Megtörve 65-69. rész tartalma

ˆhirdetés

Megtörve 65-69. rész tartalma

 

 

2019.09.09., Hétfő 14:50 - 65. rész

Kadir idegösszeomlást kap, amikor Canzis a szeme láttára lelövi az anyját, Asiyét. Veli értesíti a rendőrkapitányt Kadir állapotáról, aki kétségbeesett helyzetében Zeynep segítségét kérje. Nem is sejti, hogy Canzis őt is túszul ejtette, hogy ő és Veli bebizonyítsák, melyikük szereti jobban Zeynepet. Veli elárulja Kadirnak, hogy Szelim azért ölte meg magát, hogy Canzis az élete végéig védelmezze Cemrét. Kadir úgy véli, ha sikerül megtalálniuk Demirt és Cemrét, akkor rajtuk keresztül eljutnak Canzishoz, mielőtt letelik a 24 óra.

2019.09.10., Kedd 14:50 - 66. rész

Kadir és Kerem szövetkeznek Velivel, aki szintén szeretné megtalálni Demirt. Biztosak benne, hogy a férfi elvezeti őket előbb Cemréhez, aztán pedig Canzishoz. Váratlanul éri őket, hogy Cemre eltűnik a lakásból. Belma épp a lakásban rejtőzik, és szemtanúja lesz, ahogy három férfi elviszi Cemrét. Zeynep élete veszélyben van.

2019.09.11., Szerda 14:50 - 67. rész

Kerem és Kadir megtalálják Canzis rejtekhelyét, de a mentőakció balul üt ki. A tűzharcban Cemre súlyosan megsérül, és életveszélyes állapotban kórházba kerül. A több órás műtét közben megjelenik Meral és Belma is, akik ugyanúgy aggódnak. Canzis új rejtekhelyre viszi Zeynepet, akinek már csak 3 órája van hátra. Veli mindent megígér Canzisnak, csak hagyja életben Zeynepet.

2019.09.12., Csütörtök 14:50 - 68. rész

Canzis ravasz játékot játszik, megpróbál mindenkit egymás ellen fordítani. Dühíti, hogy Kadir ennyire kötődik egy nőhöz, és ahelyett, hogy az apja nyomdokaiba akarna lépni, az életét is feláldozná Zeynepért. Megpróbálja elérni, hogy Kadir mondjon le Zeynep életéről, és álljon az oldalára. Veli figyelmezteti Kadirt, hogy ha lelövi az apját, akkor Canzis terve sikerrel jár. A rendőrkapitány kérésére nyomkövetőt szerelnek fel Kadir autójára, amit Veli is kihasznál.

2019.09.13., Péntek 14:50 - 69. rész

Kadirnak sikerül megállítania a számlálót a Zeynepre szerelt bombán, de hatástalanítani nem tudják. Canzis ugyanis szándékosan tervezte így, arra számítva, hogy Kadir is a bomba fogságába esik. Kiderül, hogy csak egyikük menekülhet meg, és Kadirnak kell döntenie. Veli üldözőbe veszi Canzist, akit váratlanul ér, hogy rászedték. Cemre egyre jobban van, ám amikor megtudja, hogy Zeynep mekkora bajban van, megpróbálja elhagyni a kórházat.