Éjjel-nappal Budapest 1588-1592. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1588-1592. rész tartalma

 

 

2019.08.26., Hétfő 21:30 - 1588. rész

Szofi meglepődik, amikor Tamás anyja azzal áll elő, hogy találkozzon a fiával, és beszéljék át még egyszer az őket feszítő kérdéseket. Bár Szofi magában beismeri, hogy sok kérdése lenne Tamáshoz, de ugyanakkor fél is a válaszoktól. Végül elhatározza, hogy legyőzi a félelmét. A találkozáskor azonban kiderül számára, hogy Anna Tamást megtévesztette, és a férfi egyáltalán nem akar beszélgetni vele a múltról.

A múlt heti veszekedést követően Joe-nak lelkifurdalása van, ezért felkeresi Tamarát, hogy kibéküljenek, ez meg is történik, és Tamara meghívja Joe-t, hogy látogasson el a segélyszolgálathoz, ahol önkéntes munkát végez, és utána ebédeljenek együtt. De Joe-nak azzal kell szembesülnie, hogy Tamara jól érzi magát, csak nagyon elfoglalt és kénytelen lemondani a közös ebédet, mire Joe vérig sértődik, és szemrehányást tesz Tamarának, mennyire aggódott érte. Tamara viszont dühös lesz és megbántja Joe-t, aki sértetten távozik.

Milán tudja, hogy csak úgy tudja megmenteni a barátságát Karesszel, és a KMTM Recordsot, ha megtalálja a laptopot, amit múlt héten elvesztett, és amin rajta van minden eddigi zenei munkásságuk. Tettvágytól hajtva összerakja egy férfi fantomképét, aki elfutott a laptoppal. Egy vad üldözést követően sikerül is elkapniuk. De kiderül, hogy ő még azon az éjszakán visszaadta Milánnak a laptopot. Ráadásul még az is kiderül, hogy Milán egy büfében nem fizette ki a számlát. A dühös tulaj követeli a pénzét, és megmutatja nekik a biztonsági kamera felvételét. A felvételből az is kiderül, hogy Bella vitte el onnan a laptopot. A keresés eredménytelenül zárul. De Milán főnöke újabb nyomra vezeti őket: a taxit a kérdéses éjszakán a GPS egy elhagyatott helynél mutatta.

2019.08.27., Kedd 21:30 - 1589. rész

Szofi nagyon megdöbben, mikor reggel Tamás munka előtt azzal fogadja, hogy felejtsék el, amiről a múltkor beszéltek, és béküljenek ki. Szofi a fodrászatban Tivadarnak őrjöng emiatt, heves vitába bonyolódik Flórával, aki mérgesen a fejéhez vágja, hogy Tamás soha nem feküdt volna le vele, ha boldog lett volna a házassága. Ezalatt Tamás az anyjának önti ki a szívét. Nagyon fáj neki, hogy Szofi mennyire gyűlölettel fordul felé. Anna beszélni akar Szofival, hogy megvédje a fiát. Szembesíti a lányt a házasság végét jelző jelekkel, amit ő anno nem vett észre. Könnyek között megvallja Tamarának, hogy most már tudja, hogy tényleg mennyire hibás ő abban, hogy tönkrement a házassága.

Bella nem akarja feladni a reményt, hogy újra össze tudják rakni a dalait. Eközben főleg Milánon tölti ki a keserűségét, aki szerinte a hibás abban, hogy a laptop a zenéikkel együtt eltűnt. Milán ezért aztán bűntudatosan kerít egy hipnotizőrt, hogy bebizonyítsa, meg tudják találni a laptopot. A hipnózis majd segít emlékezni, hol vesztették el a laptopot. Bella azonban rémülten megszakítja az eljárást, amikor kellemetlen emlékek törnek rá. De a laptopnak továbbra sincs semmi nyoma.

Diáék nagyon izgatottan készülődnek a mai pótvizsgára, de Vityának semmi kedve az egészhez és győzködi a többieket, hogy ne menjenek be, inkább lépjenek le együtt. A történelem pótvizsgán azonban puskázáson kapja Lutzot Sevcsik tanár úr. A többiek sem hajlandóak Lutz nélkül pótvizsgázni, és az igazgatónőt rábeszélik, hogy hadd vizsgázhasson Lutz is. Magukat is meglepik, hogy mindent tudnak. Alig hiszik el, hogy mindenki sikeres pótvizsgát tett, amit este hatalmas bulival ünnepelnek meg.

2019.08.28., Szerda 21:30 - 1590. rész

Szofi reggel még mindig teljesen ki van borulva azon, hogy nem vette észre, Tamás mennyire szenvedett a kapcsolatukban. Amikor még azt is meglátja a fodrászatban, Tamás mennyire szerelmes és boldog Flórával, úgy érzi, mintha tőrt döftek volna a szívébe. Kétségbeesetten Joe-hoz fordul a kérdéssel, szerinte Tamás mikor kezdett boldogtalan lenni mellette. Amikor különböző közös fotók alapján sem tudja ezt kideríteni, Szofi határozottan Tamáshoz fordul és szembesíti a kérdéssel. Tamás meghökken: ő maga sem tud konkrét időpontot megjelölni. Ez egy folyamat volt.

