A császárság kincse 48-51. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárság kincse 48-51. rész tartalma

 

 

2019.09.09., Hétfő 16:25 - 48. rész

Maha haláláról értesülve Ki úrnő keservesen siratja fiát. Úgy dönt, leszámol az egykori császárnéval és átviteti a császárt a maga palotájába. A Régens megpróbál szembeszállni vele, de a császár megakadályozza tervét. Az uralkodó szorgalmazza, hogy két legfőbb támasza békét kössön egymással, de mindkét fél tudja, hogy ez lehetetlen. Tal-Tal Ki úrnő mellé áll.

2019.09.10., Kedd 16:25 - 49. rész

Kol-Ta, a Sasok Házának feje egyre inkább hitvese ellen uszítaná az uralkodót. A császár haragjában vezeklésre kényszerítené Ki úrnőt, aki templombeli száműzetést kap vétkéért. A császárt Tal-Tal győzködi tévedéséről, eközben az Anyakirálynő immár Tangviszivel összefogva gyámfia trónfosztását tervezi. Az egykori hadvezér a császár életére törne, tervét ismét Vang Ju közbelépése hiúsítja meg, csakhogy a haldokló Tangviszi elárulja a császárnak, kik voltak Maha szülei.

2019.09.11., Szerda 16:25 - 50. rész

A császár, hogy Ki úrnőt óvja, igyekszik leszámolni mindenkivel, aki ismerte Maha titkát. Ki úrnőt császárnévá koronázzák az Anyakirálynő legnagyobb bosszúságára, aki Kol-Tával és Jom Bjong Szuval szövetségben új császárt akar a trónra ültetni. Vang Ju és kísérete boldogan indul haza Korjóba, csakhogy a haragos császár fegyvereseivel útjukat állja.

2019.09.12., Csütörtök 16:25 - 51. rész (befejező epizód)

A császár gyanakodni kezd eunuchjára és rájön, hogy hűségesnek hitt szolgája elárulta. Az Anyakirálynő és Jom Bjong Szu a Sasok Házának támogatásával tovább szervezkednek, a császár pedig látszólag belemegy a játékukba. Majd eljön az igazság pillanata.