Éjjel-nappal Budapest 1593-1597. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1593-1597. rész tartalma

 

 

2019.09.02., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1593. rész

Tamás egész hétvégén próbált Dia nyomára bukkanni, de eredménytelenül. Retteg, hogy kirúgják a munkahelyéről illetve, hogy Bécy mit fog szólni a kialakult helyzethez. Legrosszabb félelmei válnak valóra, mert Bécy totál kiakad rá és egy lúzer amatőrnek tartja, amiért hagyta, hogy meglopja egy rokona. Cinikus megjegyzéseket tesz, hogy először a „sógora”, most a keresztlánya, brávó... Bori meghallja a beszélgetést és segíteni akar Tamásnak, ezért a lányokkal nyomnak egy rögtönzött táncos showt Bécy-nek, aki meglágyul és hajlandó Tamással tölteni egy napot enyhítendő a magányát.

Bella reggel pánikba esik, mert úgy tűnik, hogy Milán emlékszik arra, hogy lefeküdtek egymással. Ezért igyekszik megakadályozni, hogy a fiú kövesse a forró nyomot, ami elvezethetné őket a laptophoz. A nyomozás közben Bella, kis híján önmagát buktatja le, így aztán végül elmegy Milánnal és Karesszel. Bár a nyom zsákutcának bizonyul, Milán mégis elkezd emlékezni a részletekre. A nap végére ugyan még mindig nincs meg a laptop, de Milánnak beugrik, hogy lefeküdtek Bellával.

Gábor reggel részt vesz Szilvi anyjának szülinapján, amit Szilvi igyekszik szépen megünnepelni, bár ez a nap mindkettejüket leginkább az apja halálára emlékezteti, emiatt mindketten nagyon feszültek. Aztán később Gábor és Szilvi azzal szembesülnek, hogy Angéla és Gyula megjelent Zsófia lakásán, ki akarnak békülni Zsófiával, Szilvinél elszakad a cérna. Zsófia születésnapja, így katasztrofális véget ér. Szilvi hiába próbál magyarázkodni, az anyja elküldi. Szilvi később magát okolja a történtekért, és Gábor vigasztalja.

2019.09.03., Kedd 19:00 és 23:30 - 1594. rész

Gábor elkíséri Szilvit reggel az anyjához, mert a lány bocsánatot akar kérni tőle, amiért tönkretette a szülinapját. Gábor arról győzködi Szilvit, hogy talán külső segítséget kéne kérniük, de Szilvi elhatározza, hogy még egyszer menjenek fel Angélához. Gábor ott hagyja Szilvit Gyulával, aki bizonygatja, hogy megváltozott. Szilvi nem hisz neki és addig provokálja a férfit, hogy annak elborul az agya és úgy megüti Szilvit, hogy felszakad a lány ajka. Szilvi elmenekül, de Gábornak nem tudja elmondani a telefonba, hogy mi történt. Gábor felmegy Szilvihez a bárból, és iszonyatosan dühös lesz, mikor meglátja mi van a lánnyal.

Flóra korán reggel azzal ébreszti fel az alvó Tamást, hogy át akarja alakítani a lakást, hogy ezzel is eltüntesse Szofi utolsó nyomait is, és hogy ez a lakás kettejüké legyen. Amikor Flóra belsőépítészt alkalmaz, a gondterhelt Tamás előtt világossá válik, hogy ez a felújítás sokkal drágább, mint gondolta. Flóra azonban érzelmesen kijelenti Tamásnak, hogy azért szeretne ekkora radikális változtatást véghezvinni, mert még mindig minden Szofira emlékezteti őt. Tamás szerelmesen enged neki, hogy boldoggá tegye. Később azonban be kell vallania Flórának, hogy ezt nem engedheti meg magának.

Orsi reggel idegenül érzi magát a lakóhajón, még mindig André miatt szenved. Karesz és Milán nem törődnek vele, és Mesi sem akar vele elmenni a lovagolni. Orsi egyedül kimegy a lovardába, ahol találkozik egy lovász fiúval, akinek ugyancsak elmeséli, hogy milyen állapotban van. Orsi később feltüzelve megy be a munkahelyére, és bosszúból széttépik a csajokkal André fellépő ruháit.

2019.09.04., Szerda 19:00 és 23:30 - 1595. rész

Az aggódó Gábor legszívesebben szétverné Gyulát, miután az erőszakoskodott Szilvivel, de a lány elzárkózik attól, hogy Gábor még jobban beleavatkozzon a családi konfliktusaikba, nem akarja, hogy az anyja megtudja, mi történt, hogy Gyula még mindig agresszív. Gábor próbál uralkodni magán, de végül nem bírja megállni, hogy fel ne keresse Angélát, ahol összefut Gyulával. Később Angéla beszél Gáborral négyszemközt, és Gábor döbbenetére Angéla kitart párja ártatlansága mellett. Gábor ekkor csúnyán beolvas Angélának, de nem igazán hiszi, hogy bármit is elérne nála.

