Éjjel-nappal Budapest 1583-1587. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1583-1587. rész tartalma

 

 

2019.08.19., Hétfő 21:30 - 1583. rész

Vitya nem tudja legyűrni a féltékenységét, mert Dia és Lutz együtt buliztak pénteken, és rákérdez Diánál, hogy mi van közte és Lutz között. Bár Dia közli vele, hogy semmi, Vitya nem tudja elfojtani a féltékenységet. Úgy érzi, hogy Dia bolondot csinál belőle, hiszen pénteken még őt csókolta meg, most meg mintha Lutz-cal flörtölne. Amikor később Dia kijelenti Vityának, hogy az a csók csak tévedés volt, Vitya mélységes csalódottságot érez.

Orsi azon van, hogy maga mögött hagyja befuccsolt kapcsolatát Andréval. Ebben Bori próbál neki segíteni, és elviszi magával, egy csajos shopping túrára, hogy ezzel is próbáljon lelket önteni a lányba, és igyekszik kissé feltuningolni Orsi megkopott önbizalmát. Éppen ezért jelent hatalmas csalódást Orsi számára, amikor véletlenül kihallgat egy beszélgetést, ahol Bori azt ecseteli, hogy Orsiban nincs elég erő ahhoz, hogy egyedül is boldoguljon, és felülemelkedjen a problémáin. Mikor ezt számon kéri a lányon, Bori nem kér bocsánatot, mert habár nem szerette volna megbántani Orsit, minden kimondott szavát vállalja szemtől szemben is, mert így gondolja őket.

Reggel Bécy betéved egy budai elit bisztrószalonba reggelizni. Miközben megzavarja a sznob réteg reggelijét, összeismerkedik egy csinos pincérlánnyal, akinek a stílusa, és esze egyből rabul ejti. Mivel a lány nem Bécy kultúrköréből jön, rohan is Evelinhez tanácsot kérni, hogyan kell egy „normális” lányt meghódítani, akinél nem számít, ha az embernek van pénze. Evelin végül Barbi segítségével új külsőt varázsol Bécynek, aki rövid ideig képes visszafogott gentleman-ként viselkedni, ám teljesen nem tud kivetkőzni magából. Bécy végül elindul meghódítani a lányt, de az este nem várt fordulatot vesz.

2019.08.20., Kedd 21:30 - 1584. rész

Vitya megvallja Diának, hogy még mindig szerelmes belé. Dia kétségbe esve tudomást sem akar erről venni. A kapcsolatukért nem akarja kockára tenni az épphogy megmentett bandát, és kitenni magát annak, hogy Zita esetleg újra megharagudjon rá. Hogy visszaverje a fiú közeledését, azt állítja, hogy semmit nem érez iránta, és ezt azzal próbálja demonstrálni, hogy randira hívja, majd otthon heves flörtbe kezd a deszkás sráccal. Mikor a fiú erőszakossá válik, Lutz-nak kell elűznie Dia rajongóját. Dia nagyon hálás neki, és kimerülten elalszik a mellkasán.

Karola reggel izgatott, mert egy interjút kértek tőle. Az interjúra a T. É. R.-ben kerül sor, aminek Karola nem örül, mert Teó is jelen van. Különösen, hogy az interjúban rá is kérdeznek, hogy kiről írta a legfrissebb dalát. Az interjú után a menedzserével, Maximmal még egyeztet a helyen, és egyre oldottabb köztük a hangulat, amikor Maxim barátnője zavarja meg őket, hogy a férfi otthon hagyta a kulcsát.

Tamás döbbenten értesül róla, hogy Bécy a klub költségére kellemes hétvégét töltött az egyik táncos lánnyal. Flóra feltüzeli, hogy ez lehetne a nagy esélye, hogy végre visszavágjon Bécynek. Arra presszionálja, hogy mondjon el mindent Bécy üzlettársának, Georgnak. Tamás viszont bizonytalan, mert nem akarja Bécyt hátba támadni, mert megtudja, hogy Bécyvel valami nagyon nincs rendben Ezt végül meg is bánja, amikor Bécy egy újabb rendezvény megszervezését tolja rá. Frusztráltan megesküszik magának, hogy soha többé nem lesz tekintettel Bécyre.

2019.08.21., Szerda 21:30 - 1585. rész

Vitya csalódott, amiért Lutz és Dia együtt töltötték az éjszakát. Vitya képzelgésének még az sem szab határt, hogy Lutz azt állítja, nincs köztünk semmi. Amikor később focizás közben még azt is látja, ahogy Dia Lutznak szurkol, elveszíti az önuralmát, és ingerülten szabálytalanságot követ el Lutzzal szemben. Amikor később Lutz kérdőre vonja Vityát, kibukik belőle, hogy Vitya még mindig érez valamit Dia iránt. Amikor Vitya este kérdőre vonja Diát, a lány minden érzelmét letagadja.

