A palota ékköve 2-6. rész tartalma

ˆhirdetés

A palota ékköve 2-6. rész tartalma

 

 

2019.09.16., Hétfő 16:25 - 2. rész

Néhány évvel később, a szökött királyi testőrnek és a halálra ítélt udvarhölgynek kislányuk születik. Évek óta visszahúzódva, rejtőzködve élnek, hogy ne fedjék fel valódi kilétüket. Egy nap azonban kislányuk felfedi a titkot és a király katonái elfogják az apát, a kislány és édesanyja pedig menekülni kénytelen. Az anyát azomban végzetes lövés éri, így a kislány egyedül marad.

2019.09.17., Kedd 16:25 - 3. rész

A kis Jang-Geum kénytelen egyedül folytatni az útját, miután apját és anyját is elvesztette. Szerencséjére egy család befogadja egy időre és ők viselik a gondját. Anyja szerette volna, hogyha Jang-Geum is udvarhölgy lesz, ezért ez a cél lebeg a szeme előtt. Bekerül a palotába, ahol az udvarhölgyeket képzik, azonban állítólagos alacsony származása miatt nem mindenki látja szívesen. Ennek ellenére barátok ra is lel.

2019.09.18., Szerda 16:25 - 4. rész

Jang-Geum túl kíváncsi és túlságosan meg akar felelni anyja utolsó szavainak, ezért már a betanulás elején vét a szabályok ellen. A büntetése, hogy nem vizsgázhat, azonban olyan kitartó, hogy ebben nem tudják megakadályozni. Hamar kiderül, hogy ő a legokosabb a lányok között, ami mindenkit ámulattal tölt el.

2019.09.19., Csütörtök 16:25 - 5. rész

Elkezdődnek a hatalmi harcok a királyi konyhán. Jang-Geum mindenkinél okosabbnak és tehetségesebbnek bizonyul, ami sokak szemét szúrja. Új főudvarhölgyet választanak, aki szimpatikus Jang-Geum számára, hiszen mindenkinek egyenlő esélyt ad, nem kivételezik senkivel. Újabb évtizedek telnek el ebben az új rendszerben...

2019.09.20., Péntek 16:25 - 6. rész

Jang-Geum továbbra is szeret kísérletezni és nem fél megszegni a szabályokat. Neki köszönhető, hogy a hercegnő hosszú idő után újra eszik. Barátnőjére rábíznak egy nagyon különleges aranyfácánt, ám elveszíti a madarat. Jang-Geum és barátnője kiszöknek a kastélyból, hogy szerezzenek egyet, azonban elszakadnak egymástól. Jang-Geum találkozik egy katonával, aki megsérül, ő pedig ellátja a sebeit. Végül megtalálják az elszökött lányt és visszaviszik a palotába, azonban mindenki büntetést kap emiatt.