Éjjel-nappal Budapest 1618-1622. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1618-1622. rész tartalma

 

 

2019.10.07., Hétfő 19:00 és 23:30 - 1618. rész

A reggeli edzés közben Joe váratlan telefont kap Ildikótól, melyet először nem hajlandó fogadni, ám végül Dávid unszolására felveszi a telefont. Megdöbbenve hallja a vonal másik felén lévő Ildikót, aki elesett a fürdőszobában, és nem tud felkelni. Mivel Barbit nem érte el, Joe maradt az egyetlen segítsége. Joe egyből elindul Ildikóhoz, és nagy nehezen összekaparja a padlóról, majd kihívja a mentőket. Mivel továbbra sem érik el Barbit, Joe bekíséri ex-anyósát a kórházba, ahova később végül befut Barbi is.

Bori reggel izgatottan látja, hogy Roland valami titkos szervezésben van. Bori azt hiszi, hogy az éppen öt hónapos házassági évfordulójukra talált ki valamit, és azzal kapcsolatban szervez meglepetést. Annál nagyobb a csalódottsága, mikor Roland meglepetéséről kiderül, hogy csak egy szimpla buli ötlete a T.É.R.-be. Bori ezen teljesen kiakad, és már dafke sem hajlandó elmenni a sráccal este. Később Bori mégis elmegy a T.É.R.-be, ahol Rolanddal ismét hajba kapnak.

Orsi miután Karesszel együtt voltak a munkaügyi hivatalnál, ahol kapott pár olyan munkahelyet, ahová gyakornokokat keresnek, ráakad egy virágbolt hirdetésére, ahova még aznap be is hívják állásinterjúra. Orsi magabiztosan úgy gondolja, simán megszerzi az állást. Ám a kezdeti lelkesedése azonnal alábbhagy, mikor a virágárus elkezdi faggatni a hiányos önéletrajza miatt, és teszteli a virágokat illetően. Orsi később csalódottan beszámol Karesznek és Milánnak arról, hogy szerinte ez nem fog neki összejönni.

2019.10.08., Kedd 19:00 és 23:30 - 1619. rész

Amikor André a tegnapi „fellépése” után hagyja, hogy Roland, mint új zenei tehetséget ünnepelje őt, Karola ezen csak mosolyogni tud. Ehhez azért többre van szükség, minthogy eltalálja a hangokat. André provokálva érzi magát és mindenképpen be akarja bizonyítani Karolának, hogy milyen könnyen ki tud rázni egy dalt a kisujjából. De egy ilyen dalszöveg sokkal nehezebb, mint gondolta, így eszébe jut az a mentő ötlet, hogy egy rajongója hozzá írt versét fog ehhez felhasználni. Most már csak a megfelelő dallamot kell megtalálnia.

Barbi a T. É. R. bárban megtudja Evelintől, hogy Teó újra együtt van Karolával. Véletlenül össze is fut Teóval és dühösen számon kéri ezt rajta. Otthon elkezd összepakolni, hogy elhagyja a várost, de Evelin és Niki felmennek hozzá, és nem hagyják, hogy elmenjen, elcipelik inkább egy táncos helyre. Ahol Barbi egyre jobban becsípve egyedül táncol, és közben férfiak próbálják felszedni. Barbi elmenekül a helyről, de az utcán is őt zaklató férfiakba fut bele, amiből Teó menti ki.

Tamást reggel emlékezteti a telefonja, hogy ma van Bécy születésnapja, Tamás megszokásból felriad, hogy ő még nem is készített elő semmit, majd megkönnyebbül, mikor rádöbben, hogy már nem is dolgozik Bécynek. Tamás viszont nem számolt volt kollégáival, akik még mindig szenvednek Bécy ideges szervezkedése miatt. Tamásnak hízelgő, mikor munkatársai felkeresik, hogy ő volt a Liget lelke, és könyörögnek neki, menjen vissza.

2019.10.09., Szerda 19:00 és 23:30 - 1620. rész

Reggel Evelin és Niki arról beszélnek, hogy tegnap Barbival buliztak, aki mennyire maga alatt volt Teó miatt. Joe szomorú, mert ráébred, hogy Barbinak milyen sokat jelentett Teó, közben Evelin kijelenti, hogy Joe-nak le kell zárnia a Barbi sztorit és egy olyan baráti viszonyt kellene vele kialakítania vele, mint Tamarával. Eközben Tamara megjelenik és feldobja, hogy mi lenne, ha elmennének kirándulni jövő héten az ausztriai Grossglocknerre. Joe-nak tetszik az ötlet, mert ott van egy nevezetes motoros túra útvonal. Joe-ban felmerül az ötlet, hogy elhívná Barbit is, de az nem elérhető. Joe egyre frusztráltabb lesz, hogy nem tudja Barbit hívni, ezért meglátogatja Ildikót a kórházban, ahol döbbenten tudja meg, hogy Barbi elutazott. Közben Tamarának sikerül rábeszélni Szofit is, hogy velük tartson a kirándulásra. Este Joe Evelinnel lelkizne a TÉR-ben, de amikor Teó megjelenik, Joe elszólja magát előtte István kapcsán, és Teó számára kiderül, hogy Joe tette tönkre a kapcsolatukat Barbival.

