Elif - A szeretet útján 3. évad, 41-45. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 41-45. rész tartalma

 

 

2019.07.15., Hétfő 15:45 - 3. évad, 41. rész

Zeynep úgy dönt, hogy mindent elmond Selimnek. Másnap be is megy hozzá, de Selim megbetegedett és a gyengélkedőn van. Elifre nagy hatással van a könyv, amit Yusuf adott neki. Reggel az anyjával bemegy hozzá, és megköszöni. Yusuf elmagyarázza, hogy a mondat, amit Elif nem értett a könyvben, azt jelenti, hogy ne adja fel, ha valamit el szeretne érni. Elif ezért úgy dönt, hogy mégis indul az osztályelnök választáson, és végül meg is nyeri. Asuman azt hazudja Erkutnak, hogy Incivel van a kórházban.

2019.07.16., Kedd 15:45 - 3. évad, 42. rész

Veyselnek, Murattal közösen végre sikerül kitenniük Mualla szűrét. Beril dühös, amiért nem ő lett az osztályelnök és visszaköveteli a pénzt, amiből az nápolyit vásárolta az osztálynak. Erkut a kórházban megtudja, hogy Asuman Goncát gondozza. Arzu közben bevette magát az apja volt házába és terveket forral. Otthon mindenki büszke, hogy Elifből osztályelnök lett.

2019.07.17., Szerda 15:45 - 3. évad, 43. rész

Aliyét kétségek gyötrik, hogy helyesen cselekedett-e. Melek a bátyja egykori barátjától próbál meg pénzt kölcsön kérni. Veysel fel akarja adni magát a rendőrségen, mert úgy hiszi, hogy megölte Cevahirt. Bahriye a kórházban őrzi Cevahirt. Cevahir megesküszik, hogy örökre börtönbe juttatja Veysel-t. Arzu boldog, amiért sikerült elérnie, hogy Aliye jelzáloggal terhelje meg a birtokot. Gonca fájdalmai nem múlnak és továbbra is a kórházban kell maradnia. Zeynep meglátogatja Selimet, aki elég rossz állapotban van. Serdar, meglepetésére, Gonca helyett Ümitre és Arzura bukkan a házában

2019.07.18., Csütörtök 15:45 - 3. évad, 44. rész

Meleket nagyon lesújtja a hír, hogy Veysel Cevahir úr megkéselése miatt áll bíróság elé, azonban örül, hogy egy rejtélyes jótevő felfogadott egy ügyvédet volt férjének, mit sem sejt arról, hogy a rejtélyes jótevő, aki egykoron maga is ügyvéd volt, nem más, mint Yusuf. Eközben Aliye örömmel közli, hogy a családjuk megkapta a hitelt, bár azt nem mondja el rokonainak, hogy milyen áron: jelzálogot vett fel a házra – pont, ahogy azt az immáron Serdar mellől Arzu mellé pártolt Ümit akarta, hogy tönkre tehesse a családot. Serdar bár tudja, hogy egykori barátja elárulta őt, nem tud foglalkozni vele, mivel töretlenül próbálja visszahódítani feleségét, Goncát - nem is sejtve, hogy az asszony terhessége miatt került kórházba.

2019.07.19., Péntek 15:45 - 3. évad, 45. rész

A Yusuf által felbérelt ügyvéd közbenjárásának köszönhetően Veyselt kiengedik a börtönből. Bár ennek inkább örülni kéne Tülay nem tud uralkodni az érzelmein, magát hibáztatja, amiért szerelmét ilyen helyzetbe hozta. Eközben az Emiroglu család is bizakodó hiszen a hitellel van pénzük ügyvédet fogadni Selimnek, így végre ő is visszatérhet hozzájuk. Persze, Aliyen és Meleken kívül senki nem tudja a sötét titkot, hogy a pénzt a ház jelzálogba adásával tudták csak megszerezni.