Gábor boldog, hogy végre egy egész napot tölthet kettesben Szilvivel, de megjelenik az albérletben Marika, aki bár kislány korából ismeri Szilvit, de szeretné látni, hogy illik-e a lány az ő kicsi fiához. Gábor kénytelen megegyezni az anyjával abban, hogy egy napot együtt töltenek Szilvivel hármasban. Marika rögtön tesztelni kezdi Szilvit, aki ezt rögtön leveszi, de nagyon kedves, és belemegy, hogy együtt főzzön Marikával. Marika egyre jobban adja Szilvi alá a lovat a gyerekvállalás kapcsán. A vacsora készítés közben Marika egyre inkább túlpörög, és amikor kijelenti, hogy maradni akar még pár napot, Gábor frusztráltan kifakad, és megfenyegeti anyját, ha nem állítja le magát, akkor megint kidobja, mint múltkor.

Tamás megjelenik Diáék albérletében, hogy személyesen gratulálhasson azért, mert a fiatalok tegnap átmentek a pótvizsgán. Először kiakad, mert a srácok még másnaposan éledeznek a tegnapi buli romjain, de aztán kijelenti, hogy egy nyárzáró bulit szervez a mai napra a fiataloknak sok menő programmal. Dia nem akarja visszautasítani Tamást, ezért ráveszi Vityát és Lutzot, hogy Tamással tartsanak. Tamás kiviszi a fiatalokat a szabadba, de a másnapos srácok halálra unják magukat, már szabadulni szeretnének, de Tamás piknikezni kezd velük a nagy réten. Közben Lutz szeretné megúszni a közös a programozást, ezért egy tervet eszel ki, amivel megmenthetik a nap hátralévő részét. Tamás dühösen jelenik meg Dia albérletében és szemrehányást tesz Diáéknak, hogy eltűntek, de a fiatalok kimagyarázzák magukat, hogy csak félreértés történt, és igazából keresték Tamást, de elkerülték egymást.

2019.08.29., Csütörtök 21:30 - 1591. rész

Tamást reggel még mindig az a kérdés kínozza, hogy hiba-e, hogy nem tett meg többet a házasságáért. Miután Joe-nál nem igazán talál vigaszt, mert váratlanul összefut Szofival, érzelmileg teljesen össze van kavarodva. Aztán amikor hazamegy, minden, ami történik, arra emlékezteti őt, hogy mennyire határtalanul boldog Flórával. Ebbe az idillbe csöppen bele Szofi, aki kér még egy esélyt Tamástól, és szerelmet is vall neki.

Karesz nagyon dühös lesz, mikor megtudja, hogy Lili és Olivérrel fognak utazni Tedivel egy hónapra. Görcsösen elhatározza, hogy ezen az utolsó napon a világ legjobb apukájaként fog viselkedni. Természetesen sok minden félresikerül, és Karesz már azt hiszi, hogy minden hiába volt. Végül aztán meg tudják menteni a hangulatot, és hirtelen harmonikussá válik a búcsúzás napja.

Reggel Orsi bejelenti, hogy a hétvégén elköltözik a lakóhajóra, amitől André pánikba esik. Könyörög Rolandnak, hogy segítsen neki, mert meg akarja ragadni az utolsó esélyt, hogy visszakapja Orsit, aki élete szerelme. Roland végül elviszi Orsit egy romantikus helyre, ahol André vacsorameghívással várja. Orsi azonban nagy botrányt csinál, és kiosztja és megalázza Andrét.

2019.08.30., Péntek 21:30 - 1592. rész

Reggel a fiatalok nem találják Diát, de egy darabig még azt hiszik, hogy Tamásnál van, hogy elnézést kérjen a szerdai „gegért”. Amikor nem találják, még mindig nem gyanakszanak semmire, de a nap közepe táján kiderül, hogy valami gáz van. Tamás mindenütt keresi a lányt, de nem találja, míg este a lakásban egy levélre bukkannak, amiből kiderül, hogy Dia lelépett Amszterdamba.

Tamara, amikor reggel átmegy Szofihoz, látja, hogy a barátnője teljesen maga alatt van. Elhatározza, hogy kihúzza őt a depresszióból, és programokat szervez neki, Evelinnel és Nikivel. Szofi nem igazán élvezi a szusi tanfolyamot, de a többiek kedvéért próbál úgy tenni, aztán egy pillanatra feloldódik a közös csajos fotózáson. De amikor egy pillanatra eszébe jut Tamás, elkomorodik, és otthagyja a lányokat és Tivadart.

Karola reggel aggódik, amiért Maxim nem keresi az interjú óta, nem tudja, hogy mikor lesz a dal premierje, kell-e rajta még dolgozni, stb. Ekkor kap egy hívást Krisztiántól, hogy jöjjön be a szalonba, amit nem ért, de végül Bence rábeszélésére elmegy. Krisztián szeretné, ha Karola tetoválna ki egy nagyon fontos kuncsaftot, mert ő a legjobb. De Karola meg van bántva Vanda miatt és otthagyja Krisztiánt. Később Bori ráveszi Karolát, hogy menjen vissza a szalonba, és Karola belátja, hogy igazuk van, és kibékül Krisztiánnal.