Karola reggel örül annak, hogy egy szabadnapot tölthet el Teóval, ám Maxim hívása visszarángatja őt a valóságba, aki váratlanul megbeszél számára egy találkozót egy PR-ossal. De amikor az váratlanul felkeresi őt otthon, Karola kénytelen ismét háttérbe szorítani Teót és nagyon ledöbben, amikor felkészületlenül egy interjút kell adnia, amit ráadásul még kamerával is rögzítenek. Zsuzsanna az anyagból egy rövid videót akar készíteni, amivel a neten promózhatják Karolát. Karola megpróbál profi maradni. Ám Bori és Roland váratlanul keresztülhúzzák a számításait. Karola már azt hiszi, hogy a kis videó forgatás egy katasztrófa volt. Ám éppen ellenkezőleg. A felvétel autentikus és ez tetszik mindenkinek. Karola így nagyon boldog és megkönnyebbül. Este meglátogatja Teót a bárban, hogy elújságolja neki a mai nap történéseit, de pont beleütközik Teo és Joe verekedésébe.

Tamás reggel feszült, mivel Valter és ő ma indulnak ügyfélszerző körútra és mielőbb minél több megbízást szeretnének szerezni. Ám gyorsan kénytelen szembesülni azzal, hogy mindketten nagyon más módszerrel dolgoznak és nem igazán érnek el sikereket. Tamás és Valter egymást hibáztatják a kudarcukért. Flóra próbálja megnyugtatni Tamást, ami sikerül is. Ugyan gyorsan összeszedik magukat, de Tamás mégis kénytelen elfogadni, hogy Valter kicsit keményebb eszközöket vett be.

2019.10.10., Csütörtök 19:00 és 23:30 - 1621. rész

Reggel a mérges Georg közli Bécyvel, hogy amióta Tamás elment, a klubban a feje tetején áll minden. Bécy a vállát vonogatja, hogy ő holnap elutazik, de Georg megfenyegeti, hogy még aznap hozza rendbe a dolgokat. Bécy rosszkedvvel, rendkívül arrogánsan lát munkához, ráadásul Borit is megsérti a bunkó modorával. Amikor Bori ezt négyszemközt számon kéri rajta, Bécy ímmel-ámmal elnézést kér, aztán a lányra lőcsöli az aznapi tennivalókat.

Reggel Bécy újra közli Maximmal, hogy nem ad pénzt Karola videoklip-forgatására, és ezért Maxim összehoz egy befektetői prezentációt. Karola nagyon készül rá, hogy végre rendesen beindulhat a karrierje. Teót is magával viszi, ám mint az várható, Karolának alig jut ideje rá, így Teó halálra unja magát. Amint végre Karolának pár perc szünete lesz, hogy rossz lelkiismeretén enyhítsen, eltűnik Teóval az egyik szomszédos helyiségben, ahova azonban tévedésből bezárják őket.

Kareszre Orsi részéről nyomás nehezedik, amikor kitör a vita az üres hűtőszekrény miatt. Elmegy a DJ Sport Fitneszbe, hogy pluszmunkához jusson, de Joe nem tud neki segíteni. Azonban a klubban küszöbön álló véradás hatására eszébe jut, hogy adhatna vért. Karesz azt hiszi, hogy ezért pénzt kap, de aztán felvilágosítják, hogy azok az idők már elmúltak. Találkoznak három turistával, akik szállást keresnek. Karesznek ekkor remek ötlete támad: elszállásolják a lakóhajón a turistákat hétvégére.

2019.10.11., Péntek 19:00 és 23:30 - 1622. rész

Ákos lelkesen készül arra, hogy megszerezze a csatár pozíciót a csapatban, de az edzésen összetűzésbe keveredik Lacival, akivel ugyanarra a posztra hajtanak. Mivel a két fiú közti vita végül kisebb verekedésbe torkollik, és Laci drogozással vádolja meg Ákost, az edző úgy dönt, okulásul mindkét srác a kispadon marad, pluszban az egész csapattal drogtesztet csináltat.

Karesz reggel döbbenten látja, hogy az éjszakai vendégei szétverték a hajót, és hogy a várt bevételből semmi nem marad. Orsi megígérteti vele, hogy nem hoz oda több vendéget. De Milán beállít egy látszólag ártalmatlan párocskával. Semmit nem sejt a korábbi katasztrófáról, és rábeszéli Kareszt, hogy fogadják be őket, mert sürgősen szükségük van a pénzre. De amikor a férfi vendég meglesi Orsit öltözködés közben, Karesznál is betelik a pohár és kidobja a fickót a hajóról.

Alessziának ugyan elég sokat kell güriznie Stefi second asszisztenseként, de imádja az új munkáját. Mikor Stefi összekap a főasszisztensével, és kirúgja Helénát, felajánlja Alessziának az asszisztensi állást. Alesszia boldogan igent mond, és rögtön bele is vág az új feladataiba. Heléna gonosz viselkedése lepereg róla. Nem akarja, hogy lelkifurdalása legyen.