Megtörve 32-36. rész tartalma

ˆhirdetés

Megtörve 32-36. rész tartalma

 

 

2019.07.22., Hétfő 16:50 - 32. rész

Zeynep újra találkozik Velivel, hogy megtudja, mitől félt Kadir anyja, Asiye, és miért hagyta el a gyermekét. Kadir azonban követi, és rájön, hogy titokban találkoznak. Kerem lehetőséget kap, hogy megnyissa a műhelyt, ám nem szeretné, ha bárki gyengének látná, ezért nem fogad el segítséget. Belma nyomozni kezd Cemre anyjának a halála után, aki merénylet áldozata lett.

2019.07.23., Kedd 16:50 - 33. rész

Kadir megtalálja a videó felvételeken azt, aki felelős a családja halála miatt. Cansiz megszorongatja Velit, aki nem érti, mire megy ki a játék. Selim névtelen levelet kap, amiben egy fotót talál első feleségéről és Cemréről. A kép annyira felzaklatja, hogy szívinfarktust kap. Kerem visszaadja Cemre pénzét, aki titokban kifizette a műhely bérleti díját.

2019.07.24., Szerda 16:50 - 34. rész

Zeynep és Cemre elköltöznek Kadir házából, Veli azonban a sarkukban van. Közben Zeynep megtalálja Selim asztalán Cemre anyjának a fotóját, és gyorsan elrejti. Ráadásul váratlanul találkozót kér Velitől, és megmondja neki, hogy rájött, ki Kadir apja. Kerem megtalálja Meral eldugott pénzét, amit Velitől kapott.

2019.07.25., Csütörtök 16:50 - 35. rész

Kadir számon kéri Velit a családja halála miatt. Veli megdöbben, amikor megtudja, hogy főnöke, Cansiz rendelte el a merényletet, és valószínüleg, a tudtán kívül, őt is felhasználta. Egy váratlan pillanatban Veli elárulja Kadir igazi nevét. Yakup és Demir újra szövetkeznek Kerem ellen, aki kisegítőmunkát vállal egy szervizben.

2019.07.26., Péntek 16:50 - 36. rész

Cemre kétségbeesik, úgy érzi, mindenki elárulta őt, és bár jót akart, Kerem mégis kiadta az útját. Kadirt megdöbbenti, hogy Veli milyen mélyre süllyedt, amikor ellopta a szüleit, és hazugságokkal próbálja őket távoltartani egymástól. Demirnek elege van, hogy mindenki szolgának és pénzeszsáknak nézi, ráadásul folyamatosan zsarolják, ezért úgy dönt, hogy más eszközöket vet be.