Elif - A szeretet útján 3. évad, 66-68. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 66-68. rész tartalma

 

 

2019.08.21., Szerda 15:35 - 3. évad, 66. rész

Gonca elmondja Erkutnak, hogy Serdar az Emiroglukat hibáztatta Tugce haláláért, és ezért akart tönkretenni őket. Erkut azt javasolja, hogy ne fedje fel a kilétét, ezért Gonca mást küld maga helyett az ajánlattételre. Selim nem tudja elérni Ümitet, és aggódik. Végül nélküle megy el az ajánlattételre, amit a Doruklar nyer meg. Selim gyanakodni kezd Ümitre, ezért kikéri a Doruklar adatait. Otthon Aliyével és Melekkel elolvassák, és kiderült, hogy Ümitnek semmi köze hozzá. Elif időgépet akar építeni, hogy a rossz dolgok ne történjenek meg vele.

2019.08.22., Csütörtök 15:35 - 3. évad, 67. rész

Asuman hiába biztatja, Arzu nem akar elmenni a kórházba Ümithez. Selim magát hibáztatja mindenért, és Zeynep megpróbálja lecsitítani. Inci és Elif összegyűjt mindenféle elektromos szerkezetet, mert időgépet akarnak építeni. Az egyik szikrázni kezd, ezért inkább úgy döntenek, mindent visszatesznek. Melek és Selim bocsánatot kérnek egymástól. Yusuf nem tudja, hogy’ mondja el Meleknek, amit megtudott. Később Orhan még azt is elmondja neki, hogy Ümit balesetet szenvedett, és volt egy ajánlattétel, amit a Doruklar nyert meg, nem pedig az Emirogluk.

2019.08.23., Péntek 15:35 - 3. évad, 68. rész

Kiderül, hogy nem Arzu nyit be Ümithez, hanem Melek. Arzu is majdnem bemegy, de egy nővér megkéri, hogy várjon, hogy ne fárasszák ki Ümitet. Arzu meglátja, hogy kik vannak bent. Később Selim és Melek teáznak a kórház büféjében, Arzu titokban követi és kihallgatja őket. Megtudja, hogy Melek és Selim is gyanakodtak Ümitre. Arzu bemegy Ümithez, és elmondja, hogy többé látni sem akarja. Ümit úgy dönt, ezt nem hagyja annyiban. Elif épít egy „robotot”. Idő-embernek nevezi el...