Elif - A szeretet útján 3. évad, 69-73. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 69-73. rész tartalma

 

 

2019.08.26., Hétfő 15:35 - 3. évad, 69. rész

Yusuf ráveszi Meleket, hogy üljenek le, és beszéljenek. Elmondja neki, amit megtudott Ümitről, de Ümit titokban kihallgatja őket. Melek nem akar hinni Yusufnak. Ümit később egy késsel megfenyegeti Yusufot, hogy hagyja békén Meleket, de Yusuf leszereli, és most ő fenyegeti börtönnel Ümitet, hogy hagyja békén Meleket. A kórházban észre veszik, hogy Ümit eltűnt, és szólnak Selimnek. Ümit elmegy Arzuhoz, és könyörög neki, hogy bocsásson meg, de Arzu hallani sem akar róla. Ümit hazamegy és leissza magát. Másnap Selim meglátogatja Ümitet, aki azt hazudja, hogy azért szökött meg a kórházból, mert az anyja halálának évfordulója volt, és elment a sírjához. Yusuf megint figyelmezteti Meleket, hogy Ümit ártani akar neki.

2019.08.27., Kedd 15:35 - 3. évad, 70. rész

Inci elkíséri Elifet az iskolába, hogy segítsen fogadott nővérének és Taylannak a robot feltaláló tanulmányi versenyben. Inci azonban fiatal kora miatt hamar elunja a tanórákat, így inkább kimegy az udvarra játszani, ahol azonban Göngür és Cavit már várják őt. A két férfi emberrabló, akiket Arzu bérelt fel Elif elrablására, azonban a férfiak összekeverték Incivel, így húgát rabolták el. Szerencsére Yusuf észreveszi, hogy mi történt és a két férfi nyomába ered – mit sem sejtve arról, hogy Elif is elbújt az autójában.

2019.08.28., Szerda 15:35 - 3. évad, 71. rész

Inci nagyon megijed, mikor meglátja, hogy az emberrablók főnöke Tugce anyukája, Arzu. Az asszony sem örül Inci látványának, mivel Elifre számított, így a tévedés miatt inkább úgy dönt, hazamegy, az emberrablókra bízva Inci sorsát. Cavit úgy dönt, hogy kénytelenek megölni a lányt, hiszen az látta az arcukat, és már Güngört is maga mellé állítja, mikor Yusuf megérkezik, és megmenti Incit. Mikor rendőrt hívna Cavit felhívja a figyelmét rá, hogy főnökük, akinek kilétét titkolja Yusuf elől mennyire veszélyes ember. Ezért hát Yusuf nem hív rendőrt, és a lányokat is arra kéri, hogy míg lezárja a nyomozást senkinek ne beszéljenek a történtekről.

2019.08.29., Csütörtök 15:35 - 3. évad, 72. rész

Asuman egyedül van otthon, amikor Ümit megjelenik. Bezárja Asumant egy szobába, és úgy várja Arzut. Később Arzu megint elküldi, erre Ümit eltör egy üres borosüveget, és a nyakához tartja a cserepet. Azt mondja Arzunak, ölje meg őt, és akkor eltűnik az életéből. Végül Arzu elveszi a törött üveget, és elküldi Ümitet. Elif és Inci a szobában beszélgetnek arról, amit Yusuf mondott nekik. Melek meghallja őket, de ők nem mondják el az igazat. Melek arra gyanakszik, hogy Yusuf rájuk ijesztett. Yusuf rájön, hogy van még egy szereplő a történetben, mert kétli, hogy Ümit raboltatta el a gyerekeket.

2019.08.30., Péntek 15:35 - 3. évad, 73. rész

Orhan azt javasolja Yusufnak, hogy menjenek el a rendőrségre, de Yusuf fél, hogy akkor Elifnek baja esik. Orhan végül csak rábeszéli, hogy menjenek el egy rendőr barátjához. Tülay összefut a szomszédos lánnyal, és beülnek beszélgetni egy kávézóba. Tülay titokban felhívja Veyselt, hogy mintha véletlenül tenné, hozza el Muratot a kávézóba, és ismertessék össze Aylával. Így is történik, és végül Veysel és Tülay magukra hagyják őket. Murat nem lelkesedik, de Ayla annál inkább. Emrah úr visszahívja Zeynepet dolgozni, és ő el is fogadja, ám aggódik, hogyan mondja el Selimnek.