Éjjel-nappal Budapest 1608-1612. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1608-1612. rész tartalma

 

 

2019.09.23., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1608. rész

Bence reggel morcos hangulatban dolgozik a szalonban, Vanda is cseszegeti. Hogy a hete ne induljon végérvényesen szarul, váratlan vendégeket kap a szalonban. Ákos, Norbi, Kata és Dzseni toppannak be, akik Bence gyerekkori barátai Bajáról. Bence először azt hiszi, hogy ez csak villámlátogatás, ám később egy baráti sörözés közben kiderül, hogy a két srác nyelvet tanulni jött fel, amire a szüleik kötelezték őket. Ákost pedig követe a barátnője Kata, aki szintén a srácokkal tanul, Dzseni édesanyja pedig ápolónői állást kapott a városban, így ő is költözik. Bence nagyon megörül, hogy végre lesznek igazi barátai, és nem csak balhés arcok.

Flórát váratlanul meglátogatja a régi iskolai barátnője, Anna, akivel habár mindig is jóban voltak, a lány részéről mindig volt egyfajta verseny, hogy mindig, mindenben ő a jobb. Flóra a viszontlátás öröme mellett, be akarja bizonyítani Annának, hogy ő is vitte valamire az életben, és először az otthonukkal próbálja lenyűgözni Annát, majd mikor az a sikeres férjével dicsekszik, Flóra fel akarja vele venni a lépést, és azt állítja, hogy Tamás, Budapest legnagyobb, és legmenőbb klubjának a tulajdonostársa. Ráadásul meghívja őket a klub VIP részlegébe Tamás kontójára.

Joe és Dávid reggel egymásnak ugranak a teremben, mikor tönkremegy a zuhany, és Joe Dávidot okolja, mert Dávid nem hívta ki a vízvezeték szerelőt, hiába kérte Joe napok óta. Miután apa, és fia kidühöngik magukat, próbálják valahogy vinni a boltot. Ám miután a feszültség cseppet sem csillapodik, Joe mérgesen, és frusztráltan bezárja aznapra a termet. Az albérletben később Joe rájön, hogy megígérte Dávidnak, hogy rendbe hozza a kocsiját, amire este szüksége lesz, hogy randizhasson Evelinnel. De mivel Dávid a veszekedésük miatt makacsul visszautasítja Joe segítségét, ő is befeszül, és mérgében hagyja, hogy akkor Dávid próbálkozzon egyedül. Dávid kétségbeesik, amikor sikertelenül próbálja megjavítani az autót, és még Evelin sem tudja meggyőzni, hogy lépje át a saját árnyékát, és kérjen bocsánatot, és segítséget az apjától.

2019.09.24., Kedd 19:00 és 23:30 - 1609. rész

Ákos és Norbi teljesen kikészülve ébrednek a tegnapi bulizásból, ahol Norbinak megsérült a lába. Ákos ráveszi, hogy menjen el orvoshoz, de erről fájdalmasan felidéződik benne a saját sérülése, ami véget vetett a focista karrierjének. Mivel meg volt győződve róla, hogy már menthetetlen, Ákos soha nem végeztette el az utolsó kontrollvizsgálatot, és hallani sem akar róla, amikor az orvos érdeklődik az állapota felől.

Alessziára mély benyomást tesz az egyik vendége, Heléna, aki egy nagyon márkás táskával állít be a fitnesz terembe. Szeretne ő is ilyen cuccokat birtokolni, és azt is gyorsan észreveszi, hogy Helénának fontos munkája van. Mivel Helénát egyfolytában hívogatják, otthagyja az órát, a táskáját viszont a recepción felejti. Alesszia még pont elkapja a taxival távozni készülő Helénát és visszaadja neki a táskát, aki hálásan elmondja, ez a főnökasszonyáé. Amikor Alesszia meghallja, hogy Heléna egy divattervezőnek, Stefinek az asszisztense, le van nyűgözve. Ezért aztán spontán elvállalja a munkát, amit Heléna kínál fel neki.

Karesz reggel még Milán és Bella biztatására teljesen belelovalja magát az esti zenei anyag bemutató buliba, ezért az utolsó pénzén italokat, ételeket rendel. Mesi azonban megijed a kiadásoktól, és hogy anyagilag ilyen rosszul állnak és határozottan kéri Kareszt, hogy a családja érdekében mondjon le a zenei karrierjéről. Karesz magába száll, és végül úgy határoz, végleg feladja a KMTM Recordsot. A döntést meghatja Mesit, Bellát és Milánt viszont felhergeli.

2019.09.25., Szerda 19:00 és 23:30 - 1610. rész

Ákossal reggel madarat lehetne fogatni örömében, hiszen végre megkapta az engedélyt, hogy újra focizzon. Norbi buzdítására mindjárt be is száll a Margitszigeten focizó srácok közé. Kezdetben kimondottan élvezi a játékot, de hamarosan azzal szembesül, hogy a lábát óvva igyekszik kerülni a párharcot. Egy őt ért szabálytalanság után teljesen kiakad, és dühösen otthagyja társait. Hiába gyógyult meg a lába, Ákos rájön, hogy többé már képtelen úgy focizni, mint régen, ugyanis nagyon fél egy esetleges újabb sérüléstől.

