Éjjel-nappal Budapest 1603-1607. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1603-1607. rész tartalma

 

 

2019.09.16., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1603. rész

Tamara ijesztő hívást kap a kórházból, és azt hiszi, hogy az anyja élete veszélyben van. De amikor odaér, Gyöngyi zavartan bevallja, hogy csak egy relatív ártalmatlan szex balesetről volt szó. Tamara megtudja, hogy az anyja rendszeresen ismerkedik online. Később összetűzésbe keveredik Tivadarral, aki be akarja vezetni őt és Szofit a randi applikációk világába.

Reggel üzit kapnak Lalikától, mindenki nagyon lelkes lesz, Lali vidám, barna, élvezi az életet, munkát vállalt Cipruson, még egy darabig nem jön haza, de mindenkit szeret és csókoltat.

Gábor elkedvetlenedik, hogy a legjobb haverját nélkülöznie kell, mire Joe-nak elege lesz abból, hogy itt már megint depi van, és úgy dönt, hogy ma lelépnek a fiúkkal valami közös programra, ahol mindenki nagyon jól érzi magát, kiengedik a fáradt gőzt. Közben Gábor véletlenül elkotyogja a fiúknak, hogy lefeküdt Nikivel, de kéri, hogy ezt a lányoknak ne mondják el. Este elmennek együtt hamburgerezni, ahol viszont Niki kotyogja el Alessziának a titkukat, amit az éppen ott dolgozó Szilvi meghall, és óriási balhé kerekedik az ügyből…

Milán nem tudja elfogadni a KMTM Records végét. Amikor megzavarja Bella közös munkáját a HŐSÖK-kel és a HŐSÖK mindenestül kihajítja őt a hangstúdióból, akkor Milánnak újra eszébe jut egy emlékfoszlány. A kidobó ember ugyanis “majomnak” nevezi őt, ahogy annak idején a HŐSÖK partiján is tette. Milán felzaklatódva mesél Karesznek és Bellának az új nyomról, de ők csak fáradtan legyintenek. Milán felkeresi a bulin zenélő DJ-t ,és megtudja tőle, hogy Milánnak megvolt Bella albuma egy pendrive-on.

2019.09.17., Kedd 19:00 és 23:30 - 1604. rész

Milán kétségbeesik, mert a Bella dalait tartalmazó pendrive továbbra sem kerül elő. Bella és ő állandóan veszekednek, és igyekeznek az éjszaka történéseit összerakni. Újabb nyom kerül elő, és Milánnak is eszébe villan néhány emlékkép: eszébe jut, hogyan védte meg őt Bella az exe előtt, és hogy mennyire szívbemarkoló beszélgetést folytattak, mikor Bella elkeseredett. Milán most már látja, miért kerülhetett közelebb Bellához, de amikor beszélni szeretne vele erről, és békét ajánl, Bella durván visszautasítja.

Szilvi reggel beállít az albérletbe, hogy elhozza a maradék cuccait, de mikor meglátja Nikit, felképeli. Gábor és a többiek ezen teljesen kiakadnak, de Gábor végül megbeszéli Szilvivel a kapcsolatukat és Szilvi hajlandó a békülésre. Mivel Szilvi ragaszkodik, hogy valahogy „ünnepeljék” meg a békülést, ezért a többiekkel együtt elmennek kikapcsolódni.

Szofi reggel még mindig Tivadar társkereső alkalmazásán viccelődik, és egyetért abban Tamarával, hogy ők sosem használnának ilyesmit. De amikor Szofi rájön, hogy Tivadar segítségével Tamara titokban mégis regisztrált, és létrehozott egy dögös profilt, ő is elgondolkodik a dolgon. Szofinak esze ágában sincs örökké elmúlt házasságát siratni, miközben Tamás és Flóra a fodrászatban csókolózik. Szofi végül erőt vesz magán, és ő is regisztrál.

2019.09.18., Szerda 19:00 és 23:30 - 1605. rész

Tamás gondolatai egyfolytában a munkája körül járnak, ezért elfelejti, hogy ma van Flóra születésnapja, és elmulasztja reggel felköszönteni. Amikor a telefonja emlékezteti a dátumra, mindenképpen szeretné jóvátenni a mulasztását. A szűkös anyagi lehetőségei ellenére meglehetősen sok pénzt ad ki egy különleges ajándékért. Sajnos Arnold ugyanazt az ajándékot szerezte be Flóra számára. Tamás erre meggondolja magát, és továbbra sem köszönti fel Flórát. Tamás azon töri a fejét, hogy mivel tudná jóvátenni a mulasztását. Közben Tamás beszél Joe-val, aki egy ötletet ad neki.

