Megtörve 27-31. rész tartalma

ˆhirdetés

Megtörve 27-31. rész tartalma

 

 

2019.07.15., Hétfő 16:50 - 27. rész

Adem olyan helyzetbe kerül, amelyből már nem tud kimászni, egyre jobban szorul a hurok körülötte. Kadir anyja, Asiye mindenáron megszeretné tudni, ki volt az a lány, akit halottnak hitt fia annyira szeretett, ezért egyre kitartóbban faggatja Velit. Mivel Veli nem akarja elárulni az igazat, azt hazudja, hogy az ő szerelme Zeynep. Cansiz türelme egyre fogy, ami komolyan aggasztja Selimet.

2019.07.16., Kedd 16:50 - 28. rész

Belma megtudja, hogy Cemre anyja valójában nem a szülésbe halt bele, ahogy ezt eddig mindenki tudta. Demir úgy véli, ez a titok mág jül jöhet a későbbiekben. Meral és Kerem anyja elhallgatja Kadir elől az igazságot, és azt hazudják, hogy Yakuppal találkoztak azon az estén, amikor kis híján megölték Kerem anyját. Asiye, Kadir anyja, felkeresi Selimet az ügyvédi irodában, ahol összetalálkozik Zeyneppel.

2019.07.17., Szerda 16:50 - 29. rész

Cemre és Kerem egymásba szeretnek, ami felbőszíti a féltékeny Merált. Selim szeretné, ha Cemre visszatérne, ezért megkéri Demirt, hogy hozza olyan helyzetbe Keremet, amellyel örökre elviszíti Cemre bizalmát. Kadir gyanakszik Ademre, és Cemre segítségét kéri, hogy rájöjjön, ki is Adem valójában. Asiye váratlanul újra megjelenik az ügyvédi irodában, ám ezúttal Zeynephez megy. Selim azonnal értesíti Velit, aki az irodában megfenyegeti Zeynepet.

2019.07.18., Csütörtök 16:50 - 30. rész

Kadir tőrbecsalja Ademet, de egészen másképp sül el a dolog, mint remélte. Adem a kórházban elárulja Kadirnak, hogy a háttérben Cansiz áll, ő rendelte el Kadir családjának a halálát. Veli megjelenése az ügyvédi irodában elárulja Zeynepnek, hogy Asiye az anyja, akit Kadir gyerekkora óta keres. Veli azonban közli vele, hogy megöli a nőt, ha Zeynep ezt elárulja Kadirnak. Yakup és Cemir kirabolják a város leggazdagabb emberét.

2019.07.19., Péntek 16:50 - 31. rész

Kadir érzi, hogy Zeynep valamit elhallgat előle, és arra kéri, hogy semmiképp se találkozzon titokban Velivel, mert a férfi át fogja verni. Zeynep kétségbeesésében Cemréhez fordul segítségért, ám őt sem meri beavatni a titokba, amit megtudott Kadir anyjáról. Ráadásul megtudja, hogy Kadirnak az apja is él, aki szintén halottnak hiszi a fiát. A rendőrfőnök mindenben támogatja Kadirt, akit megdöbbent leghűségesebb embere, Adem árulása.