Nem várt fordulat az Ázsia Expresszben, műsorváltozás

ˆhirdetés

Az Ázsia Expressz váratlan fordulatokat tartogatott a nézőknek és a stábnak

 

 

Szeptember 1-én kezdődik a Sztárban Sztár leszek! Amely ötvözi a korábban megszeretett műsor és a tehetségkutató műsorok legjavát. Jön a válogató, vagyis sok botrányos arcot várhatunk az első adásban. Míg az Ázsia Expressz második évadának első hete fordulatot tartogatott a versenyzőknek és a stábtagoknak is.

 

Ezen héten kezdetét vette az Ázsia Expressz 2, ami új helyszínt és új szereplőgárdát hozott. Mint már korábban is lehetett hallani, a forgatás váratlanul leállt, az egyik feladat, amit a pénteki adásban láthattunk, amikor tradicionális esküvői ruhában folyt volna tovább a párosok versenye, felháborodást váltott ki a helyiek egy csoportjánál. A stáb a képek alapján, amilyen gyorsan csak lehetett, rendezte az ellentéteket, vagyis a játékosok gyorsan visszaöltöztek a sima ruhájukba, de a TV2 közleménye szerint, félreértéseknek köszönhetően tovább gyűrűzött a botrány és a forgatási engedélyt megvonták tőlük.

Így a tv-ben látható ajánló a következő adásról már nem Srí Lankáról szóltak, hanem Indiáról.

Vasárnap 20:55-től, közvetlenül a Sztárban Sztár leszek! után az Ázsia Expressz Különkiadásban sosem látott, exkluzív részleteket láthatnak a nézők a helyszínről, az ott történt eseményekről, valamint megszólalnak az érintett játékosok és stábtagok is.

Emellett egy olyan váratlan történésről is lehull a lepel, ami szintén komoly fordulatot hozhat a játék menetében.

 

2019.09.01., Vasárnap

18.55 Sztárban Sztár leszek!

20.55 Ázsia Expressz Különkiadás

21.35 Valami Amerika 3