Éjjel-nappal Budapest 1613-1617. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1613-1617. rész tartalma

 

 

2019.09.30., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1613. rész

Tamásnak kezd elege lenni abból, hogy hiába hajt, hiába dolgozza ki a belét a Klubbért, mégis egyfolytában Bécy aratja le a babérokat. Flóra megérti Tamást, és azt tanácsolja neki, hogy ha Bécy megint az ő érdemeivel akar ékeskedni, akkor ne csinálja meg a rá osztott feladatot. De mikor Bécy, az üzlettársa Georg előtt rá hárítja a felelősséget az el nem végzett feladatokért, és összevesznek, Georg azzal fenyegetőzik, hogy ha ennyire káoszos itt a hangulat, akkor inkább eladja a részért valakinek, mert így egészen biztos benne, hogy hosszútávon csődbe viszik a helyet. Bécy erre némileg megijed, visszavesz, de teljesen nem tud kibújni a bőréből.

Alesszia nagyon kiakad, mikor reggel Stefi sofőrje rásózza Stefi keresztlányát, hogy vigyázzon rá aznap, mert éppen tanítási szünet van a suliban, a bébiszitter pedig nem ért rá. Mivel Alessziának egész nap rohangálnia kell, a kislány mindenhova megy vele, és beviszi magával a Sportfitneszbe, ahol a kislány nagy felfordulást okoz. Alesszia elnézést kér Joe-tól, aki nem túl boldog attól, hogy a lány egy másik munka miatt gondot okoz náluk. A lány este viszi vissza a kislányt a bemutatóterembe, ahol gyorsan elszáll a mérge, amikor váratlanul állást ajánlanak neki.

Reggel Karola és Maxim izgatottan várják Bécyt, hogy bemutathassák neki az átdolgozott dalt. Habár Bécy késik, és ezen Karola fel is húzza magát, a dal elnyeri Bécy tetszését. Maxim szeretne a dalhoz klipet forgatni, amit Bécy azonban korainak tart, de a fellépéseket szorgalmazza. Éppen ezért Karola és Maxim úgy döntenek, hogy a dalpremiert a T. É. R.-ben kellene megtartaniuk. Mikor elmennek erről beszélni a srácokkal, először csak Teót találják ott. Karola és Teó némileg zavarban vannak.

2019.10.01., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1614. rész

Tamás találkozni szeretne Georggal, hogy segítséget kérjen tőle Bécyvel szemben. Amikor Bécy azt a látszatot kelti, hogy Georg állítólagos unokaöccse Valter azért van a városban, hogy a budapesti bár- és szórakoztatóiparban piackutatást tartson a start-up cégéhez, Tamás jóhiszeműen elvállalja a feladatot, és reméli, hogy ezzel jó pontot szerez Georgnál. Tamás teljes gőzzel beleveti magát a munkába, és szakmai beszélgetést tart vele a T. É. R.-ben is. Amikor azonban később kiderül, hogy Valter nem is Georg unokaöccse, Tamás számára világossá válik, hogy Bécy ismét megvezette és becsapta őt. Tamás tajtékzik a dühtől, és ismét nagyon összeveszik Bécyvel.

Alesszia ideges, mert ma van a szakmai gyakorlatának az első napja Stefinél. Tejesen lenyűgözi, amikor először belép Stefi lakásába. Ugyanakkor Heléna rosszindulata ellen is harcolnia kell, mert a lány azt hiszi, hogy Alesszia tehet az ő kvázi visszafokozásáról. Alesszia egy engesztelő lépést tesz Heléna felé, és felajánlja, hogy segít neki megkeresni azt az exkluzív ágyat, amit Stefi mindenképpen szeretne.

Amikor Mesit a hónapban csak alig pár műszakra osztják be a munkahelyén, a kávézóban, attól tart, hogy nem tud megbirkózni az anyagi problémáival. Karesz el akarja érni, hogy Mesi kikapcsolódjon és szeretne vele eltölteni egy szép napot, de gyakorlatilag egy vasa sincs. Karesz bevásárlása (almát és lottót vesz) azonban nem vidítja fel Mesit. Karesznek sikerül jó pontot szereznie azzal, hogy megbeszéli Joe-val, hogy wellnessezhetnek az albérlet szaunájában.

2019.10.02., Kedd 19:00 és 23:30 - 1615. rész

Mikor Valter megismétli az ajánlatát, hogy Tamás beszállhat a star-up üzletébe, Tamás szkeptikusan visszautasítja azt. Csak Flórának sikerül változtatnia Tamás hozzáállásán. Mikor Szofi a Fodrászatban véletlenül megtudja, hogy Tamás fel akar mondani a Bécy Klubban, aggódni kezd, hogy Tamás, akinek mindig a biztos megélhetés volt a legfontosabb, hibát készül elkövetni. Szofi hadakozik egy kicsit magával, majd megpróbál hatni Tamás lelkére, de Tamás durván elutasítja őt.