Tamara lelkes, mert ma van az első próbanapja egy női segélyszolgálatánál. Habár Joe tele van aggodalommal, Tamara magabiztosan várja a feladatot. Amikor az első fiatal bántalmazott utcalány megjelenik, és rá sem hederít Tamarára, majd bezárkózik a vécébe, Tamarának már egyáltalán fogalma sincs, hogy mit kezdjen a lánnyal, miután az elutasítja a segítő szándékú próbálkozását. Hazafelé sétálva összefut Joe-val, akivel megosztja a friss tapasztalatait, mire Joe, hogy elterelje Tamara figyelmét, elhívja a barátaikkal együtt lazítani. De Tamara a bár előtt meglátja az utcalányt, akit épp a pasija, aki egyben a futtatója is inzultál. Tamara szeretne segíteni, így megadja a lánynak a telefonszámát, de a strici kitépi a kezéből a cetlit. Később Tamara elmondja a történteket Joe-nak, de az ahelyett, hogy megértő lenne, kiakad Tamarán, amiért az megadta az elérhetőségét idegeneknek.

Amikor Mesi észreveszi, hogy Tedinek kiütései vannak, biztos benne, hogy Tedi allergiás Bella kutyájára, és megfenyegeti a lányt, hogy kidobja őt, amennyiben ez beigazolódik. Az orvosnál azonban megtudja, hogy Tedi az illatszerekre allergiás, és Mesi bocsánatot akar kérni Bellától. Amikor viszont Bella ismét balhét csinál, Mesi azt állítja, hogy Tedi allergiás a kutyára, és kidobja Bellát a hajóról. A hazugságára gyorsan fény derül Karesz előtt, aki felszólítja a lányt, hogy kérjen bocsánatot Bellától.

2019.08.22., Csütörtök 21:30 - 1586. rész

Diának már nagyon megterhelő az albérleten belüli helyzet: miután Vitya elmondta neki, hogy még mindig erős érzelmek fűzik hozzá, Lutz is bevallja, hogy szereti őt. Dia hallani sem akar erről, és külön-külön emlékezteti rá a fiúkat, hogy ők mindannyian csak barátok. Dia a válsághelyzetben Flórától kér tanácsot, aki azt javasolja neki, hogy ha bármelyik fiúhoz is vonzódni kezdene, hallgasson a szívére. Dia végül úgy dönt, hogy inkább visszaköltözik Tamáshoz.

Roland és Evelin ki akarják vásárolni Teót a T.É.R-ből, de Teó nemet mond. Később Evelin négyszemközt győzködi Teót, hogy ha eladja a részét, akkor lehetősége nyílik rá, hogy rendbe tegye az életét, és Teó elgondolkodik a dolgon. Felkeresi Barbit, és bejelenti, hogy eladja a részét, méghozzá Barbi miatt. Ám a nő arra kéri Teót, hogy ne tegyen ilyen gesztusokat az ő kedvéért. Aztán amikor Ildikó felhívja rá Barbi figyelmét, hogy Teóval végre lehetne Barbinak rendes családja, akár közös gyereke, Barbi elgondolkodik. Este Evelintől kér tanácsot, aki viszont határozottan lebeszélné őt Teóról.

Milán és Bella eldöntik, hogy megmutatják a HŐSÖK-nek, hogy milyen szuper zenét csináltak Karesszel és meg akarják kérni őket, hogy tegyenek ők egy gesztust Karesz felé. Az a tervük, hogy a bulin lejátsszák a dalt és ezzel meggyőzik a HŐSÖK-et arról, hogy hívják fel ők Kareszt, hogy dolgozzanak együtt. Valóban sikerül bejutniuk a buliba, ám ott Bella régi pasija bosszút áll rajta, hogy Bella elhagyta és innentől egy fura trip indul el.

2019.08.23., Péntek 21:30 - 1587. rész

Flóra reggel nagyon izgatott, mivel Tamás édesanyja váratlanul meglátogatja őket, és Flóra mindenképpen jó benyomást akar rá tenni. Ám, amikor a találkozásuk során állandóan összehasonlítják őt Szofival, Flóra megsértődve kimenekül a szituból. Miután megbeszélték a dolgot, egy rövid ideig úgy tűnik, mintha Tamás édesanyja valóban érdeklődne Flóra iránt. Flóra azt javasolja, hogy vacsorázzanak meg együtt, és erre meghívja az apját, Arnoldot is. Ám ekkor döbbenten kénytelen megtudni Tamástól, hogy az anyja titokban elment Szofihoz a fodrászatba. A ledöbbent Flóra egyedül marad a drága vacsorával és megbántva kénytelen megállapítani, hogy Tamás édesanyját ő valójában egyáltalán nem érdekli.

Milán és Bella reggel Milán taxijának csomagtartójában ébred. Pánikba esnek, mert fogalmuk sincs, hogy kerültek oda, illetve hogy mi történt előző éjjel. Továbbá az is sokkolja őket, hogy eltűnt a laptop, a kész daluk és az összes zenei alap, minden kezdeti munkájuk is. Felkerekednek, és elmennek a HŐSÖK-höz, hogy megkérdezzék, mi történt a laptoppal. Eckü és Mentha semmiről sem tud, de van egy felvételük Milánékról és az előző estéről, amit valaki kitett a netre.

Barbi reggel meglepődik, amikor Teó jelenik meg nála, meg akarja győzni arról, hogy ők ketten nagyon is összepasszolnak, és érdemes lenni megpróbálniuk együtt. Teó nem hajlandó elmozdulni Barbi ajtaja elől addig, amíg végül Barbi enged az érzéseinek és beengedi a férfit. Barbi elmondja Teónak, hogy vele akar lenni, de a körülmények nem könnyítik meg a helyzetét. Teó azt javasolja Barbinak, hogy kezdjenek egy titkos kapcsolatba. A nap végére Barbi ismét reménykedni kezd, hogy lehet még ő is igazán boldog.