Elif - A szeretet útján 3. évad, 51-55. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 51-55. rész tartalma

 

 

2019.07.29., Hétfő 15:40 - 3. évad, 51. rész

Tülay találkozik egy régi barátnőjével, aki befogadja. Cevahir csúnyán helyben hagyja Muratot az utcán. Gonca elmegy Serdar-hoz, hogy búcsút vegyen tőle. Bahriye varrónőként folytatja a munkáját Cevahir varrodájában. Veysel elindul bosszút állni Cevahiron, amikor meglátja, hogy mit művelt Murattal. Bahriye este megjelenik a varroda előtt és fegyverrel fenyegeti meg Cevahirt. Gonca nem tudja, hogy Asuman meghallotta és már tudja, hogy nem maradt egy vasa sem.

2019.07.30., Kedd 15:40 - 3. évad, 52. rész

Asuman rájön, hogy Goncának nincs semmi pénze, ezért kidobja őt a házból, azonban ezzel egyidőben Durmus úr, a főbérlő őt is kiteszi a lakásból. Asuman tudja, hogy az egyetlen esélye, hogy ne legyen hajléktalan, hogyha kibékül Erkuttal. Eközben az Emiroglu birtokon közeledik Elif születésnapja, amire mindenki izgatottan készül, kivéve Elifet aki nem szeretne a bácsikája nélkül ünnepelni. Zeynep ezért kitalálja, hogy elviszi a fogadott húgát magával, mikor férjét látogatja. Serdar egy levelet küld Arzunak, amiben leírja hogy Ümit kicsoda valójában.

2019.07.31., Szerda 15:40 - 3. évad, 53. rész

Serdar egész este hívogatja Ümitet és Arzut, hogy megtudja mi történt a levéllel, de Ümit minden próbálkozását megakadályozza, azonban a férfi tudja, hogy végérvényes megoldásra van szüksége. A levelet eltüntette, ezért Arzu bemegy Serdarhoz a börtönbe, ahol azonban csak a férfi halálhíréről tájékoztatják. Ümit ellátogat az Emiroglu családhoz, akik nagyon szeretnék már látni, hogy áll az üvegház, azonban Ümit azt mondja nekik, még várniuk kell, de megnyugtatja őket, hogy jól áll az építkezés. Zeynep és Elif pedig meglátogatja Selimet a börtönben.

2019.08.01., Csütörtök 15:40 - 3. évad, 54. rész

Tolga lelöki Elifet a lépcsőn, de Taylan elkapja. Később beszélget Eliffel, és abból, amit mond, arra gyanakszik, hogy Beril kitervelte, hogy lelökjék Elifet. Beril tagadja. Melek gyanakodni kezd Ümitre azután, amit hall. Megkéri, hogy vigye el a melegházhoz, és nem tetszik neki, amit Ümit eddig intézett. Még a számlákat is kifogásolja, és hogy senki sem vezette, hogy pontosan mit adtak el. Erkut meglátja Goncát egy olcsó étteremben, és heccelni kezdi. Gonca rosszul lesz. Erkut elviszi Rabiához, aki befogadja. Arzu megtudja, hogy Serdar meghalt.

2019.08.02., Péntek 15:40 - 3. évad, 55. rész

Feride hazaviszi Elifet, aki szomorú, hogy még nem jött meg az anyja. Inci és Elif unatkozik, ezért Ümit elválalja, hogy kiviszi őket az udvarra biciklizni. Megkéri Incit, hogy menjen be kabátokért neki és Elifnek, és közben megpróbálja elrabolni Elifet, ám Melek ekkor ér haza. Felköszöntik Elifet. Veyselnek nagyon hiányzik Tülay, és Tülay is csak rá gondol. Ümit később elmegy Arzuhoz, és elmondja neki, hogy ő mindenben segít, ha tönkre akarja tenni az Emiroglukat, de gyereket nem hajlandó rabolni.