A hegyi doktor újra rendel 10. évad, 11-14. rész tartalma

ˆhirdetés

A hegyi doktor újra rendel 10. évad, 11-14. rész tartalma

 

 

2019.08.21., Szerda 19:10 - 10. évad, 11. rész, 137. epizód

Az utolsó út - 1.

Pia és Jan látszólagos tökéletes harmóniában érkeznek kirándulni. Ám sajnos mindketten végstádiumú betegek, akik a bakancslistájukat akarják teljesíteni. A kalandos Pia, aki súlyos immunhiányban szenved szeretne felmászni arra a hegyre, amit gyermekként végig csodált. Jan agydaganatban szenved, de szeretné kiélvezni utolsó hónapjait szerelmével. Amikor Pia összeesik Gruber doktor látja el, aki egyben Jan vizsgálatait is elrendeli. A férfiról kiderül, hogy meg fog gyógyulni, mert a daganata zsugorodni kezdett. Vajon hogyan reagál Pia a meglepő hírre?

2019.08.22., Csütörtök 19:10 - 10. évad, 12. rész, 138. epizód

Az utolsó út - 2.

Jan először megpróbálja eltitkolni az igazságot Pia elől, ám így értékes időt veszít. Később rászánja magát és elmond mindent, amire Pia egy hirtelen szakítással reagál. Sajnos a nő nem jut messzire, rosszul lesz majd kórházba szállítják. A szerelmesek újra kibékülnek és bár a nő napjai meg vannak számlálva, feljutnak a hegycsúcsra, ahol bekövetkezik a legrosszabb. Jan később aláveti magát a kezeléseknek. Martin és Anne a vártnál is közelebb kerül egymáshoz.

2019.08.23., Péntek 19:10 - 10. évad, 13. rész, 139. epizód

Elutasítás - 1.

Anne boldogsága határtalan, még Martin másképp viszonyul a történtekhez. Gruber doktor új betegét különös tünetek gyötrik. A férfi felesége ápolónő, ezért nagy erőkkel szeretné irányítani a kezelést. Furcsa összejátszások kezdenek körvonalazódni a leletek alapján. A férfi szervezetébe különös hatóanyagok kerülnek, és már csak az a kérdés, hogy ki adja be mindezeket.

2019.08.24., Szombat 16:55 - 10. évad, 14. rész, 140. epizód

Elutasítás - 2.

Gruber doktor egy vacsora mellett hallgatja meg a kiábrándult nő panaszait. Martin emiatt nem megy el a közös randira, Anne pedig meg is bánja az újabb erőfeszítéseket. A beteg férfi kis híján meghal, ám Gruber doktor az utolsó pillanatban rájön mit is szedhetett be. Amíg ki nem derül az igazság a feleségét gyanúsítják. Később bebizonyosodik, hogy mindent a férfi tett, mert figyelmet és törődést akart. A házaspár útjai elválnak. Anne végleg kiakar szállni a gazdaságból.