A császárság kincse 33-37. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárság kincse 33-37. rész tartalma

 

 

2019.08.19., Hétfő 13:25 - 33. rész

Jom Bjong Szuék csapdáit Bang eunuchék tönkreteszik. Tanasiri kettesben marad Szüng-Nyanggal és megpróbálja megölni a hitvest, de terve visszafelé sül el. A császár megsebesül, életüket ismét Vang Ju közbeavatkozása menti meg. Tangviszi parancsára Jom Bjongnak magára kell vállalnia a merényletet. Szüng-Nyang kétségbeesve ápolja a súlyosan sebesült uralkodót.

2019.08.20., Kedd 13:25 - 34. rész

A császár meghatódik Ki úrnő gondoskodásától. Bej Szu elindul, hogy felkutassa a Sasok Házának fejét. Elérkezik Jom Bjong Szuék kivégzésének napja, de Tangviszitől segítséget kapnak. Az Anyakirálynő Ki úrnőre bízza az államkincstár kezelését. Tanasirinek udvarhölgye ördögi tervet sugall.

2019.08.21., Szerda 13:25 - 35. rész

Szüng-Nyangot lidérces álmok gyötrik, Tal-Tal rájön, hogy ezt csakis átok okozhatta, ezért felkutatják a bűbájost, aki Ki úrnőre bocsáthatta. A császár és Bajan továbbra is szeretnék átvenni a hatalmat, így tervet forralnak, melyben ismételten Vang Ju siet a segítségükre. Korjó egykori királya a régenstől a helyőrség vezetését kéri. El Temür úgy véli, túljárhat Vang Ju eszén, csakhogy ő a szedett-vedett katonákból igazi sereget farag. A kis Maha megbetegszik, Ki úrnő pedig kisfiúnak ad életet.

2019.08.22., Csütörtök 13:25 - 36. rész

Miután a szerzetesnő felfedte Tanasiri gyermekének titkát Szüng-Nyáng előtt, ő vizsgálódni kezd, csakhogy a teljes igazságot nem is sejti. Bang eunuch azonban a szerzetesnő beszámolójából rájön, hogy Maha valójában Csillag. Vang Ju, Tal-Tal és Bajan felkészülnek a Régens családjának eltávolítására, miközben Bej Szu a Sasok Házának vezetője után kutat.

2019.08.23., Péntek 13:25 - 37. rész

Eljött a nap, melyre mindkét oldal készült. Szüng-Nyáng vezetésével a császár és udvartartásának hozzá hű tagjai elbarikádozzák magukat és felkészülnek az összecsapásra. Talahai és katonái átjutnak a védelmen, és már végeznének az uralkodóval, amikor megjelenik a felmentő sereg. A Régens magabiztosan várja Tangviszi üzenetét, ehelyett arról kap hírt, hogy a lázadó kormányzók bevették a fővárost.