Elif - A szeretet útján 3. évad, 84-88. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 84-88. rész tartalma

 

 

2019.09.16., Hétfő 16:00 - 3. évad, 84. rész

Elif elmondja Incinek, hogy Yusuf börtönben van, és miattuk került oda. Elif el akar menni a rendőrségre, hogy beszéljen vele. Arzu visszamegy, és Ümit elmondja neki, hogy Selim valószínűleg gyanakszik rá, ezért veszélyben vannak. Megkéri, hogy maradjon az anyja házában, amíg külföldre nem mennek, de Arzu bosszút akar állni Goncán, és nem akar elmenni. Zeynep rábeszéli Meleket, hogy engedje iskolába Elifet. Gonca közli Asumannal, hogy gyorsan keressen egy helyet, ahová mehet, mert ő már nem bírja tovább, hogy ott van. Asuman megpróbál hatni Erkutra, hogy beszéljen Goncával. Erkut megígéri, hogy segít neki munkát és lakást szerezni, de Asuman maradni szeretne. Gonca rajtakapja őket, amikor Asuman átöleli Erkutot.

2019.09.17., Kedd 16:00 - 3. évad, 85. rész

Zeynep kétségbeesetten keresi Elifet, azonban nem találja sehol sem a lányt, sem a varrodánál, sem az iskolánál. Kétségbeesésében elindul a parkba, hátha Elif oda ment, de mikor elhalad a könyvesbolt mellett eszébe jut, talán fogadott húga bement a rendőrkapitányság fogdájába meglátogatni Yusufot, ezért oda siet, ahol meg is találja a gyereket. Elif megesküszik neki, hogy sosem csinál többet ilyet, hogyha Zeynep megőrzi a titkát arról, hogy mit tett. Zeynep elfogadja az alkut, főleg azért, hogy a rokonait ne zaklassa fel. Azonban a vacsoránál Elif elkotyogja mi történt, ami miatt mindenki nagyon haragszik Zeynepre. Selim eközben az újságok gazdasági rovatában aggódva látja, hogy a Doruklar vállalat milyen rohamosan fejlődik.

2019.09.18., Szerda 16:00 - 3. évad, 86. rész

Mikor Orhan eljuttatja az ügyésznek a beszerzett bizonyítékokat a bíróság azonnal megszünteti az eljárást Yusuf ellen, akit így hazaengednek. Ennek Melek nem örül, és azonnal a könyvesboltba siet, mikor észreveszi, hogy az nyitva van, hogy véleményét elmondja Yusufnak, aki próbál válaszolni Meleknek, hogy az igazat is elmondhassa, az asszony azonban nem hallgatja meg. Haragját csillapítja a telefonhívás a rendőröktől, amiből megtudja, hogy Arzut letartóztatták egy hajón, amivel szökni próbált az országból Ümittel együtt, azonban a rendőröknek – Melek feljelentésén kívül – semmi bizonyítékuk nincs. Melek a rendőr őrnagy kérdésére beismeri, hogy nem látta a helyszínen Arzut, akit így végül hazaengednek.

2019.09.19., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 87. rész

Yusuf megtudja Orhantól, hogy Arzu már volt zárt intézetben, mert a lánya, Tuge halála után nem volt beszámítható. Arzu a lapokból értesül a Doruklar vállalat sikereiről és úgy dönt, hogy Goncát kényszeríti egy okmány aláírására, mellyel szabad hozzáférést kap a cég számlájához. Gonca azonban ellenáll. Közben Selim is felbukkan a cégnél, és meglepve látja, hogy Gonca a tulajdonos, akitől megtudja, hogy a céget Serdar alapította azért, hogy tönkre tegye az Emiroglukat, mivel őket okolta Tugce haláláért. Selimet kétségbe ejti a gondolat, hogy Serdar beteg gondolkodás sodorta őket a csőd szélére. Melek ismét kézbe veszi a dolgokat a varrodában.

2019.09.20., Péntek 16:00 - 3. évad, 88. rész

A család megtudja Selimtől, hogy Serdar volt az, aki tönkre akarta tenni őket, mert őket okolta Tugce haláláért. Zeynep üzleti ebédre megy a főnökével, de az ügyfelek lemondják a találkozót. Selim, aki éppen arra jár azt látja, hogy Zeynep kettesben ül egy étteremben egy férfival, aki éppen a kezét fogja. Selim megdühödik, és szörnyű dolgokat vág Zeynep fejéhez, ismét bizonyítva, hogy nem bízik a lányban. Zeynep nem bírja tovább és elhagyja Selimet, csak egy búcsúlevelet hagy hátra. Melek késő este is az üzemben dolgozik, de bekapcsolva felejti a gáz tűzhelyet, a teának és a gázzal majdnem megöli magát, de Yusuf szerencsére időben érkezik. Míg ők ketten hátul vannak a konyhában, megjelenik Cevahir.