Megtörve 60-64. rész tartalma

ˆhirdetés

Megtörve 60-64. rész tartalma

 

 

2019.09.02., Hétfő 14:45 - 60. rész

Meral szeretne megváltozni, és viszonozni Cemre segítségét, de azért ezt gondolni könnyebb, mint megtenni. Kadir megtalálja Ahmedet, a gazdasági osztály vezetőnyomozóját, akit kis híján megölnek Canzis emberei. Zeynep váratlanul megjelenik a rendőrségen, hogy a kapitány segítségét kérje, aki megdöbben, amikor megtudja, hogy Canzis nem más, mint Kadir apja, ráadásul Kadir épp fogva tartja.

2019.09.03., Kedd 14:45 - 61. rész

Canzis elégedett, mert egy ügyes cselnek köszönhetően sikerül megőriznie az inkognitóját, így továbbra sem tudja senki, kivéve Zeynepet és Velit, hogy ki is ő valójában. Cemre az apja temetése után elárulja Belmának és Demírnek, hogy ne reménykedjenek az örökségből semmire, mivel bizonyítékai vannak arra, hogy összejátszottak, és ezt elküldi a bíróságra. Demír dühében Belmát okolja mindenért, aki cserébe megfenyegeti. Váratlanul Yakup a segítségére siet. Ahmed a kihallgatáson bosszúból azonosítja Canzist.

2019.09.04., Szerda 14:45 - 62. rész

Canzis fotóját az összes újság lehozza, ezért taktikát kell váltania. A rendőrség megtalálja Yakupot az égő házban, aki a halálán van. Kadir arra gyanakszik, hogy Meral gyújtotta fel a házat, ezért behozatja a lányt kihallgatásra a rendőrségre. Canzis ügyfelei megrémülnek a nyilvánosságtól, és megpróbálják megszakítani az üzleti kapcsolatukat. Veli kezd becsavarodni, ezért Zeynep figyelmezteti, hogy keressen másik orvost. Kerem és Cemre boldogok együtt, és közös terveket szőnek.

2019.09.05., Csütörtök 14:45 - 63. rész

Zeynep aggódik Kadirért, aki megszállottan üldözi Canzist. Egy trükkel ráveszi, hogy este látogassa meg abban bízva, hogy elmennek együtt közösen vacsorázni. Demir végleg lemond Belma segítségéről, és meggyőzi Meralt, hogy ha szövetkeznek, együtt elérhetik a céljukat. Meral visszaszerezheti Keremet, ha sikerül félreállítani Cemrét, ami Demirnek is jól jönne. Canzis felkeresi Asiyét, hogy számon kérje, miért hazudta azt Kadirnak, hogy az apja elhagyta. Kerem és az apja között egyre jobb a viszony.

2019.09.06., Péntek 14:45 - 64. rész

Kadir lenyomoztatja az anyja múltját, és rájön, hogy mit titkolnak előle. Teljesen felhergeli magát, amikor kiderül, hogy az apja volt az, aki elrendelte a családja halálát. Úgy tűnik, hogy Meral segíteni próbál, és elárulja Keremnek, hogy mit tervez Demir. Cemre észreveszi, hogy egy férfi már a temetés óta követi őt, és találkozni akar vele. A férfi azt állítja, hogy jól ismerte Cemre anyját, és az a gyanúja, hogy Cemre nem is Szelim lánya. Demir túszul ejti Cemrét az autójában. Veli és Kadir ugyanabba a csapdába esnek.