Milán arra jön rá, hogy Bella egész klassz csaj. Megbeszélik dolgaikat, kibékülnek egymással, és még azt is belátják, hogy néha igazságtalanul bánnak a másikkal. Később Milán taxis-műszakjába indul, közben egy fontos emlékkép villan fel a fejében. Este Mesi a rossz kedve okáról faggatja Milánt, aki fájó gyomrát hibáztatja.

Bori reggel nagyon kiborul, amint kiderül számára, hogy Roland más nővel álmodott. Addig nem hagyja békén férjét, míg Roland el nem mondja, hogy a nő az álmából tulajdonképpen a TÉR bár egyik törzsvendége. Bori borzasztóan felháborodik a dolgon, és veszekedésbe torkollik az ügy. Közben Roland kelletlenül mesél Gábornak a feleségével zajlott esetükről, amin Gábor igencsak jól szórakozik. Bori nem bírja ki, és délután a TÉR-ben megismerkedik a lánnyal. Ám ekkor megtapasztalja, hogy Hajni egy iszonyatosan irritáló törzsvendég, aki mindent és mindenkit lefikáz a bárban, különösen Rolandot veti meg. Végül Bori az, aki feldühödik az elviselhetetlenül viselkedő vendégen, és megvédi Rolandot.

2019.09.19., Csütörtök 19:00 és 23:30 - 1606. rész

Tamás reggel nagyon bedobja magát, mert lelkifurdalása van, amiért előző nap elfelejtette Flóra születésnapját. Kibékülnek, és szenvedélyes együttlét veszi kezdetét, ám Flóra sérülést szenved. A lány hősiesen próbálja tablettával enyhíteni a fájdalmait, és elmegy dolgozni. A fodrászatban aztán már olyan erősek lesznek a fájdalmai, hogy pont Szofi előtt fakad sírva.

Bella szörnyen aggódni kezd, amikor Milán a hasfájása miatt elájul. Miközben Mesi elviszi őket Milán taxiján a kórházba. Ott kiderül, hogy Milán lenyelte az USB-t Bella dalaival, Bella először megdöbben, majd dühös lesz. Miközben kiveszik Milán gyomrából az USB-t, Mesi sejteni kezdi, hogy Milán beleszeretett a lányba.

Bence reggel rajtakapja Vandát, hogy ott aludt a tetoválószalonban: kiderül, hogy a lány elvesztette az albérletét, ami a műterme is volt egyben. Vanda közli, hogy felvett két új embert próbaidőre, és Bence attól tart, hogy esetleg nem az ő helyére keres-e új embert. Később Vanda megzsarolja Bencét, hogy találjon neki szállást. Bence beköltözteti Vandát a Bécy házba, és kelletlenül teljesíti minden kívánságát. Karola figyelmezteti Bencét, hogy ne hagyja magát ugráltatni.

2019.09.20., Péntek 19:00 és 23:30 - 1607. rész

Bella önfeledten ünnepli, hogy az elveszettnek hitt számai végül mégis előkerültek. Közben nem tudja magába fojtani a csipkelődő megjegyzéseket azzal kapcsolatban, hogy Milán milyen hülyeséget csinált. Mivel a KMTM ily módon meg van mentve, Bella azzal a szándékkal megy el ÉK-hez, hogy elküldje a francba és beolvasson neki. ÉK szidalmazni kezdi, ami Bellában felidézi, hogy a férfi azon a bizonyos éjszakán is csúnyán letámadta és szidalmazta őt. Bella kiosztja az exét, és örökre megszakít vele mindenfajta kapcsolatot. Bellának hirtelen bevillan, hogy Milán miért is nyelte le a pendrive-ot: Bellát ugyanis annyira elbizonytalanította ÉK mocskolódása, hogy majdnem tönkretette az addigi munkáját.

Tamás reggel teljesen megalázottnak érzi magát, amikor az egyik ügyfele kijelenti: Tamás megjelenése szerinte túl laza ahhoz, hogy vezető pozícióban legyen. Ráadásul később Flóra bevallja neki, hogy neki is hasonló a véleménye, és Tamásnak valóban többet kellene adnia a külsejére. Tamás ezen megbántódik, de hagyja magát rábeszélni, hogy feldobja a ruhatárát, és ezzel változtasson az öltözködési stílusán. És bár Flóra nagyon elégedett a barátja új outfitjével, Tamásnak először meg kell barátkoznia a változással.

Gábor reggel még mindig nem éri el Szilvit, pedig szeretne vele mindent megbeszélni. Gábor felkeresi Szilvi anyját, aki érzékelteti vele, hogy Szilvi a megcsalás miatt megy el és tényleg elmegy. Szilvi a búcsúzáskor feloldozza Gábort, aki most végre tényleg megkönnyebbül.