Victoria 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Victoria 6-10. rész tartalma

 

 

2019.09.09., Hétfő 15:40 - 6. rész

Andres egy régi barátja feltűnik, ami még jobban megnehezíti a friss házaspár életét. Glóriának és családjának köszönhetően Victoria-t megfenyegetik, így a lány menekülésre kényszerül.

2019.09.10., Kedd 15:40 - 7. rész

Miután Andres megtudja, hogy Victoria elhagyta őt, kétségbeesik és nem talál értelmet az életében. Eközben Victoria Mexikóvárosba utazva felfedezi, mennyi lehetőség is van az álmai eléréséhez. Az edző szárnyai alá veszi és hamar megismerkedik Dr. Raul-al, aki sok erőt adott a lánynak kiskora óta. Cecilia tovább kutat lánya után, sajnos eredmények nélkül. Raul-nak különös érzései támadnak Victoria közelében.

2019.09.11., Szerda 15:40 - 8. rész

Ahhoz, hogy Victoria-ból igazi sportoló váljon, be kell tartani az edző utasításait, főleg az étkezéseket, amihez pénz is szükséges. Chencha és a lány is munka után keresgélnek, több-kevesebb sikerrel.Victoria-nak bűntudata van Andres-el kapcsolatban, ezért többször is felkereste, sikertelenül. Andres elhatározza, hogy elindul megkeresni Victoria-t, miközben Raul elmélyül az érzéseiben és rá kell jönnie, hogy talán komolyak a szándékai Victoria iránt.

2019.09.12., Csütörtök 15:40 - 9. rész

Az éjszakai munka miatt Victoria kimerült lesz és elájul a pályán. Clemente egyre türelmetlenebb a lánnyal, úgy érzi nem veszi elég komolyan az edzéseket. Cecilia végre megtalálja a helyet, ahol gyermekét hagyta 22 évvel ezelőtt, ám nem azt hallja amit szeretett volna.

2019.09.13., Péntek 15:40 - 10. rész

Victoria őrlődik azon, hogy az álmát kövesse vagy Andres-hez menjen vissza, amire az edző is azonnali választ szeretne kapni. Victoria végleges döntése kérdőjeles mindaddig, míg Andres meg nem jelenik a Sportközpontban. Cecília viszont nem is sejti, mekkora csapdába sétál, mikor Gloria elvezeti őt a "lányához".