Éjjel-nappal Budapest 1578-1582. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1578-1582. rész tartalma

 

 

2019.08.12., Hétfő 21:30 - 1578. rész

Karola reggel izgatottan készül az esti fellépésre, amit hétvégén Maxim szervezett le. A készülődést Krisztián telefonhívása zavarja meg, miszerint Karolának sürgősen be kel mennie a szalonba. Az első sok itt éri Karolát, mikor Krisztián közli mindenkivel, hogy inspirálódás címén elhagyja várost, és a szalont a távollétében Vandára bízza. Karola kiakad, Karola sértettségében felmond a szalonban. A második sokk a fellépés helyszínén éri, amiről kiderül, hogy a hely, tele gazdag, sznob emberekkel, akik azt érzik, hogy a pénzükért bármit megkaphatnak.

Bella reggel aggodalmasan jelenik meg a hajón, mert ÉK a neten a KMTM RECORDS működésének, és Bella dalának bojkottjára szólította fel a követőit. Bella emiatt nyugtalanul indul el egy hip-hop csatára, amin részt kíván venni. Ám kiderül, hogy a lejárató videót készítő ÉK Bella nevében lemondta a fellépést. A dühös Karesz elszámoltatja Ék-et, ám a fiút nem hatja meg, bosszút akar állni Bellán, amiért elhagyta. Mikor Bellát követik, a lány megijed, és lemondja a közös munkát Karesszel.

Reggel Dia, és a srácok aftereznek a lakásban, amit a megérkező Tamás zavar meg. Tamás, attól való félelmében, hogy a keresztlánya esetleg valami szert használt, vizeletmintát kér tőle, hogy ellenőriztesse egy ismerősével. Habár Dia felháborodik, nyugodt lélekkel teljesíti Tamás kérését, hiszen nem használt semmit. A minta azonban pozitív eredményt hoz a fiatalok legnagyobb döbbenetére, amin Tamás teljesen kiakad, és arra kötelezi Diát, hogy költözzön vissza hozzá. Később az ismerőse felhívj Tamást, és kiderül, hogy a mintákat összecserélték, így Tamás kénytelen bocsánatot kérni, és teljesíteni Dia kívánságát, ami egy fergeteg beach party a házban.

2019.08.13., Kedd 21:30 - 1579. rész

Barbi Teót ébresztgeti reggel, hogy el kell ugrania egy munkamegbeszélésre, de utána össze szeretne még bújni a férfival. Közben Joe megjelenik Barbinál, és megdöbbenti, hogy Teó nyit ajtót. A két férfi összeverekedik. Ekkor érkezik haza Barbi és mindkét férfit kidobja a lakásából. Joe és Teó megbeszélik, hogy mindketten békén hagyják Barbit. Barbi Evelintől próbál tanácsot kérni, aki elmondja, hogy Karola hogy járt legutóbb Teóval. Őt is felkeresi Barbi, de Karola lesokkolódik az információtól, hogy Teó komolyan akar valamit Barbitól.

Karesz végiggürizte az éjszakát Bellával, és nem törődik Mesi aggályaival, hogy túlbecsüli az erejét, úgy érzi, ura a helyzetnek, de folyton korlátokba ütközik. Mikor aztán Tedi megérkezésekor beállít Bella a bőröndjével, hogy akkor ő odaköltözik hozzájuk, Karesz bajba kerül. Sikerül rávennie Mesit, hogy befogadják Bellát, és meg van győződve róla, hogy helyesen cselekedett. De amikor a hosszú nap után aludni készül, Bella hangos zenéje átüvölt a falon. Karesz pánikba esik, hogy Tedi felébred, Mesi pedig veszekszik Bellával. Karesz kimerülten kénytelen belátni, hogy lehet, hogy túlvállalta magát.

Szofi reggel nagyon aggódik, milyen lesz az első találkozás Tamásnál az ügyvédeikkel. Úgy gondolja, hogy annyira ki lesz készülve, hogy nem fog elmenni Dávidék bulijába. De mikor a találkozó jobban alakul a vártnál, és Tamással még meghitt pillanataik is vannak, azt hiszi, hogy túl van a nehezén. Ezért aztán erőt vesz magán, és elmegy a lakótársaival a buliba. Először minden jól is alakul, és jól bírja Flóra és Tamás jelenlétét. De később túl erősek lesznek az érzelmek, és inkább elmenekül a partiról.

2019.08.14., Szerda 21:30 - 1580. rész

André frusztráltan feladja a harcot Orsiért, miután a lány a Bécy klubban megszégyeníti. Amikor az egyik táncos lány kikezd vele, elhatározza, hogy szexszel fogja elűzni a bánatát. Azonban legnagyobb döbbenetére azt kell tapasztalnia hogy a teste nem engedelmeskedik. Elhatározza, hogy magának is bizonyosságot szerez arról, hogy még mindig ő Budapest legtüzesebb bikája. Ezt igazolandó felvisz a Bécy házba egy lányt. Amikor azonban Orsi is felbukkan, André férfiassága ismét lelohad.

