Éjjel-nappal Budapest 1568-1572. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1568-1572. rész tartalma

 

 

2019.07.29., Hétfő 21:30 - 1568. rész

Halkan megszólal Szofi lelkiismerete, mikor szembesül azzal, hogy a hétvége után még mindig mennyire ki van készülve Tamás és Flóra Szofi pénteki akciója miatt Flórában egyre jobban elhatalmasodik a harag érzése, mikor Tamás érzelmileg összeomlik a tönkretett jövendőbeli családjuk miatt. Flóra megfenyegeti Szofit, hogy bosszút áll rajta! Szofi később döbbenten veszi észre, hogy Pamacs eltűnt. A gyanú Flórára terelődik, aki sírva ér haza, és valóban beismeri, hogy kitette a kutyát az erdőben.

Dia megjelenik a tetováló szalonban, ahol összekap Vandával, és meghívja Bencét ebédelni. A féltékeny Vanda arra kéri Bencét, ha szereti őt, ne menjen el Diával ebédelni, de ezen Bence kiakad, neki senki ne mondja meg, mit csináljon. Miután Dia délben újra eljön Bencéért, hogy együtt menjenek ebédelni, Dia látva Vanda féltékenységét a lány fejéhez vágja, hogy Bence számára Vanda csak egy pótlék. A kétségbeesett és Diára féltékeny Vanda, neki rontana dühében Diának, de az utolsó pillanatban meggondolja magát, és eljátssza, hogy az agresszív Dia neki ugrott, és Vanda a saját kezére zárja rá az ajtót. Vanda így befeketíti Diát mindenki előtt, hogy egy agresszív elmebeteg.

Lali nagyon magányos, mert körülötte mindenki szerelmes, és csalódnia kell Gáborban is, aki nem akarja Lalival tölteni az időt, mert szintén szerelmes. Lali elpanaszolja Nikinek a bánatát, hogy hiába akar csajozni, semmi sem jön neki össze, pedig a horoszkópja is azt írja, a szerelmet a vízparton találja meg. Niki javaslatára, hogy miért nem csajozik strandon. Lali és Niki elmennek a strandra, ahol Lali nagyon jól érzi magát, csajozik kevés sikerrel, miközben kisebb balesetet szenved, így egy helyes vízi mentő lány siet a segítségére. Lali rögtön bele zúg a lányba, próbál nyomulni rá, de a lány nagyon kedvesen elhárítja, mivel csak a munkáját végezte, mikor segített Lalin.

2019.07.30., Kedd 21:30 - 1569. rész

Szofi reggel még mindig feldúltan Pamacsot keresi az erdőben Joe-val és Kingával. Érzelmileg össze van omolva, amikor hirtelen megtalálja Pamacs nyakörvét, ami elvezeti őt a kimerült kis kedvencéhez. Végtelenül megkönnyebbül Szofi, de Pamacs vérző sebe láttán lesokkolva elviszik állatorvoshoz. Amikor utána összetalálkozik a lakásban Flórával, aki ismét veszekedést szít, ekkor Szofinál elszakad a cérna. Nekimegy Flórának, Joe pedig épp az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy megtörténjen a legrosszabb. Joe egyből magával viszi Szofit és Kingát a saját lakásába és megkéri Szofit, hogy vessen véget ennek a gyűlölködésnek.

Orsi elbizonytalanodva észreveszi, hogy André idegesen reagál egy régi női ismerőse láttán, akivel a DJ Sportfitneszben futnak össze. Amikor nem sokkal később Orsi elcsíp egy beszélgetést André és Roland közt, megijed. A sztriptíz táncos lány régen nyilvánvalóan André álmai nője volt, akitől a srác többet akart, mint szexet. Orsi veszélyesnek tartja emiatt, de gyorsan be kell látnia, hogy a lány nem jobb nála. André hidegvérrel hazudik neki és megakadályozza, hogy Orsi elmenjen az esti fellépésére, akkor Orsi számára világossá válik: André meg fogja csalni!

Karesz eufórikus állapotban castingot szervez a lakóhajóra, hogy megtalálja a következő nagy rapsztárt a lemezkiadója számára. Azonban csak félnótások jönnek el. Amikor Karesz idegesen lemond mindent, akkor hirtelen kap egy üzenetet a HŐSÖK-től, akiknek tetszik Kareszék száma. Karesz teljesen odáig van, és azon agyal Milánnal, hogyan találkozhatnának mielőbb Ecküvel és Menthával. Bejutnak a koncertjükre, de a próbálkozásuk, hogy személyesen találkozzanak, kudarcba fullad és Karesz kínos helyzetbe is kerül. Karesz letörten tér vissza a lakóhajóra, ahol Mesinek jó hírei vannak.