Milán reggel Bella mellett ébred az éjszakai szex után. Akaratlanul is csalódott lesz, mikor nem alakul ki köztük egy beszélgetés. Bellát Pécsről keresik telefonon, és Milán felháborodására úgy dönt, elköltözik Budapestről, és Pécsett próbálja ki magát, mint rapper. Miközben Karesz támogatja Bellát a döntésében, Milán nem akarja, hogy a lány egyszerűen csak úgy lelépjen, és felajánlja neki, hogy elkíséri őt. Bella visszautasítja Milán ajánlatát, és egyértelműen tisztázza vele, hogy a szex csupán egyszeri alkalom volt. Bella kijelentésével megbántja Milánt.

Alesszia reggel ledöbbenve veszi észre, hogy a divattervezőtől kapott ruha borzalmas állapotban van. Alesszia megpróbálja visszaállítani a ruha eredeti állapotát, de hiába, nem tudja megvarrni. Alesszia a legrosszabbra számítva elmegy Stefi showroomjába. De Stefi egyáltalán nem veszi zokon a történteket, ellenben megkéri Alessziát, hogy segítsen neki a gyerekével kapcsolatban – mivel Heléna cserben hagyta őt. Alesszia megkönnyebbülve megoldja a dolgot.

2019.09.26., Csütörtök 19:00 és 23:30 - 1611. rész

Ákos reggel már ingerült, mert a régi edzője hívja vissza focizni. Ákos elgondolkodik, de fél. Lát pár focizó srácot, és eszébe jut a gyerekkora, és hogy mindig futballsztár akart lenni, és elhatározza, hogy beszél az edzőjével. Kiönti neki a szívét. Az edzőnek köszönhetően megszűnik a félelme, és újra tudja kezdeni az edzést. Közben Kata aggódik, mert nem tudja elérni. Nagyon megkönnyebbül, mikor elmegy az edzésre, és látja, hogy Ákos mindent belead, hogy valóra váltsa az álmát.

Tamás szomorú, mivel egyre inkább az az érzése, hogy Flóra kerüli őt. Úgy gondolja, hogy Flóra nem találja őt elég férfiasnak. Amikor később a nyomás alatt álló Flóra elismeri, hogy Tamás lehetne karakánabb, Tamás harciasan megfogadja, hogy Flóra kedvéért meg fog változni és nem fog mindent eltűrni. Az újonnan feltámadt magabiztosságában úgy dönt, hogy Bécy tudta nélkül egy bulit szervez a klubba. Ezzel majd megmutatja Bécynek, hogy ki is valójában a legjobb szervező a klubban.

Reggel Dávid hiába próbálja együttlétre bírni Evelint, aki valamin felkapja a vizet, és elrohan dolgozni. Amikor Dávid megtudja Rolandtól, hogy Evelin be se ment a T.É.R-be, féltékenyen számon kéri a lányt. Evelin viszont elmagyarázza, hogy nem a T.É.R-ben tárgyalt, hanem a beszállító cég irodájában. Dávid elnézést kér, békülő szexet kezdeményez, de Evelinnek most sincs kedve hozzá. Dávid egyre frusztráltabb, majd kiderül, hogy Dávid egy fontos hófordulót felejtett el.

2019.09.27., Péntek 19:00 és 23:30 - 1612. rész

Tamás lelkesen sürgölődik, hogy sikerüljön a buli, amit tegnap kezdett szervezni, és le akarja vele nyűgözni Flórát és Georg-ot. Bécy előtt azonban igyekszik titokban tartani a dolgot, mert azt akarja, hogy Georg megdicsérje. Ám gyorsan lebukik, és Bécy felmondással fenyegeti, ha Tamás a tiltása ellenére esetleg mégis megtartaná a rendezvényt. Flóra viszont addig győzködi párját, míg az a sarkára áll, és megcsinálja a partit, aminek óriási sikere lesz.

Reggel Evelin még mindig rosszkedvű, amiért Dávid elfelejtette a féléves évfordulójukat. Dávid érzi, hogy Evelin nem bocsátott meg neki igazán, és szeretne beszélni a lánnyal, de Evelin távolságtartó, és újra a munkába menekül. Később Dávid elpanaszolja Joe-nak a helyzetet, aki igyekszik megnyugtatni őt. Niki közben ráébreszti Evelint arra, hogy kicsit túlreagálta a dolgot, amit Evelin belát, és szeretne egy meglepetést csinálni Dávidnak.

André becsajozik, amin Bori nagyon felháborodik. Szerinte ugyanis André túlságosan hamar túltette magát az Orsival történt szakításon. Bori ezért beszél a lánynak André clamydiás fertőzöttségéről, amivel persze egyből ellehetetleníti André újabb hódítását. Viszont nemcsak André akad ki ezen, hanem Roland is, aki úgy gondolja, hogy ez tényleg túlzás volt.