A császárság kincse 43-47. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárság kincse 43-47. rész tartalma

 

 

2019.09.02., Hétfő 16:25 - 43. rész

A császár csalódottságában egyre többet iszik. Maha nem érti, apja miért nem szereti úgy, mint a másik fiát. Az Anyakirálynő és Bajan tervet szőnek Vang Ju ellen. Hogy az udvarba csalják, követet küldenek hozzá, az ifjú Mahát. Bjong Szu és Tangviszi közben tanakodnak, hogy ki lehet a Sasok Házának ura, akiről már bizonyosan tudják, hogy a palotában él.

2019.09.03., Kedd 16:25 - 44. rész

A császár védené kedvenc hitvesét, de az Anyakirálynő eltökélten próbálja kicsikarni Vang Juból a vallomást, miszerint Ki úrnő volt a cinkosa az állítólagos bűntetteiben. Szüng-Nyáng a kormányzók segítségét kéri Korjó királyának védelmében és elárulja nekik Maha titkát. A császár parancsára a Régens kénytelen berendelni az udvarba cinkosát, a számadókönyv hamisítóját, akit útközben akarnak meggyilkolni, nehogy ellenük valljon. Ám tervük kudarcba fullad.

2019.09.04., Szerda 16:25 - 45. rész

Ta-Tal tanácsos elterjeszti Vang Ju halálának hírét, csakhogy a tetemet hiába keresik. Miután rájön, hogy Bej Szuék kimenekítenék a sebesült királyt, a segítségükre lesz. Mivel többen is ragaszkodnak hozzá, hogy a császár megnevezze utódját, a császárné javasolja, hogy a két kis herceg mérje össze tudását. Ki úrnő ennek kapcsán akarja leleplezni a néhai császárné titkát, és ehhez szüksége lenne Jon Vára. Csakhogy a császárné közbelép. Ki úrnő végre megtudja, pontosan ki is Maha.

2019.09.05., Csütörtök 16:25 - 46. rész

A császárné által felbiztatott Jom Bjong Szu Maha elleni merényletét Ki úrnő akadályozza meg. Az Anyakirálynő és a Pajan megpróbálják őt gyanúba keverni, csakhogy a merénylőtől bizonyíték maradt nála és még Szo udvarhölgy is az ő igazát bizonyítja. Végül a császár is megtudja, hogy Maha nem a fia, de persze a valódi szüleinek személyét nem árulja el hitvese. Vang Ju ismét elveszít egy barátot.

2019.09.06., Péntek 16:25 - 47. rész

A császár a történtek ellenére is ragaszkodik a Régenshez, aki ettől vérszemet kapva igyekszik eltávolítani minden Ki úrnőhöz közel álló hivatalnokot. Az udvarból elküldött Mahát Vang Ju vigasztalja, de úgy dönt, hogy csak Korjóba érve árulja el neki, hogy ő az apja. A gyengélkedő császár helyett Ki úrnő veszi kezébe a birodalom irányítását. Szo udvarhölgy be akarja avatni a császárt Maha családi titkába.