Elif - A szeretet útján 3. évad, 61-65. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 61-65. rész tartalma

 

 

2019.08.12., Hétfő 15:35 - 3. évad, 61. rész

Selim megnyugszik, de továbbra sem érti, hogy az anyja és a többiek miért nem szóltak neki a jelzálogról. A varrodában arról beszélgetnek, hogy vajon mit tud Bahriye. Sunának eszébe jut, hogy kihallgatta, amint Bahriye megfenyegeti Cevahirt, mivel nincs működési engedélye. Cevahir megérkezik, és két varrónő ultimátumot ad neki, hogy rúgja ki Bahriyét, különben ők elmennek. Cevahir megtagadja, és el is mennek. Veysel felveti, mi lenne, ha gyereket vállalnának. Gonca felhívja az ügyvédjét, hátha megtudott valamit az eltűnt pénzéről.

2019.08.13., Kedd 15:35 - 3. évad, 62. rész

Selim nem hajlandó elhinni, hogy Ümit elárulta őket és hajszolta bele a céget és a családot ekkor adósságba. Gonca megtudja, hogy a vállalat, amelyet Serdar alapított, ő pedig megörökölt, jelentősen virágzik, sőt az ágazat egyik legfőbb vállalkozása. Melek hiába győzködi Selimet, hogy Ümit egy csaló, de amikor meg akarja mutatni a hamis banki papírokat, sehol sem találja őket. Bahriye folyamatosan zaklatja Meleket. Gonca elmegy a megörökölt céghez. Melek ráveszi Selimet, hogy ellenőrizzék a számlát, mert valaki minden pénzt leemelt róla.

2019.08.14., Szerda 15:35 - 3. évad, 63. rész

Melek megdöbben, amikor a bankban a fiókvezető letagadja, hogy napokkal korábban két elszámolást mutatott neki és a férfit kérte meg, hogy mutassa meg, melyik az igazi és melyik a hamis. Ümit kezd aggódni Melek állhatatossága miatt. Arzu gyanakodni kezd, hogy Ümit talán nem fektette be az Emirogluk pénzét és becsapta őt, ami igazolást is nyer. Melek zavarosan viselkedik, ezért a családja azt hiszi, hogy túlterhelte magát, pedig csak erősödik benne a gyanú, hogy Ümit inkább árt, mint segít és ennek a végére is akar járni.

2019.08.15., Csütörtök 15:35 - 3. évad, 64. rész

Ümit és Selim az Emiroglu birtokon találkoznak, hogy megbeszéljék egy számukra nagyon nagy lehetőséget kínáló pályázat részleteit. Ümit persze mit sem sejt arról, hogy ezúttal Arzu gyanakszik rá, mivel a könyvelője felvilágosította, a férfi számlájáról eltűnt az Emiroglu vagyon – hiszen kénytelen volt visszaadni. A Selimmel folytatott beszélgetést kifigyelve Arzu egyre biztosabb benne, hogy Ümit átállt az Emirogluk oldalára. Hazaérvén azonban beszél a férfival, aki ismét le tudja venni őt a lábáról, és együtt töltenek egy romantikus éjszakát.

2019.08.16., Péntek 15:35 - 3. évad, 65. rész

Melek az egész éjszakát ébren töltötte és az Emiroglu vállalat ügyeit vizsgálta. Megállapította, hogy minden pályázaton, amin indultak legyőzte őket a Doruklar vállalat. Melek azt gyanítja, hogy Ümit az Ő emberük, és szándékosan akarja tönkre tenni a cégüket, ami egykoron talán igaz volt, azonban a Doruklar jelenlegi első embere már Gonca, nem pedig Serdar. Serdar halála után ugyanis a cég Goncát illette meg, csak úgy, mint egykori férje minden földi java, köztük a ruhái is. Az egyik ruhában az asszony hű segédje, Erkut, megtalálja Serdar levelét Arzunak, amiben leleplezi Ümitet.