2019.07.31., Szerda 21:30 - 1570. rész

Szofi teljesen ki van készülve az örökös harc miatt Flórával, és már csak azt akarja, hogy legyen vége ennek. Bár még mindig nem tud megbocsátani Flórának és Tamásnak, fegyverszünetet ajánl nekik, hogy folytathassák végre a normál életüket. Flóra és Tamás szívesen beleegyeznek, Kinga viszont annyira tele van gyűlölettel, hogy nem tudja elfogadni a békét és újra megpróbálja feltüzelni Szofit Flóra és Tamás ellen.

Dia beilleszkedett az új társaságába, de nem tud mit kezdeni azzal, hogy a Rómeó és Júlia színházi előadásában csak egy mellékszereplőt játszik. Ezért addig manipulálja a barátait, amíg meg nem kapja a főszerepet. Zita megtudja ezt és elviselhetetlennek tartja, hogy Dia már megint ennyire a középpontba akar kerülni és ezért kihasznál más embereket. Felvilágosítja Dia új barátait, hogy milyen is Dia valójában, miket mondott róluk, a hátuk mögött, ami eléggé felháborítja a csapatot.

Közeledik Karesz találkozója Hősökkel és ő elég ideges, mivel tegnap totál beégette magát a példaképei előtt. Amikor hirtelen még az is kiderül, hogy neki kell vigyáznia Tedire, akkor Karesz fejében eluralkodik a káosz és totál ciki helyzetbe hozva magát, elfelejti magával vinni a laptopja töltő kábelét a száma lejátszásához. Karesz már azt hiszi, hogy eljátszotta minden esélyét a HŐSÖK-nél. A fiúk nem tudják kivárni, amíg Kareszhez megérkezik a felmentő sereg (hogy elvigyék a gyerekét és a kábelt meghozzák), de nem is utasítják el a fiút, lebegtetik annak a lehetőségét, hogy esetleg együtt dolgozzanak.

2019.08.01., Csütörtök 21:30 - 1571. rész

Tamás teljesen ledöbben, amikor Szofi reggel közli vele, hogy el akar válni, amilyen gyorsan csak lehet. Noha ez volt az, amit ő és Flóra is a leginkább akartak, Tamásnak még sincs kedve ünnepelni. Zaklatottan elmegy Joe-hoz edzeni, hogy így könnyebben feldolgozza a hírt. Később aztán keres magának egy ügyvédet és felbukkan a szalonban, hogy Szofinak is elmondja ezt. Tamás és Szofi szomorúan elbúcsúztatják a házasságukat, miközben Flóra tiszteletben tartja a pillanatot. Este Tamás meglepi Flórát és bulizni akar, hogy mindenki előtt ünnepeljék meg a szerelmüket.

Dia a tegnapi színházas zaklatás után megint nagyon rossz lelkiállapotba kerül, amit még az is tetéz, hogy Zita közli vele, hogy nem hívja meg az esti szülinapi partijára. Amikor Diát újból megtámadják a kínzói, úgy érzi, hogy mindenki összeesküdött ellene. Lutz még az utolsó pillanatban ki tudja szabadítani, ám Dia őt is eltaszítja magától, mondván, hogy nincs szüksége a hamis együttérzésre. Aztán összeakad egy gyanús diáktársával, Alexszel, és belemegy vele egy autókázásba, amelynek a során Alex bead neki valamit.

2019.08.02., Péntek 21:30 - 1572. rész

Vitya és Lutz megdöbbennek, amikor reggel értesülnek Dia balesetéről és súlyos szemrehányásokat tesznek maguknak amiatt, hogy nem érték utol a lányt. Zita is teljesen kiborul. Eközben Tamás is magát hibáztatja a baleset miatt, mivel nem figyelt oda arra, hogy milyen súlyos problémái vannak Diának.

Reggel Karola lelkes, amikor egy kiadó érdeklődik iránta, és Borival elmennek a találkozóra. Amikor Karola szembesül azzal, hogy a kiadó tulajdonosa nem más, mint Bécy, Karola visszakozik, nem akar a következő Alexa lenni. Karola már lemondana az egészről, amikor találkozik Maximmal, aki Bécy zenei producere, és láthatóan jó szakember, aki hisz Karola tehetségében. Maxim megbeszél Karolával egy későbbi találkozót egy bárba, ahol Karola véletlenül belekeveredik egy spontán fellépésbe. Maximot lenyűgözi Karola tehetsége.

Miután Barbi lakásában csőtörés történt, Barbi kénytelen Joe-éktól segítséget kérni, hogy náluk lakhasson, amíg rendbe hozzák a kárt. Barbi furcsán érzi magát régi otthonában, és Joe-val is kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a férfi rányit zuhanyzás közben. Barbi elmegy a lányokkal bulizni, ahol közelebbről is megismeri Tamarát. A lányok Teóról faggatják, és megbeszélik a viszonyokat. Amikor a csajok kitalálják, hogy felszednek valakit Szofinak, kiderül, hogy a kiszemelt férfinak Barbi tetszik. Barbi belemegy a flörtbe, és becsípve felviszi a férfit az albérletbe.