Elif - A szeretet útján 3. évad, 89-93. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 89-93. rész tartalma

 

 

2019.09.23., Hétfő 16:00 - 3. évad, 89. rész

Tülay elmondja Veyselnek, hogy mi történt. Veysel végül ír Selimnek, hogy Zeynep náluk van. Aliye megkéri Selimet, hogy hozza haza Zeynepet, de Selim nem hajlandó rá. Yusuf hiába próbálja kinyitni az ajtót, nem tudja. De megragadja az alkalmat, és elmondja neki, hogy ő nem az ellensége. Végül megágyaz Meleknek egy padon, és amíg alszik, ő a konyhában van. Elif aggódik Melekért, és Aliyével együtt ráveszik Selimet, hogy menjen el a varrodához. Selim ott kiszabadítja Meleket, és neki támad Yusufnak. Végül Melek ráveszi, hogy engedje el. Másnap a lányok észreveszik, hogy nyitva a varroda ajtaja, és valaki ott aludt. Feride végül Aliyétől megtudja, hogy mi történt Melekkel. Az orvos azt javasolja Meleknek, hogy ne nagyon mozogjon. Orhan megszerzi Ümit címét, és átadja Yusufnak.

2019.09.24., Kedd 16:00 - 3. évad, 90. rész

Arzu és Ümit épp reggeliznek, amikor Yusuf megjelenik. Leüti Ümitet, és megfenyegeti Arzu, hogy hagyja békén Meleket, és Elifet. Később Arzu és Ümit úgy döntenek, le kell rendezni Yusufot, de előbb Goncát intézik el. Bahriye csúnya dolgokat mond Melekről, Feride nem bírja, és neki megy Bahriyének. Melek próbál beszélni Selimmel, de ő nem mondja el, hogy miért szomorú. Később Melek Aliyétől megtudja, hogy összevesztek Zeyneppel. Felhívja Zeynepet, és megkéri, hogy beszéljen Selimmel. Veysel és Murat árulnak, amikor megjelenik Ayla. Veysel megtudja tőle, hogy az apja boltot nyit. Murat később panaszkodik neki, hogy nem bírja elviselni Aylát, de Veysel azzal érvel, hogy ha elveszi, megfordíthatja a szerencséjét. Az iskolában három gyerek kipécézi Elifet és Taylant. Beléjük kötnek, de elkezdődik az óra, és mindenki bemegy a terembe. Arzu megfenyegeti Goncát, hogy írja alá a dokumentumot. Selim azon morfondírozik, hogy vajon túl messzire ment-e.

2019.09.25., Szerda 16:00 - 3. évad, 91. rész

Bahriye és Feride összevitatkoznak a varrodában, ami miatt Feride késéssel indul Elifért az iskolába. A lányt, miközben várakozik megtámadja a három gonosz ötödikes fiú, és kergetni kezdik. Elif menekül előlük, és eközben berohan egy üresen álló, szerkezetkész házba, aminek a második emeletéről akarják ledobni az ötödikesek. Szerencsére Taylan utána fut és találkozik Yusuffal, aki gyorsan Elif megmentésére indul. Észreveszi Elif elhagyott sapkáját, ennek nyomán meg is találja a kislányt az elhagyatott házban, és megmenti őt, pont vissza is érnek időben az iskolához. Selim elmegy Zeynephez, de észreveszi, hogy Zeynep a főnöke autójából száll ki a ház előtt, ezért féltékeny lesz: biztosra veszi, hogy a férfi és Zeynep között több van, mint munkakapcsolat.

2019.09.26., Csütörtök 16:00 - 3. évad, 92. rész

Erkut a válási papírokat keresi, mikor a kezébe akad a tűzvizsgálati jelentés, melyet hamisíttatott, hogy Arzut megmentse a börtöntől, miután felgyújtotta a házat Kenan és Melek esküvőjén, saját lánya halálát okozva ezzel. Sajnos elől hagyja a papírt, ami így Gonca kezébe kerül, aki azonnal a rendőrökhöz indulna, azonban Erkut ezt megakadályozza, és bezárja őt a saját hálószobájába. Yusuf meglátogatja Elifet az iskolában, és elmondja neki, hogy nem szabad félnie a három fiútól, akik bántani akarták, mert csak azért erősebbek mint Ő, mert kihasználják a félelmét. Elif megfogadja a tanácsot, és mikor a három fiú legközelebb bántani akarja megmondja nekik, hogy nem fél tőlük, így azok inkább békén is hagyják. Yusuf Elif iskolájából a parkba siet, ahol a szökőkútnál találkozik Arzuval. Nagyon kíváncsi, hogy a nő mit akar mondani neki, miért hívta oda, és kicsit fél is, mivel barátja, Orhan, azt mondta, hogy ez egy csapda.

2019.09.27., Péntek 16:00 - 3. évad, 93. rész

Yusuf rájön, hogy Arzu és Ümit összejátszanak. Melek megmutatja Selimnek a képeket, amelyeken Yusuf és Arzu látható. Selim úgy dönt, hogy másnap szembesíti Yusufot. Miközben Arzu és Ümit azt ünneplik, hogy a képekkel ráuszították Meleket Yusufra, Yusuf betör Ümit lakásába, és megtalálja a bizonyítékot arra, hogy ő nullázta le az Emirogluk bankszámláját, továbbá megtalálja a két hamis útlevelet is. Ümit és Arzu hazaérnek, de végül Yusufnak sikerül észrevétlenül kisurranni a talált dokumentumokkal. Asuman hiába kérdezi Erkuttól, hogy miért zárta be Goncát, ő nem árulja el. Erkut fel akarja hívni Arzut, hogy mindent elmondjon neki, de Arzu nem veszi fel. Másnap Erkut elmegy, és Asuman kíváncsiságból kiengedi Goncát. Gonca azzal csalja Arzut a Doruklarhoz, hogy aláírja a dokumentumot. De amikor Arzu megjelenik, ő akarja aláíratni vele, hogy lemond minden jogáról az apja cégénél. Megfenyegeti, ha nem teszi, akkor az Emirogluk megtudják, hogy ő gyújtotta a tűzet.