Reggel Karola nagyon izgatott, mert este lesz a dalbemutató fellépése a T.É.R-ben, de rögtön befeszül, mikor Maxim kijelenti, hogy táncolnia is kell, Bori felajánlja, hogy az egyik kolléganőjével szívesen lesznek Karola háttér táncosai, és majd összedobnak egy könnyű koreográfiát. Közben Teó feszült, amiatt, hogy Karola fellép, Roland nem érti, mi a baja. De Evelin rögtön rátapint a lényegre és megtudja Teótól: Teó és Karola közt elcsattant egy csók. Evelin szerint Teónak meg kellene beszélnie Karolával, hogy akkor most mi van köztük. A délután folyamán Karola, Bori és egy táncos lány Maxim vezetésével ruha és táncpróbát tartanak az esti fellépés előtt. A próba alatt Karola és Teó között izzik a levegő, de Teó nem tud beszélni Karolával. Karola pedig Borival osztja meg kétségeit Teóval kapcsolatban: igazából fogalma sincs, mit kezdjen a csókkal.

Mesi komoly egzisztenciális félelmek kerítik a hatalmukba. Karesszel mindössze pár forintjuk maradt a hónap végéig. Mesi telefonhívást kap az anyjától, aki emlékezteti őt rá, hogy születésnapi buliba kell mennie ma hozzájuk. Mesi elmegy a szülinapra, ahol végig kell hallgatnia a beszámolót az unokatestvére pompás életéről, amitől Mesi egy csődtömegnek érzi magát. Nem sokkal később Mesi kísértésbe esik, hogy meglopja a szüleit. Az éhsége legyőzi a büszkeségét, és Mesi tényleg lop.

2019.10.03., Szerda 19:00 és 23:30 - 1616. rész

Tamás szomorúan vesz búcsút a klubtól, miközben Flóra bejelenti, hogy van egy meglepetése a számára. Tamás teljesen ledöbben, amikor Flóra egy vadonatúj, lízingelt terepjárót parkol le az ajtó elé. Később Tamás arról panaszkodik Joe-nak, hogy Flóra még azelőtt elszórja a pénzét, minthogy megkereste volna. Joe közli Tamással, hogy határokat kell szabnia Flórának. Néhány próbálkozás után Tamásnak sikerül megértetnie a szomorú Flórával, hogy vissza kell vinniük a terepjárót.

Reggel Karesz hiába várja haza Mesit, aki a telefont sem veszi föl. Végül elmegy Mesi szüleihez, ahol Mesivel épp elkerülik egymást, de a szülőktől megtudja, hogy a lányuk arra jutott, hogy kiköltözik a lakóhajóról. Karesz a szülőket vádolja, hogy ellene hangolták Mesit, akit a hajón végre utolér, épp pakolás közben. Karesz nem érti az egészet, és indulatosan reagál, Mesi viszont tisztázza a helyzetet: elmondja, hogy nagyon szereti Kareszt, de nem lát semmi perspektívát ebben az életben.

Bence nagyon örül annak, hogy Ákos újraélheti a futballról szőtt álmát, de a barátai az iskolai elfoglaltságai miatt nem érnek rá vele foglalkozni, ám amikor Ákos meghívja őt a fociedzésére, reménykedni kezd. Később Bence hiába vár a megbeszélt helyen Ákosra, aki Kata szurkolása mellett egy másik pályán edz, és teljesen megfeledkezett Bencéről.

2019.10.04., Csütörtök 19:00 és 23:30 - 1617. rész

Reggel Bori arról faggatja Karolát, hogy most mi van közte és Teó között. Karola bizonytalan, de azt mondja, hogy nem tudja, de ő nem fogja üldözni Teót, nem akarja újra elrontani. Ha valamire rájött, akkor az az, hogy időt kell hagyni a dolgoknak. Közben Teó elmondja a bizonytalanságát Evelinnek, aki bátorítja, hogy beszéljen Karolával. Közben Karola fotózásán kissé balul sülnek el a dolgok, először Bécy hisztije miatt, de utána az egyik modell is kiesik. Amikor be kell ugrania valakinek, Karola bedobja, hogy esetleg eljöhetne Teó.

Reggel Karesz eldönti, hogy nem adja fel, és megküzd Mesiért. Felspanolja magát, hogy be fogja bizonyítani Mesinek, hogy ő nem az az ember, akinek hiszi, és elmegy Orsival a munkaügyi hivatalba, hogy megtalálja a számára legjobb munkát. Amikor tök más jön ki, mint amire számít, ráadásul a tanácsadó azt mondja, hogy érettségi nélkül kvázi nincs sok esélye, Karesz eddigi optimizmusa elvész, és kiborul. Orsi később megtudja Milántól, hogy Karesz a diszgráfiája miatt nem akar érettségizni.

Bence kicsit még mindig mérges Ákosra, amiért tegnap cserbenhagyta; Ákos szeretné, hogy béke legyen közöttük, ezért estére jó kis bulit szervez. Bence már alig várja az estét, ám Ákost úgy kikészíti a délutáni kemény fociedzés, hogy lemondja az esti programot. Bence iszonyú csalódott lesz; de Norbi észreveszi ezt és meg akarja menteni az estét, ezért ő kitart a buli ötlete mellett.