Éjjel-nappal Budapest 1598-1602. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1598-1602. rész tartalma

 

 

2019.09.09., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1598. rész

Orsi kissé elbizonytalanodik, amikor kiderül, hogy ma este a LIGET-ben neki kell vezetnie a bárt. De Mesi és Bori biztatják, és azt hajtogatják, hogy meg tudja csinálni. Viszont a műszakra való készülődésnél a kollégái nem veszik komolyan, de Orsi dacból mégis a sarkára áll, és munka közben a nagy stressz hatására képes felülemelkedni önmagán, beszól a vele ellenkező egyik kollégájának, és végül kivívja mindenki megbecsülését, és kiválóan végzi el a munkát.

Niki egyre inkább úgy érzi, Gábor és ő hiába állítottak korábban mást, még mindig bejönnek egymásnak. Ráadásul a szex óta fel is van kavarodva érzelmileg. Nem bírja ki és elmondja Evelinnek, hogy irtózatosan jó volt a szex Gáborral és most nem tudja, hogy hogyan tovább. Evelin megdöbben, és félti Nikit, szerinte Gábor nem az a pasi, akit elképzelne magának… Niki ezt érti és el is fogadja, de valami iszonyatos szexuális feszültséget érez.

Milánt sokkolja, hogy kikerült a netre a róla készült kínos táncos videó, ami tönkretette a KMTM Records nevét a rap világában. Miközben Milán hiába küzd, hogy elérje valahogy, hogy ÉK törölje le a videót, Karesz rezignáltan végleg eltemeti a nagy álmát a rap karrierről. Kicsit később Milán próbálja meggyőzni Kareszt a „most kell mindent beleadni” hozzáállásával, de ő közli vele és Bellával, hogy vége. Bella úgy érzi, hogy Karesz cserbenhagyta. Ezután Milán taxizás közben megpillantja Bellát a HŐSÖK társaságában, akiről kiderül, azon töri a fejét, hogy Karesz kihagyásával együtt dolgozzon a HŐSÖK-kel. Milán ezért nagyon kiakad Bellára, árulónak tekinti Bellát.

2019.09.10., Kedd 19:00 és 23:30 - 1599. rész

Niki reggel megzavarodik, amikor rajtakapja Gábort, ahogy Szilvivel tusol. Próbálja elfojtani magában a féltékenységet és azt mantrázgatja magának, hogy hiszen ők Gáborral csak barátok. De amikor Gábor elhívja, hogy töltsék együtt a délutánt, és együtt sétálnak a Várban, hirtelen megint közelebb kerülnek egymáshoz. Majd otthon Niki megpróbálja elcsábítani Gábort, aki azonban megérzi, hogy Niki többet akarna tőle, és hárítja a lány közeledését.

Orsi reggel izgatottan készülődik próbanapjára egy kávéházban. Nagy szüksége van a munkára, hogy mielőbb felmondhasson a Ligetben. Azonban a munka strapás és cseppet sem egyszerű számára, csak a vendégekkel való bánásmódjával tud kitűnni. Szerencsére a főnök ad neki még egy esélyt, feltéve, hogy legközelebb már profi módon tud tejhabból szívet készíteni a kávéra. Orsi elszántan meg akarja tanulni a tejhab szívkészítés módszerét, és Mesi segít neki ebben.

Joe reggel lelkiismeret-furdalástól gyötörve megkeresi a butikban Barbit, aki viszont nem akar beszélni Joe-val, mert dolgozik, és különben is zaklatott napja van. Joe elugrik Barbinak kávéért, és ebből visszatérve beleütközik Istvánba, aki megköszöni neki a segítséget. Joe így lebukik Barbi előtt, akivel a főnöke is packázik, eközben Barbi leönti magát kávéval, és még a munkahelyéről is kirúgják.

2019.09.11., Szerda 19:00 és 23:30 - 1600. rész

Bécy nagyon magányos, ami miatt tombol a klubban, Bori elhatározza, hogy cselekszik, Rocky kutya az örök Jolly Jocker, ezért felhívja Lenke nagyit, hogy jöjjön fel. Lenke nagyi meg is érkezik, de egyedül. Mikor kiderül, hogy Rocky kutya eltávozott és Lenke nagyi emiatt jött volna magától is, nem tudják, hogy ezt most hogy mondják el Bécynek.

