A hegyi doktor újra rendel 10. évad, 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

A hegyi doktor újra rendel 10. évad, 6-10. rész tartalma

 

 

2019.08.12., Hétfő 19:10 - 10. évad, 6. rész, 132. epizód

Vissza az életbe - 2.

Lechner úr nem hajlandó együttműködni, márpedig ez egy esetleges bénulást is maga után vonhat. A professzor még maga Weiss asszony kérését is visszautasítja. Az operáció elkezdődik, ám a férfi félúton mégis felajánlja segítségét. A műtét jól sikerül és a nő hamar felépülhet, hála Lechner úrnak. Martin véget vet a kapcsolatának Rikevel. Lukas a hír hallatán nyom nélkül eltűnik. Martin egy hegytetőn talál rá, ám lecsúszik egy lejtőn. Lukas ahelyett, hogy segítene a sérült férfin, egyszerűen magára hagyja.

2019.08.13., Kedd 19:10 - 10. évad, 7. rész, 133. epizód

Vér és víz - 1.

Anne közbenjárásával sikeresen megtalálják Martint és kórházba szállítják. Sérülése szerencsére nem túl komoly és persze azonnal munkába is áll. Új betege, Alina depresszióban szenved anyukája halála óta. Az apjával és új családjával él, ám az egyik nap öngyilkossághoz folyamodik. A lány rengeteg gyógyszert vesz be, majd eszméletét veszti. A következmények még ennél is súlyosabbak, ugyanis a kisöccse is ugyanabból a pohárból iszik, így ő is kórházba kerül.

2019.08.14., Szerda 19:10 - 10. évad, 8. rész, 134. epizód

Vér és víz - 2.

A történtek után mindkét gyermek szervkárosodást szenved. Az egyetlen esély a májtranszplantáció, mivel az állapotuk gyorsan romlik. Donorként az apa, Daniel jöhet szóba, ám csak az egyik gyermekét tudja megmenteni. Felesége, Petra arra kéri, hogy a kisfiukat mentse meg. Daniel fejében még az öngyilkosság gondolata is megfordul, amikor Martinnak támad egy ötlete. Az új típusú eljárás után mindkét gyermek meggyógyul. Később Martin újra hazalátogat.

2019.08.15., Csütörtök 19:10 - 10. évad, 9. rész, 135. epizód

Csillagos ég - 1.

Martin Gruber egy kis idő elteltével újra elhagyja a családi házat. Családja mindent megtesz annak érdekében, hogy maradjon, ám a doktor hajthatatlan. Teendője most is akad, hisz az egyik páciensével közölnie kell, hogy menthetetlen beteg. Thomas, a szenvedélyes asztrofizikus leukémiában szenved. Szerelme, Lisa képtelen elfogadni a diagnózist, amíg egy hirtelen jött autóbaleset mindent megváltoztat. Lisa nem emlékszik vissza az elmúlt egy év történéseire.

2019.08.16., Péntek 19:10 - 10. évad, 10. rész, 136. epizód

Csillagos ég - 2.

Lisa visszatér a szüleihez, annak ellenére, hogy kapcsolatuk régóta nem felhőtlen. Az elszakadás oka az volt, hogy a szülők nem fogadták el lányuk választottját. Szerelme támogatása nélkül Thomas állapota egyre csak romlik. Ugyebár a szerelem minden akadályt legyőz, ezért Lisa lassan felkutatja a múltját és emlékezni kezd. A kórházban már a békülésé lesz a főszerep. Anne elköltözne a birtokról Martin kedvéért.