Evelin reggel megtudja Tamástól, hogy napok óta semmit nem tudnak az apjáról, Bécy elérhetetlen, ezért úgy dönt, hogy Dáviddal együtt felkeresi apját a szállodában. Ott azzal szembesül, hogy Bécy még mindig maga alatt van Isabel miatt. Elhatározza, hogy kihúzza apját a depresszióból, és közös programot szervez vele. Evelin először elviszi Bécyt egy kanggoo edzésre, de Bécy kifakad, hogy ez nem az ő világa. Amikor Bécy hozzá vágja Evelinhez a hitel kártyáját, Evelin eldönti, ha Bécy luxust akar, akkor megkapja. Bécyvel együtt megjelennek egy wellness hotelben, ahol mindenki körbe udvarolja Bécy-t, akinek ez nagyon tetszik. Később kiderül, Evelin titokban mindenkit lefizetett, hogy foglalkozzanak az apjával. A nap végén Bécy nagyon hálás a lányának.

Tamás meglepetés gyanánt elviszi Flórát kirándulni, aki először azt hiszi, hogy wellnessezni mennek, és csak az erdő közepén szembesül azzal, hogy Tamás sátrazni akar. Flóra teljesen kiég az erdei túrázás alatt, amit Tamás először alig vesz észre, majd amikor azzal szembesül, hogy Flóra a háta közepére kívánja a kirándulást. Faképnél hagyja Tamást és egyedül haza buszozik. Miután Tamás elbeszélget a lány apjával, rájön, hogy Flórát egész eddigi életében elkényeztették. Tamás szeretne kibékülni Flórával, őszintén megbánja, amit az erdőben a lánynak mondott. Végül Flóra hamar kibékül Tamással, aki pedig tudomásul veszi, hogy Flóra bizony eléggé el van kényeztetve és nagyon szereti a luxust.

2019.08.15., Csütörtök 21:30 - 1581. rész

Amikor reggel Bence meghívást kap Diáék esti bulijára, Vanda észreveszi, és ki akarja törölni a küldeményt a fiú telefonjából. Bence kiakad, hogy Vanda ilyen betegesen féltékeny, és tisztázni akarja vele, hogy ők nem járnak, csak szexeltek és most már csak kollégák volnának. A nap végén Vanda újabb botrányt csap a tetoválószalonban, és Bence úgy látja, hogy még az állása is veszélyben forog. Vanda Bencét még Diáék bulijába is követi.

Diának reggel az iskolában roppant módon imponál, ahogy Vitya figyelmezteti a diákokat, hogy ne merészeljék többé piszkálni Később, amikor Dia felszabadultan bulizik a barátaival, váratlanul megcsókolják egymást Vityával. Dia megijed, mert hiába fogadták meg a négyes kis csapatukban, hogy többé nem kezdenek ki egymással, Vitya csókja akaratlanul, de mégis felkavarja őt.

Tamarát nyugtalanítja, hogy nem tudja elérni az anyját, és eldönti, hogy munka előtt még benéz Gyöngyihez. Senki nem nyit neki ajtót, és a szomszédasszony is azt mondta, hogy már régen látta Gyöngyit. Tamara komolyan aggódni kezd, de Tivadar együtt sikerül bejutniuk a lakásba, ahol ott találják Gyöngyit, aki teljesen maga alatt van, és az életét totális kudarcnak érzi. Tamara újra talpra akarja állítani az anyját, és a fodrászatban egy szépítő kezeléssel kényeztetik.

2019.08.16., Péntek 21:30 - 1582. rész

Vitya és Dia a tegnapi csók miatt teljesen össze vannak zavarodva és egyikük sem tudja, hogy viselkedjenek. Amikor este Vitya és Dia bevásárlás összeszedése közben ismét közelebb kerülnek egymáshoz, nem tudják tovább visszafogni magukat és még egyszer megcsókolják egymást. Ám annak érdekében, hogy ne tegyék kockára a barátságukat, rögtön meg is tiltják maguknak, hogy bármit is érezzenek egymás iránt.

Tamás váratlanul kap egy feladatot Bécytől, hogy estig keresse elő a klub elmúlt fél évi pénzügyi papírjait, mivel az elkövetkező napokban adóellenőrzést fognak kapni. Amikor a kiborult Tamás rájön, hogy a papírok fele hiányzik, majd megpróbál ellenszegülni Bécynek. Amikor kiderül, hogy Bécy végül lemondta az adótanácsadót, és még csak meg se köszöni Tamásnak a munkát, Tamás besokall, és elhatározza, hogy nem fogja hagyni, hogy Bécy többet ugráltassa. De, amikor Bécy furcsa dolgokról kezd neki beszélni, hirtelen nem tudja, hogyan reagáljon.

Lali reggel szomorkodik, mert az összes barátjának van valami dolga, és senki se akarja vele élvezni a nyarat. Amikor Gábor napja végül felszabadul, elmennek Lalival strandolni, ahol Lali mindenáron be akar csajozni. Később egy promóciós játékra jegyet vesznek Gáborral, és Lali a legnagyobb meglepetésére nyer egy álomutazást. Lali nem akar hinni a szerencséjének, főleg, amikor kiderül, hogy a másik nyertes egy igazi bombázó. Este óriási búcsú buli, és Lali iszonyú boldog, amikor az utazópartnere kedves üzenetben kéri, hogy találkozzanak a reptéren.