Szerelmem, Ramón 95-99. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelmem, Ramón 95-99. rész tartalma

 

 

2019.07.29., Hétfő 14:40 - 95. rész

Ramón, Fabiola és Andreaék kitervelik, hogy hogyan rejtsék el Fabiolat, hogy Francisco ne találhasson rá, és ne essen bántódása. Finito elújságolja Luisanak, hogy kibérelt egy termet, ahol megtarthatják az esküvőt már két hét múlva. Luisa egyre bizonytalanabb az érzéseiben. Diego elmondja édesapjának, hogy már nem bánja, hogy Margaritaval van, mert látja, hogy vele boldog. Elhatározzák, hogy együtt felkeresik a nőt és bocsánatot kérnek tőle. Benito és Luisa továbbra is egymás agyát húzzák. Francisco tűvé teszi a várost, hogy hazarángassa feleségét – Sofía újfent segít neki.

2019.07.30., Kedd 14:40 - 96. rész

Francisco megkeresi Ramón új munkahelyét és egészen hazáig követi, mert tudja, hogy Fabiola vele van. Luisa kérdőre vonja Finitot, mert Fredesvinda asszony elárulta neki, hogy a vőlegénye Adalgisa körül legyeskedik, aki az ő fiacskájának a menyasszonya. Ramón végre otthon találja Margaritat és elmondja neki, hogy mi történt Fabiolaval. Mire a segítségére sietnének, Fabiolat már bilincsbe verve viszik el a rendőrök hűtlenség vádjával. Hortensia asszony memóriája visszatér, és meglepődve tapasztalja, hogy a fia még mindig egy koszos cselédet akar elvenni feleségül, az unokái pedig – Andrea és Jorge – bűnben élnek. Ramón, amint megtudja, hogy Fabiolat börtönbe vitték, a kapitányságra siet Margaritaval és Porfirioval – de sajnos nincsenek jó kilátások.

2019.07.31., Szerda 14:40 - 97. rész

Miközben az egész család azon van, hogy kihozzák Fabiolat az előzetesből, Dario meglepi Franciscot otthonában és ellátja a baját. Ramón úton van Franciscohoz, hogy megkérje, vonja vissza a feljelentést, azonban mikor odaér a lakására, már a földön találja Franciscot, csupa véresen. A rendőrök Ramónt gyanúsítják a férfi megverésével, így ő is fogságba kerül. Roxananak talán sikerül Daniel nyomára bukkannia a barátnőjén keresztül. Fabiolat átszállítják a női börtönbe, Porfirio kezelése miatt pedig Pedro úr veszi át az ügyet, és Margaritaval mindent megtesznek azért, hogy bizonyítsák a fiatalok ártatlanságát.

2019.08.01., Csütörtök 14:40 - 98. rész

Francisco hazudik az őt kihallgató felügyelőnek: azt állítja, hogy Ramón verte meg és megfenyegette, hogy meg fogja ölni. Pedro és Margarita haladékot kérnek, hogy bizonyítékot gyűjthessenek. A Ramón és Sofía elrablásában nyomozó felügyelő biztos abban, hogy Sofía rendezte meg az egészet szerelemféltésből. Rosendo kényszeríti lányát, hogy felejtse el a szerelőt és utazzon el vele. Egy kamerafelvételnek köszönhetően sikerül bizonyítani Ramón ártatlanságát, így őt hamarosan kiengedik az előzetesből. Hortensia ravasz tervet fundál ki…

2019.08.02., Péntek 14:40 - 99. rész

Franciscot tájékoztatja ügyvédje a fejleményekről, aki roppant mód haragszik ügyfelére, amiért hazudott neki, illetve a szeretőjéről, Rebecáról is tudomást szerez, akit megkér, hogy a per végéig maradjon távol Franciscotól. Hortensia továbbra is gyógyszerezi Andreat, akiért az egész család aggódik. Jorge, mikor megkapja a levelet, amit Andrea írt – a nagyanyjuk nyomására – teljesen összeomlik. Sofía el akarja tenni láb alól Fabiolat, és ezügyben intézkedéseket is tesz. Ramón meglátogatja Fabiolat a börtönben és biztosítja afelől, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy kihozzák őt a börtönből.