent apuka szeme láttára megcsókolja a párját.

2019.07.25., Csütörtök 21:30 - 1566. rész

Alesszia még mindig idegennek érzi magát a lakásban. De amikor Lali konfliktusba keveredik a kukásokkal, és azok ott hagyják a teli kukákat, elhatározza, hogy segít Lalinak eltüntetni a szemetet. Lali hamar felismeri, hogy a lánynak bűntudata van, és szégyentelenül további takarítói feladatokat is a nyakába sóz. Alessziánál aztán elszakad a cérna, mikor Lali azt követeli tőle, hogy ő takarítsa el a görényürülékkel teli vödröt, és felindulásában Lalira borítja a vödör tartalmát.

Gábor reggel elmondja Joe-nak, hogy Barbi megcsókolta Teót és szerinte valami alakul köztük. Joe aggódik Barbiért, de legbelül persze féltékeny is. Aztán később véletlenül belefut Teóba, aki megmutatja neki a Barbival és a gyerekével készült szelfit. Joe-t szíven üti, hogy Teó már látta Barbi gyerekét, míg ő nem. Joe felkeresi Barbit az albérletében, ahol először csak Ildikót találja ott, aki az idegeire megy. Aztán hazaér Barbi, és kiosztja Joe-t, hogy semmi köze a magánéletéhez. Joe dühödten elrohan, de később lehiggad, és elnézést kér Barbitól. Elmondja, hogy igazából Barbi miatt aggódik.

Reggel az iskolában Zita békejobbot akar nyújtani Diának, aki azonban visszautasítja ezt. Amikor Kata gúnyolódó lánybandája Dia után megtalálja magának az iskolai színjátszó csoportot is, Diában felébred a kíváncsiság a sorstársai iránt. Ám hiába próbál közeledni hozzájuk, a színjátszók nem fogadják be maguk közé. Később azonban határozott kiállással megvédi őket Katáék zaklatásától, és összebarátkozik velük, mi több, a színjátszók szerepet is ígérnek neki a készülő darabjukban. Kata megpróbálja befeketíteni Diát az új barátai előtt. A színjátszók viszont nem hisznek Katának.

2019.07.26., Péntek 21:30 - 1567. rész

Szofit mélyen érinti, amikor Flóra szembesíti azzal, meg fogja adni Tamásnak azt, amit Szofi sosem: a családot. Kinga rábeszéli a megbántott Szofit, zsarolja meg Flórát Tamás fagyasztott spermájával, hogy végképp elüldözhessék a fodrászatból. Ám amikor Tamás veszekedés közben Szofi fejéhez vágja, megbánta, hogy elvette, Szofi hirtelen felindulásból cselekszik.

Bori reggel faggatja Karolát arról, hogy most mit tervez az életével. Zene vagy tetoválás és hogy mi van a pasikkal? Karola azt mondja, hogy majd minden alakul, ahogy alakulnia kell, de belül igazából bizonytalan. Amikor összefutnak Barbival és Teóval, aki épp Barbi kisfiát fogja a kezében, Karola hirtelen összezavarodik, és nem tudja értelmezni a saját érzéseit. később bevallja Borinak, hogy talán érez még valamit Teó iránt. A feltörő érzelmek hatására Karola ír egy dalt, ami a kapcsolatukról szól, este megmutatja Teónak.

Niki rábeszéli Alessziát, hogy menjenek el Evelinnel együtt shopingolni és Alesszia kelletlenül belemegy. Niki szeretné oldani a két lány közti feszült légkört. Alesszia azonban nem tud mit kezdeni azzal, hogy kisebbrendűségi érzései vannak Evelinnel szemben. Csak akkor áll helyre az önbizalma, amikor találnak az utcán egy csodaszép komódot és sikerült elbájolnia két srácot, hogy segítsenek azt cipelni.