Éjjel-nappal Budapest 1573-1577. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1573-1577. rész tartalma

 

 

2019.08.05., Hétfő 21:30 - 1573. rész

Dia a baleset után már jobban van, azonban nagyon kiakad, amikor reggel beállítanak a szülei a kórházba, és el akarják dönteni, hogy a jövőben hol éljen. Dia hiába könyörög Tamásnak, hogy hadd mehessen vissza hozzá, és hadd maradhasson nála, Tamás úgy érzi, neki is szerepe van abban, hogy Dia a mostani helyzetbe került, és magát is okolja. Amikor Dia rájön, hogy az anyja csupán kötelességtudatból akarja magához venni, annyira kiakad, hogy inkább visszamenekül Lutzhoz és Vityához és arra kéri a fiúkat, hogy rejtsék el őt a szülei elől. Amint Katalin Diát keresve beállít a srácok albérletébe, azok lazán letagadják, hogy bármit is tudnának a lányról.

Reggel Barbi komor, és rosszkedvű, mert ideges a próbanapja miatt. Ha sikerül ruhabolti eladó lesz. Feszkós a Joe-val történt vita miatt, és Teóban is csalódott. Az anyja biztatja, és szerinte nem lenne szabad Joe-val törődnie. Csak Teóval. Barbi szeretne kimenekülni az okosításból, és elindul a próbanapjára, ami katasztrofálisan kezdődik. A bajt csak tetézi, hogy váratlanul megjelenik Teó, aki mint később kiderült segíteni jött és az üzletvezetőnek az egekig magasztalja Barbit, végül a lány megkapja az állást. Teó és Bari később elmennek egy motoros randira, ahol összetalálkoznak Bencével. Teó megértő, és gondoskodó apának mutatkozik, ami roppantmód imponál Barbinak.

Kareszt reggel felkeresi Eckü és Mentha, akik elhívják egy rövid kiruccanásra, hogy jobban megismerjék a fiút. Karesz azonnal lelkesen rááll a dologra, de aztán egyre furábban érzi magát a fiúkkal. Hogy ne bosszantsa fel a fiúkat, Karesz szó nélkül eltűr jó pár hülye szivatást, míg végül kiáll magáért, amivel sikerül meggyőznie a HŐSÖK-et, hogy dolgozhatnak együtt. Az együtt töltött nap végén megmutatja a beatjeit a fiúknak, akiknek tetszik a munkája. Egymás kezébe csapnak, hogy dolgozhatnak együtt. Mikor Karesz barátnője Mesi elmondja, hogy szerinte ciki volt ez az egész tesztelés, a HŐSÖK megint anélkül mennek el, hogy fixálnának bármit.

2019.08.06., Kedd 21:30 - 1574. rész

Dia reggel az egykori törzshelyükön bandáznak a régi idők emlékére és megpróbálják kitalálni, hogy mit csináljanak. Nem sokkal később Tamás és Katalin megjelennek a helyen, és a srácoknak el kell menekülniük. Nagyon meghatódik, mikor a fiúk és Zita is el akarják hagyni vele együtt a várost. De Tamás és Dia anyja elcsípik őket. Mikor Vitya megsebesíti Tamást, Dia szomorúan feladja.

Karesz oltári boldog, mikor a HŐSÖK beállítanak a lakóhajóra, és azt mondják, hogy még mindig szeretnének együtt dolgozni vele. Elhívják Kareszt a már korábban leszervezett fotózásra, ahol Mesinek is be kell ugrania. A lány azonban először határozottan visszautasítja a felkérést, de aztán Karesz könyörög neki, hogy támogassa, mire végül igent mond. Mesi a fotózáson rájön, hogy ő ezt nem akarja. Válaszút elé állítja Kareszt, ahogy a HŐSÖK is, mert ők egy elkötelezett emberrel akarnak csak együtt dolgozni.

André reggel nagyon megkönnyebbül, hogy úgy tűnik, mégsem fertőzte meg Orsit Chlamydiával, hogy lelkiismeret-furdalástól hajtva belemegy, hogy elmenjenek egy lovas tanyára. Mikor az egyik lovas oktató rányomul Orsira, és ráveszi a lányt, hogy lovagoljanak ki, André ezt kihívásnak veszi, és ő is lóra száll. De a lova komoly nehézségeket okoz neki, és az erdő közepén elvágtat. Orsi és a cowboy csak sokkal később találnak rá. Az egész helyzet nagyon megalázó számára. André úgy érzi, hogy teljes egészében megkérdőjeleződött a férfiassága. De később otthon önmagát kifigurázva cowboynak öltözik, és úgy sztriptizel Orsinak.

2019.08.07., Szerda 21:30 - 1575. rész

Tamás reggel ismét megpróbál közel kerülni Diához, hogy békében búcsúzzanak el egymástól. De Dia sértettségében azt veti a szemére, hogy Tamás is olyan, mint a többiek, ő is meg akar szabadulni tőle. Tamás kétségbeesetten magyarázkodik: ez nem akarás vagy nemakarás kérdése, ő egyszerűen nem tud már felelősséget vállalni a lányért! Ám amikor meglátja, hogy Katalin megüti Diát, Tamás egyszerűen képtelen útjára bocsátani Diát, így mégis megengedi neki, hogy nála maradjon Budapesten.

