Elif - A szeretet útján 3. évad, 79-83. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 79-83. rész tartalma

 

 

2019.09.09., Hétfő 16:00 - 3. évad, 79. rész

Miután Selim és Melek hazaérnek, Elifet gyorsan ágyba fektetik, hogy kipihenhesse, és főleg elfelejthesse az átélt izgalmakat, azonban a kislány úgy tűnik nehezen felejti el, hogy ismét elrabolták őt. Selim szíve szerint megkeresné Arzut, és – az általa felelősnek gondolt – Yusufot, azonban Zeynep lebeszéli erről, meggyőzi, hogy várjon reggelig, majd akkor együtt elmennek a rendőrségre feljelentést tenni. Eközben Yusuf kórházban fekszik, mivel a fejsérülése súlyosabb, mint azt ő gondolta, Arzu és Ümit pedig a ruháikat pakolják, hogy Kijevbe szökhessenek.

2019.09.10., Kedd 16:00 - 3. évad, 80. rész

Yusuf elmegy Arzuhoz, és kérdőre vonja. Végül meg is fenyegeti, hogy hagyja békén Meleket, mire Arzu kifakad, hogy ő mindent elvett tőle, még a lányát is. Ümit úgy dönt, hogy ideje elszökniük Arzuval. Orhan meglátogatja Yusufot, aki persze nincs a kórházban. Egy nővér elmondja neki, hogy Yusuf hazamehet. Melek rábeszélje Elifet, hogy aznap maradjanak otthon mindketten. A reggelinél Aliyével arról beszél, mennyire félti Elifet Yusuftól, és Elif ezt véletlenül meghallja. Incivel azon morfondíroznak, hogyan győzhetnék meg Meleket arról, hogy Yusuf jó ember, és végül úgy döntenek, elszöknek.

2019.09.11., Szerda 16:00 - 3. évad, 81. rész

Selim még mindig Yusufot keresi, de nem találja. Arzu szörnyen érzi magát Ümit anyjánál, de Ümit inkább mulat rajta. Elif és Inci a buszmegállóhoz mennek, de egy kereszteződésnél nem tudják merre tovább. Yusuf épp akkor ér oda, mert meg akart győződni róla, hogy Elif jól van. Hazaviszi a lányokat, de Selim épp akkor érkezik haza, és elviszi Yusufot a rendőrségre. Selim később felhívja Meleket, hogy jöjjön be ha feljelentést akar tenni Yusuf ellen. Asuman hazaér, és nem találja otthon Arzut.

2019.09.12., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 82. rész

Rabia pénzt ad Asumannak, aki felhívja két barátnőjét, hogy segítsenek neki bevásárolni és készülődni. Rabia felhívja Erkutot, és elmondja neki, hogy Asuman beteg. Erkut gyanakodni kezd. Murat megjelenik a birtokon, és Zeynep nyit ajtót neki. Zeynep elmondja, hogy mi történt, de Murat nem hiszi, hogy Yusuf bűnöző lenne, és Zeynep is kételkedni kezd. Végül Yusufot fogdába zárják. Asuman épp a barátnőivel készülődik, amikor megjelenik Gonca és Erkut. Miután a lányok elmennek Gonca el akarja küldeni Asumant a háztól, de Erkut rábeszéli, hogy hadd maradjon. Gonca szolgálóként ott tartja Asumant, és később kikérdezi, mit tud Arzuról.

2019.09.13., Péntek 16:00 - 3. évad, 83. rész

Melek elmondja Elifnek, hogy másnap sem kell iskolába mennie, de ő nem örül ennek. Szeretne suliba menni és beszélni Yusuffal. Remziye elmondja Ümitnek, hogy szerinte Arzu nem jó feleségnek. Arzuval is csipkelődik, és ő egyre kevésbé viseli jól. Másnap Selim elmondja Zeynepnek, hogy nem bízik a főnökében, és megkéri, mondjon fel, ha bármi baj történik. Gonca csúnyán bánik Asumannal, aki úgy dönt, felhívja Arzut. Végül sikerül beszélnie vele, és elmondja neki, hogy haza kell jönnie. Arzu kiszökik, hazamegy, és megtudja, hogy Gonca és Erkut beköltözött. Selimnek megbeszélése van, ami nem megy zökkenőmentesen Ümit nélkül.