Tamás reggel még egy vesztesnek érzi magát, mert nem tudja anyagilag támogatni Flóra lakás felújítási álmait. Ezért fizetésemelést kér Bécytől. Mikor Bécy kiosztja Tamást, hogy miután megkárosította a klubot, ezt nem gondolhatja komolyan. Tamás meggondolatlanul felmond. Ez a felmondás volt élete legnagyobb hibája, mivel nem tudja most hogyan tovább. Mikor már majdnem bevallja Flórának, amit tett, Bécy behívja őt a Klubba. Betegség miatt a Klub dolgozóinak fele kiesett. Tamásnak a kapcsolatait felhasználva meg kell mentenie az estét.

Bori megdöbben, mikor Dávid reggel közli vele, hogy az Alesszia által vezetett fitneszedzések kedveltebbek az általa tartottaknál. Bori eléri, hogy megtarthassa Alesszia egyik edzését, és így bebizonyíthassa, hogy ő még jobban be tudja vonni az edzésbe a résztvevőket, mint Alesszia. Bori óráján viszont senki nem érzi jól magát. Alesszia óvatosan megjegyzi, hogy Bori talán túl szigorú, és nála nincs helye a jókedvnek, de Boriról lepattan a kritika. Nem sokkal később Borinak be kell látnia, hogy Alessziának igaza volt – de azonnal abba a bizonyosságba menekül, hogy a színpadon a táncban senki sem múlja őt felül.

2019.09.05., Csütörtök 19:00 és 23:30 - 1596. rész

Szofi Tamarával úgy dönt, hogy összeköltöznek, és nekilátnak lakást keresni. Tamara és ő valóban találnak is egy álomlakást, ám amikor Szofi tudomást szerez a magas kauciós díjról és arról, hogy milyen sokan érdeklődnek a lakás iránt, pont olyan gyorsan múlik el a lelkesedése, ahogy feltámadt. Amikor később összefut Tamással a T.É.R.-ben, megpróbálja megőrizni a látszatot és úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

Niki depizik, mert régóta nem jön össze semmi neki pasi fronton, ezért Evelin ötletére elmennek a strandra, hogy felszedje az ott megismert vízimentő fiút. Dávid és Gábor is elkísérik őket. A fiú sajnos már nem dolgozik ott, de a kollégájának megtetszik Niki, így úgy tűnik, hogy a randi összejön, de végül Niki pattintja. Elmennek este bulizni és egymásra hangolódnak Gáborral.

Miközben Kareszt megőrjíti, hogy bármennyire is próbálkozik, egyszerűen nem tudja újra felidézni a zenéjét, amit létrehozott, addig Milánt a főnöke leszidja, mivel egy traffipax-fotót kapott a félmeztelen Milánról és Belláról arról az éjszakájukról, amikor kiütötték magukat. Milán boldog, mert úgy gondolja, hogy végre nyomra bukkantak. Ez a nyom a talált tárgyak irodájába vezeti őket, ahol Karesz valóban rátalál a laptopra. Ám döbbenetére a merevlemezt újraformázták és minden adat eltűnt a laptopról.

2019.09.06., Péntek 19:00 és 23:30 - 1597. rész

Barbi reggel egy kávézóban várja Teót, aki késik. Várakozás közben Barbi összefut Joe-val, akit finoman próbálna lerázni. Amíg Barbi mosdóban van, Joe felveszi a telefonját, és szembesül azzal, hogy Barbi és Teó együtt vannak. Joe kiakad, és összevesznek Barbival. Később, amikor Barbi és Teó együtt vannak Barbi lakásán, amikor István állít be, és választás elé állítja Barbit. Vagy elhagyja Teót, vagy soha többé nem látja a fiát.

Szilvi és Gábor reggel megbizonyosodnak arról, hogy Angéla valóban szakított Gyulával. Amikor Szilvi nem éri el a húgát, Szilvi teljesen bepánikol, aggodalma Gáborra is ráragad. Később kiderül, hogy Angéla felkereste a segélyszolgálatot, és Szilvi megkéri Tamarát, hogy segítsen neki kapcsolatba lépni a húgával. Tamara próbálja megnyugtatni a lányt. Gábor megint egyedül tölti az estét, és rájön arra, hogy nem bírja tovább viselni ezt a terhet, nem boldog, szakítania kell Szilvivel.

Karola reggel örül, amikor Maxim megkeresi, és találkozni akar vele. A lemezstúdióban azonban Bécynek hála eléggé feszült a hangulat. Bécy változásokat követel, amitől Karola eleinte bepánikol. Maxim megnyugtatja és bátorítja Karolát, hogy tehetséges, és ott van benne minden, csak elő kell hoznia. Karola nehézkesen halad az írással, ezért Bori azt javasolja, hogy menjen vele és Rolanddal jógázni. Karola jól érzi magát velük, de látva a boldogságukat, megint kénytelen rájönni arra, hogy mennyire magányos.