Elif - A szeretet útján 3. évad, 46-50. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 46-50. rész tartalma

 

 

2019.07.22., Hétfő 15:45 - 3. évad, 46. rész

Erkut nagyon dühös Asumanra, mert hagyta, hogy Gonca náluk maradjon. Aliyének rémálma van, mert fél, hogy elveszítik a házat. Elif felajánlja Berilnek, hogy majd ő elviszi a terítőket haza, és az anyja helyre hozza őket. Beril titokban oda is adja neki a terítőket. Ümit elintézi, hogy Serdart csalás miatt letartóztassák. Veysel elmegy Yusufhoz, hogy figyelmeztesse, milyen veszélyes ember Cevahir. Melek is csatlakozik a beszélgetéshez. Cevahir megjelenik, de Melek szóban megvédi Veyselt. Cevahir dühös lesz rá, Melek felmond, de Cevahir nem hagyja, mert kirúgja.

2019.07.23., Kedd 15:45 - 3. évad, 47. rész

Cevahir megpróbál beszélni Melekkel, de megint Veyselre terelődik a szó, és Melek megint megvédi őt. Cevahir rákezdeni, hogy miért fogja az ő pártját, de Melek megfenyegeti, hogy ha így beszél vele, felmond. Veysel Murat után akar menni, hogy segítsen az eladásban, és azt mondja Tülaynak, hogy ő csak pihenjen, és menjen fodrászhoz. Tülay azt hiszi, hogy Veysel azt akarja, változtassa meg a kinézetét, hogy ne ismerjék fel az utcán. Úgy dönt, hogy mivel a múltját nem változtathatja meg, inkább eltűnik Veysel életéből. Cevahir meg akarja tudni Yusuftól, hogy kicsoda Veysel?

2019.07.24., Szerda 15:45 - 3. évad, 48. rész

Veysel és Murat hiába keresik Tülayt, nem találják. Másnap Cevahir kap egy hatalmas megrendelést, de tudja, hogy ennyi ruhával nem készülnének el másnapra. Melek szerint viszont sikerülhet, ha egész éjjel dolgoznak. Cevahir megígéri, hogy kifizeti a túlórát és bónuszt is ad, ha elkészülnek. Elif ráveszi Taylant, hogy mondja el, ő törte be az ablakot. Az igazgató azt mondja a fiúnak, hogy a szüleivel is közölnie kell, hogy kifizessék az ablakot. Taylan fél attól, mi lesz, ha az apukája megtudja. Ümit Arzuval töltötte az éjszakát. Veysel rájön, hogy mivel bántotta meg Tülayt.

2019.07.25., Csütörtök 15:45 - 3. évad, 49. rész

Cevahir Meleket okolja, hogy rossz dobozokat küldött el, pedig Gülay cserélte ki őket titokban. Cevahir visszakéri a túlórapénzt, és ráparancsol a lányokra, hogy dolgozzanak. Melek megpróbálja rendbe hozni a dolgot. A megrendelő azt mondja, hogy estig ad haladékot, de nekik kell oda szállítaniuk a dobozokat. Melek próbál kocsit szerezni, és Yusuf meghallja. Veysel maga alatt van, mert Tülay elment. Ümit megrendeli, amit Aliye kért, de rossz minőségben. Arzu ráveszi, hogy tegye tönkre Goncát, ezért Ümit feltöri a bankszámláját, és zárolja azt. Erkut elhagyja Asumant.

2019.07.26., Péntek 15:45 - 3. évad, 50. rész

Veysel nagyon aggódik Tülay miatt, mert eltűnt és attól fél, hogy talán öngyilkos lett. Gonca felbukkan Arzunál, hogy számon kérje rajta a befagyasztott számláját. Yusuf titokban segít Meleknek, hogy az elkészült ruhák időben eljussanak a megrendelőhöz. Bahriye váratlanul felbukkan az üzemben, ami a varrólányokat két táborra osztja. Lekezelően viselkedik, sértegeti Meleket, de megdöbben, amikor Cevahir közli, hogy Melek marad a művezető, ő pedig akkor maradhat, ha beáll közönséges varrónőnek. Murat szórólapokat készít, hátha látta valaki Tülayt és jelentkezik.