Szerelmem, Ramón 105-109. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelmem, Ramón 105-109. rész tartalma

 

 

2019.08.12., Hétfő 15:40 - 105. rész

Hogy a válási folyamatot minél jobban el tudja húzni, Francisco azt javasolja, hogy adják el a rendelőt, és a vételárat osszák el egymás közt Fabiolaval. Margarita elújságolja Porfirionak a nagy hírt, hogy Antonio megkérte, legyen a felesége. Dalia számonkéri Ramónt, amiért nem hívta meg Rulot Finito legénybúcsújára. Ramón továbbra sem adja áldását Dalia és Rulo kapcsolatára. A legény- és leánybúcsúk olyan jól sikerülnek, hogy az egyiknek a rendőrök akarnak véget vetni, míg a másik a sürgősségin végződik. Benito alkoholba fojtja bánatát, amiért nem sikerült elválasztania a majmocskáját Finitotól, de Adalgisa nem hagyja annyiban…

2019.08.13., Kedd 15:40 - 106. rész

Adalgisa megjelenik Finito és Luisa esküvőjén, hogy megakadályozza egybekelésüket, de Teofilo kitessékeli őt a templomból. Adalgisa szerint Finito sosem lesz boldog Luisaval. Benito sem tudja elfogadni, hogy végleg elvesztette az ő Majmocskáját. Dalia bejelenti, hogy Rulohoz költözik, amiről mindenki próbálja lebeszélni, de a lány szörnyen makacs. Julio és Juana családi ebédet rendeznek, hogy hivatalosan is bejelentsék eljegyzésüket. Az ebéden csak Hortensia asszony és Osvaldo nincsenek jelen, akik továbbra sem képesek elfogadni egy cselédet a családjukban. Az ebédet a szövetségesek szakítják félbe, akik letartóztatják Antoniot kábítószerkereskedelem vádjával.

2019.08.14., Szerda 15:40 - 107. rész

Margarita értesíti Porfiriot, hogy Antoniot letartóztatták, és a segítségét kéri. Ramón és a szervíz összes dolgozója szerint Antonio úr ártatlan. Dalia elmondja a hatóságnak is, hogy a barátja, Rulo egyik pillanatról a másikra eltűnt – ahogy Chava és Osvaldo is. A rendőrök házkutatási paranccsal állítanak be Juliohoz, aki teljesen magába roskad, amikor a hatóság kábítószert talál a fia szobájában. Antoniot nem engedik haza az előzetesből, hanem befagyasztják az összes számláját.

2019.08.15., Csütörtök 15:40 - 108. rész

Antonio és vele együtt a szerviz is nagy bajban van. Porfirio megpróbálja elintézni, hogy engedélyt kapjanak arra, hogy a szervízben lévő autókat kihozzák és visszaadhassák őket a tulajdonosoknak. Fabiolaéknak pénzre van szükségük, hogy ki tudják fizetni az alkalmazottakat és meg tudják rendelni a szükséges alkatrészeket, azonban az ő számláját is befagyasztották, ezért Andreatól kér kölcsön. Julio azonban, aki Andrea pénzét kezeli, nem igen akar nekik adni, ugyanis alig maradt már a számlán pénz, és még rengeteg tartozása van. Dalianak sikerül Ruloval beszélnie, így a hatóságok könnyebben rájuk bukkanhatnak.

2019.08.16., Péntek 15:40 - 109. rész

Dalia továbbra is együttműködik a rendőrséggel, hogy megtalálják Rulot, Osvaldot és Chavat. Sajnos eddig egyik telefonbeszélgetés sem volt olyan hosszú, hogy sikeresen bemérjék Rulo telefonját, de már közelebb járnak a megoldáshoz. Ramón elmondja Fabiolanak, hogy újabb kölcsönt kell kérniük Andreatól, ugyanis nem várt költségeik akadtak. Julionak egyáltalán nem tetszik, hogy Andrea a Medfernek adja a pénzét, ahelyett, hogy a saját vállalkozásába fektetné. Azonban a lányok kikelve önmagukból kiosztják bácsikájukat, hogy az Andrea öröksége és az ő fia tehet róla, hogy most szükségük van a pénzre. Porfirionak sikerült elérnie, hogy Antoniot kiengedjék, aminek mindenki nagyon örül, azonban az ügyévd túlhajszolja magát, ezért ismét kórházban köt ki…