Palik Lászlóval készül a Fuss család, fuss!

ˆhirdetés
Fuss család, fuss

Sport-reality készül Palik László műsorvezetésével. Fuss család, fuss! a címe.

 

A Palik László műsorvezetésével készülő sport-realityben négy fős családok küzdenek meg a legfittebb család címért és a vele járó 10 millió forintos fődíjért.

 

A sport és a reality elemek együttesen adják a műsor struktúráját, amely harmonikusan megfér egymás mellett. A néző bepillantást nyerhet, hogy hogyan élnek, milyen fizikai és lelki kihívásokkal küzdenek azok, akik tartós teljesítménykényszer alatt vannak. Ezentúl pedig a családok magánélete, személyes konfliktusai sem maradnak titokban, ami még izgalmasabbá teszi a formátumot, amely rövidesen képernyőre kerül.

„Az Exatlon Hungary sikere után a TV2 egy vadonatúj sport-realityt tűz műsorára az őszi szezonban. Az eredeti Fittest Family egy heti formátum, amelyből komoly fejlesztő munka eredményeként született meg a Fuss család, fuss! napi műsora. Reméljük, hogy elődjéhez hasonlóan gyorsan a nézők kedvencévé válik” – tette hozzá Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója

A sport-reality Budapesttől 50 km-re forog, egy nagyjából 11 hektáros területen, közel 140 fős stáb dolgozik a produkción. Az akadálypályák felépítéséhez 4 tonnányi vasat és 2000 négyzetméter táblás burkolatot használtak fel.