Isten belájkolt 15-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Isten belájkolt 15-20. rész tartalma

 

 

2019.08.02., Péntek 21:50

1. évad

15. rész

Elveszett emlékek

Miles és Cara próbálnak segíteni egy lánynak, aki az esküvője előtt egy nappal kómába esett, és azóta nem emlékszik semmire az azt megelőző éjszakáról. Rakesh találkozik Simon Hayes-szel, a cég új tulajdonosával, akiről gyanítják, hogy köze lehet az Isten profilhoz, és attól tart, hogy ki fogja rúgni. Arthur és az újonnan érkezett segédpap kapcsolata elég döcögősen indul.

2019.08.02., Péntek 22:50

1. évad

16. rész

Olasz konyha a javából

Miles és Cara egy fiatal séfnek próbálnak segíteni, hogy megnyithassa élete álom éttermét, ám valaki folyton akadályokat gördít az útjába. Ali és Miles attól tartanak, az új segédpap ki akarja túrni apjukat a templomból, és kérdőre vonják. Rakesh egyre közelebb kerül Simon Hayes-hez, és próbálja kideríteni, mi köze lehet az Isten profilhoz.

 

2019.08.09., Péntek 21:45

1. évad

17. rész

A kis sárkányölő

Miles visszautasíthatatlan ajánlatot kap, csatlakozhat egy podcast hálózathoz, amely kizárólagos jogokat kínál az Isten profil titkainak feltárásához. Cara nehéz választás elé kerül, ha elfogadja a felkínált állást, azzal keresztbe tehet Miles nagy lehetőségének.

2019.08.09., Péntek 21:50

1. évad

18. rész

Vissza a feladónak

Egy csomag tévesen jelenik meg Miles küszöbén. A csomag valódi címzettje után kutatva megismerkednek azokkal a szülőkkel, akik a lányuk elvesztését gyászolják. Miles, Cara és Rakesh újra egyesülnek John Dove-vel, Miles első barátja javaslatára, miután Rakesh felfedezi a kapcsolatot Dove és Simon Hayes között.

 

2019.08.16., Péntek 21:50

1. évad

19. rész

A damaszkuszi út

Arthurnak kétségei támadnak a hivatásával kapcsolatosan, miután kiderül, hogy nem választották meg püspöknek. Simon Hayes elbocsátja Milest, mivel információkat szolgáltatott Carának. Miles podcastja is veszélybe kerül, amikor elmondja, hogy Cara meg akarja írni a sztorit. Milest az Isten profil egy elhagyatott táborba irányítja, ahol kiderül, hogy a tábor bezárása előtt a megáradt folyóba fulladt egy kislány, aki nem más, mint Henry Chase húga.

2019.08.16., Péntek 22:50

1. évad

20. rész

Lesz, ami lesz

Az Isten profil Simon Hayes-t ajánlja ismerősnek. Miles meggyőződése, hogy össze kell hozniuk a régi csapatot: Priát, Henryt és Simont. Henry nem hiszi el, hogy Simon ingyen akarta a világ elé tárni természeti katasztrófákat előrejelző programját, de meggyőzi, amikor megtudja, hogy egy kislányt sikerült kimenteni egy áradó folyóból, Simonnak köszönhetően.