Amikor Orsi reggel még mindig attól tart, hogy hólyaghurutja van, orvoshoz akar menni. Ám André, aki retteg attól, hogy kiderül, chlamydiával fertőzte meg a lányt, kedves és törődő ápolással inkább igyekszik otthon, az ágyban tartani a lányt. Bori azonban később nagy nehezen mégis meggyőzi Orsit, hogy muszáj felkeresnie egy orvost. Amikor az orvos megállapítja a diagnózist, és kiderül, hogy a lány elkapott egy nemi betegséget, a sokkolt Orsi kénytelen azzal szembesülni, hogy nem elég, hogy André nagy valószínűséggel megcsalta, még meg is fertőzte őt.

Szofi a végtelenségig maga alatt van, a Tamással való válás miatt, frissen egyeztetett az ügyvéddel, emiatt kavaródott fel újra. Hogy elterelje a figyelmét, először barátnőivel csinál programot, de hamar besokall attól, hogy mindenki extra tapintatos és kíméletes vele szemben, ezért inkább elmenekül. Elmegy Joe-hoz, aki éppen lomtalanítani készül a DJ Sportfitneszben. Szofi felajánlja neki a segítségét, és végül egy kellemes napot töltenek együtt. Jól szórakoznak, és Szofi teljesen megfeledkezik a bánatáról.

2019.08.08., Csütörtök 21:30 - 1576. rész

Reggel a nyári iskolában nagy botrány kerekedik, mert az igazgatónő kirúgja a lánybanda tagjait. A megszégyenített Katáék Zita együttérzésére számítanak, ám miután Zita egyértelművé teszi, hogy ő ismét Dia mellett áll, a lánybanda dühös tagjai Zitán töltik ki a dühüket. Zaklatni kezdik, ugyanúgy, mint korábban Diát. Végül azonban épp Dia lesz az, aki megmenti Zitát.

André reggel kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy részben elmondja az igazat Orsinak, hogy megmentse a kapcsolatát: bevallja, hogy egy alkalommal megcsalta Orsit. André azt mondja, hogy csak azért lépett félre, mert annyira ki volt készülve Orsi folyamatos féltékenykedésétől. Mikor már-már megbocsátana Andrénak, Roland nem bírja tovább, és elmondja, hogy André rendszeresen megcsalta Orsit.

Szofi szégyelli magát, a tegnap este történtek miatt: attól fél, hogy Joe esetleg félreértette, és azt hiszi, hogy Szofi akar tőle valamit. Mikor később Joe félreérthető helyzetben találja őt a szobájában, Szofi hiába bizonygatja, hogy csak Pamacsot akarta kicsalogatni onnan. Szofi már nem képes Joe szeme elé kerülni, ezért úgy tesz, mintha beteg lenne. Joe viszont átlát a szitán, és provokálja Szofit, majd végül sikerül tisztázniuk a helyzetet.

2019.08.09., Péntek 21:30 - 1577. rész

Orsi alig bírja elviselni André jelenlétét a házban. Amikor Bori közli vele, hogy akár fel is jelentheti Andrét, új lehetőségek nyílnak meg Orsi előtt. Bori biztatására megzsarolja Andrét, hogy fel fogja jelenteni őt testi sértésért, ha nem költözik önként ki. André érzelmesen elmondja, hogy Orsi tönkretenné őt egy feljelentéssel, de küzdeni is akar Orsiért és ezért nem költözik ki. Orsi igyekszik erős maradni és elhatározza, hogy feljelentést fog tenni. Mindeközben André aggódik a karrierje miatt és nagyon reméli, hogy Orsi nem fog feljelentést tenni, mivel még mindig érez valamit iránta.

Reggel Barbi kellemesen meglepődik, amikor Teó áll az ajtóban, hogy elvigye reggelizni. Joe teljesen kiakad a jelenettől, és elhatározza, hogy követi Barbiékat. Barbi elmondja Teónak, hogy szeretne megbízni benne, mert érzi, hogy ami köztük van, az különleges, Teó pedig megérti Barbi kétségeit. A jó hangulatú reggelt Joe zavarja meg, Barbi pedig teljesen kiakad, hogy követte. Barbi végül úgy dönt, hogy belemegy, hogy Joe és a kisfia találkozzanak. Kellemes délutánt töltenek a strandon, ahol Joe azt érzi, hogy egyre közelebb kerül Barbihoz.

Evelin kellemetlenül érzi magát attól a gondolattól, hogy az albérletben szexeljen, amikor Alesszia is a közelben van. Dávid meglepi Evelint egy kis erdei kunyhóval, ahol szerelmesen eltölthetnek egy napot kettesben. Döbbenetükre kizárják magukat a házból. A végén éppen Alesszia az egyetlen, aki ráér és el tud jönni értük. A nap végén Evelin hülyén érezve magát amiatt, úgy dönt, hogy lazábban fog viselkedni.