A császárság kincse 8-12. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárság kincse 8-12. rész tartalma

 

 

2019.07.15., Hétfő 13:30 - 8. rész

Szüng-Nyáng megérkezik a császári udvarba, ahol rögtön nézeteltérése támad az egyik magasabb rangú szolgálóval, de barátságot köt a kedves Hong-Dannal. Azt tervezi, hogy bosszúból az esküvő során végez a császárral, amiért apját nem mentette meg. Bajan és Vang Ju közben eljutnak a határhoz, ahol egy szedett-vedett csapat próbálja megvédeni az országot a török betörésektől. Az Anyakirálynő megfelelő ágyast keres a császárnak, a temperamentumos Tanasiri császárné pedig oktatókat kap.

2019.07.16., Kedd 13:30 - 9. rész

Szüng-Nyáng Pak úrnő, a császári ágyas kíséretébe kerül. Vang Ju és Jom Bjong Szu összecsapnak a határ mellett a századparancsnoki címért, melyből Korjó egykori királya kerül ki győztesen. Vang Ju megpróbál erős csapatot kovácsolni a gyenge és kedvetlen katonákból. A császár csodálkozva nézi az új szobalányt, aki annyira hasonlít egykori megmentőjére. Közben a régens fülébe jut az ágyassal töltött éjszaka híre, és ismét megfenyegeti Togont.

2019.07.17., Szerda 13:30 - 10. rész

Amikor híre járja Pak úrnő másállapotának, az Anyakirálynő és Tanasiri viszonya még jobban elmérgesedik. Vang Juék csapdát állítanak a fondorlatos török haderőnek. A császár hiába próbál kedvére tenni az új szolgálólánynak, aki Nyangra emlékezteti, az végig hűvösen viselkedik vele. Tanasiri fondorlattal próbálja kideríteni, melyik a leghűségesebb szolgálólány és a vizsgán csak Szüng-Nyáng megy át.

2019.07.18., Csütörtök 13:30 - 11. rész

A gonosz császárné méreggel próbál megszabadulni a trónörököst váró Pak úrnőtől, csak nem tudja, hogy Szüng-Nyángban rossz szövetségesre tett szert. Kisae azonban gyanakodni kezd. A császár szüntelen az új szolgálólányról álmodozik és egykori védelmezőjét, Szüng-Nyángot keresteti. Vang Juék csele végre meghozza gyümölcsét.

2019.07.19., Péntek 13:30 - 12. rész

Togon, aki rájött, hogy az új szolgálólány maga Szüng-Nyáng, folyton a lány kedvét keresi. Vang Ju és társai újabb cselhez folyamodnak tervükben, most a törököket segítve akarnak megszabadulni a régens embereitől. Tanasiri áskálódása látszólag sikeres. Azt szeretné elérni, hogy a császár ágyasa elvetéljen, majd ki akarja őt végeztetni. Az eszes Szüng-Nyáng azonban elmés tervet eszel ki megmentésére. Vang Ju végre találkozhat a török hadvezérrel.