André egyre rosszabb hangulatban van, mióta szétmentek Orsival, de ezt leplezve André megpróbál laza maradni, és nem tudomást venni a szemrehányásokról, miszerint ő tehet róla, hogy Orsi elköltözött. De André a lelke mélyén önmagát hibáztatja, és azt akarja, hogy Orsi visszaköltözzön a Bécy házba. Roland hiába győzködi, hogy próbálja lezárni az Orsi-sztorit, de André úgy érzi, képtelen rá. Később André tök részegen mindenki előtt megalázkodik Orsi előtt a kávézóban. Mindenért bocsánatot kér Orsitól, sajnálja, amit tett, és könyörög neki, hogy jöjjön vissza hozzá, mert még mindig szereti őt!

Reggel Szilvi elmondja az aggódó anyjának, hogy Gyula megütötte őt, és Angéla elhagyta a barátját, de Szilvi sem tudja, hol van most Angéla. Szilvi elhatározza, hogy kideríti Angéla címét. Gábor kénytelen elkísérni a lányt. De előtte még Gábor elzavarja Gyulát, aki Zsófiánál keresi Angélát. A családsegítőnél Szandra, Szilvi ülősztrájkja ellenére sem árulja el a címet. Mikor a véletlen Szilvi kezére játssza Szandra irodai kulcscsomóját, Gábor ellenkezésének dacára Szilvi titokban megszerzi a húga tartózkodási helyének a címét.

2019.09.12., Csütörtök 19:00 és 23:30 - 1601. rész

Reggel a lakóhajón nagy a felfordulás, amikor betoppan Lili Tedivel. Náluk vészhelyzet van, a gyerek nem maradhat a lakásban, és senki nem ér rá, hogy rá vigyázzon. Végül Orsi felajánlja, hogy ő majd foglalkozik vele. De a Tedivel töltött nap nem könnyű a számára, és amikor meg sem tudja rendesen etetni Tedit, végül minden önbizalma elszáll. Orsi magát vádolja, hogy nem ért a gyerekekhez, de Karesz megnyugtatja, hogy igenis mindent megtett, amit lehetett.

Reggel Borira valaki rányit, amitől a lány halára rémül. Roland összefog Teóval, hogy kézre kerítsék Márkot, mert biztosak benne, hogy ő áll mindezek hátterében. A rendőrségen nem tudnak segíteni nekik, de Roland tűvé teszi a várost Márk után. Ám egyértelmű fenyegetést kapnak, Márk egyik verőembere elmondja, hogy utalniuk kell, ha Borit biztonságban akarják tudni.

Dávid reggel kosarat kap Evelintől, akinek most nincs ideje elmenni vele futni, mert fontosabb dolga van elfoglalt üzletasszonyként a TÉR-ben. Dávidnak rosszul esik, hogy Evelin nem tartja értékesnek Dávid edzői munkáját. Később Dávid a bárban szemtanúja lesz, ahogy egy kamasz testvérpár sört és pénzt akar lopni. Amikor Evelin és Dávid tetten érik a fiúkat, és Evelin rendőrséget akar a srácokra hívni, Dávidnak támad egy ötlete: ahelyett, hogy rájuk uszítják a zsarukat, inkább beviszi edzeni a srácokat magához a DJ Sport Fitneszbe. Dávid azt akarja bebizonyítani Evelin előtt, hogy milyen értékes munkát képes végezni a gyerekek edzőjeként.

2019.09.13., Péntek 19:00 és 23:30 - 1602. rész

Gábor reggel elkíséri az izgatott Szilvit és az anyját, hogy találkozzanak Angélával. Szilvi aggódik, nem érti a testvére reakcióit, rá akarja erőltetni a saját megoldási javaslatait és folyton beszól Gábornak, aki csak békíteni próbál. Amikor később váratlanul Gyula jelenik meg a menedékház előtt, világossá válik, hogy Angélának el kell hagynia egy időre Budapestet, hogy biztonságba legyen Gyulától és hogy egy kicsit ismét magára tudjon találni.

Dávid büszke, amikor jól halad a problémás gyerekekkel a fitneszben. De aztán Joe döbbenten megállapítja, hogy valaki kiürítette a kasszát és a gyanú a gyerekekre terelődik, de Dávid a védelmébe veszi őket. Amikor Evelin rávilágít arra, hogy Dávid naivan látja a dolgokat, Dávid megbántódik, de amikor kiderül, hogy tényleg a fiúk voltak, nagyon csalódott lesz.

Mesi boldog, amikor Tedi velük tölt egy kis időt, és tervezgeti a jövőt. Mesi az anyjának sem hagyja, hogy elrontsa az örömét, amikor azt jósolja neki, hogy a jelenlegi állásával és partnerével sosem lesz valóság a gyerekvállalásból. Mesi igyekszik optimistán arra gondolni, hogy az anyagi nehézségeket majd megoldják.