A császárság kincse 38-42. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárság kincse 38-42. rész tartalma

 

 

2019.08.26., Hétfő 16:25 - 38. rész

A kincskereső Tangviszi döbbenten értesül apja és öccse haláláról. Tudja, hogy nem mutatkozhat a fővárosban, de látni akarja húgát. Tanasiri a fogságban is csak dühöng, a császár hiába próbálja rábírni, hogy lássa be hibáit és vezekeljen vétkeiért. A nép Ki úrnőt ünnepli megmentőjeként és lelkesen várják a császárné kivégzését. Az Anyakirálynő, hatalmát féltve, igyekszik Ki úrnőre haragítani az új Régenst.

2019.08.27., Kedd 16:25 - 39. rész

A császár, miután kénytelen Ki úrnő helyett másik császárnét elfogadni, megígéri hitvesének, hogy saját palotát kap. A kis Ajut megpróbálják megmérgezni. Az új császárné látszólag jobb választásnak bizonyul az előzőnél, de a látszat néha csal. Szüng-Nyáng Vang Ju segítségével kutatja a Régens elrejtett kincsét, miközben Bajan és Tal-Tal is nyomoznak.

2019.08.28., Szerda 16:25 - 40. rész

Tangviszi rátámad Ki úrnőre, de Bej Szu időben értesíti Vang Jut és társait, akik segítségére sietnek. Tangviszi csúnyán megsebesül. Vang Junak feltűnt a korjói faluban egy dalocska, amit a gyerekek énekelnek. Szüng-Nyánggal együtt úgy érzik, az lehet a kincs rejtekének titka. Végül Szüng-Nyángnak sikerül megfejtenie. A fondorlatos császárné közben tovább szervezkedik.

2019.08.29., Csütörtök 16:25 - 41. rész

Miután Vang Ju és Ki úrnő Bej Szu segítségével ügyesen kijátszották Bajant és Tangviszit is, tervet szőnek a kincs elszállítására. Ennek érdekében különös dolgok történnek a palotában, így az egész udvartartás kénytelen átköltözni a Régens házába. Tal-Tal, aki rájön, hogy felültették, már késve ér haza.

2019.08.30., Péntek 16:25 - 42. rész

A becsvágy fűtötte új Régens bíztatására a császár fegyverkezésre szólítja fel a kormányzókat, hogy hódító hadjáratba kezdjen. Szüng-Nyáng hiába próbálja lebeszélni róla Bajant és az uralkodót. Vang Ju úgy dönt, hogy kihasználja a háborús helyzetet, Jom Bjong Szu és Tangviszi pedig az Anyakirálynő gyűlöletének segítségével próbálják Ki úrnőt befeketíteni a császár szemében. Eltelik 5 év. A kezdeti sikerek után a mongol sereg sorra veszíti a csatákat.